• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
تهران » اجتماعی

حضور حماسی مردم رباط‌کریم در جشن چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب

خیابان‌های اصلی رباط‌کریم صبح امروز مملو از جمعیت شد؛ مردم با سر دادن شعار‌های انقلابی و در دست داشتن پرچم‌های سه‌رنگ ایران، چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند و وحدت و همبستگی ملی خود را به نمایش گذاشتند.

حضور حماسی مردم رباط‌کریم در جشن چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، همزمان با سراسر کشور در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، شهرستان رباط‌کریم امروز شاهد صحنه‌هایی بی‌نظیر از ایستادگی و غیرت دینی بود خیابان‌های اصلی این شهرستان از ساعات ابتدایی صبح، مملو از جمعیتی شد که آمده بودند تا در جشن چهل‌وهفتمین بهار آزادی، حماسه‌ای نو خلق کنند. حضور متراکم و معنادار مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن امسال، فراتر از یک راهپیمایی معمولی، به مانوری از قدرت نرم جمهوری اسلامی در برابر جبهه استکبار تبدیل شد.

در این همایش عظیم ملی، آنچه بیش از همه خودنمایی می‌کرد، پیوند ناگسستنی نسل‌های مختلف انقلاب بود از پیرغلامانی که روز‌های نخستین انقلاب را به یاد دارند تا نوجوانان و جوانان دهه هشتادی و نودی که با شور و شعوری وصف‌ناپذیر پرچم سه رنگ ایران را به اهتزاز درآوردند، همگی در صفی واحد قرار گرفتند این ترکیب جمعیتی، خط بطلانی بر تمام محاسبات غلط اتاق‌های فکر غربی کشید که بر روی گسست نسلی در ایران سرمایه‌گذاری کرده بودند؛ مردم رباط‌کریم نشان دادند که زنجیره انتقال ارزش‌های انقلابی مستحکم‌تر از همیشه است.

تحلیل فضای حاکم بر راهپیمایی امروز رباط‌کریم حاکی از آن است که بصیرت سیاسی رکن اصلی حرکت مردم بوده است اقشار مختلف مردم، از بازاریان و کارگران گرفته تا فرهنگیان و طلاب، با درک شرایط حساس منطقه‌ای و بین‌المللی، به میدان آمدند و آنها با فریاد‌های «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، خشم انقلابی خود را علیه سیاست‌های خصمانه نظام سلطه ابراز کردند و ثابت کردند که مشکلات اقتصادی و فشار‌های معیشتی، اگرچه دغدغه‌ای جدی است، اما هرگز نمی‌تواند خللی در اراده پولادین ملت برای صیانت از اصل نظام و ولایت فقیه ایجاد کند.

جلوه‌های وحدت و همبستگی که در متن درخواست‌ها و شعار‌های مردم دیده می‌شد پیام روشنی برای مسئولین داشت حضور دوشادوش مسئولین شهرستان رباط‌کریم در کنار آحاد مردم، تصویری از همدلی دولت و ملت را به نمایش گذاشت این حضور پرشور، ضمن اینکه پشتوانه‌ای عظیم برای مسئولین در مسیر خدمت‌رسانی است، یادآور این نکته کلیدی بود که مشروعیت و مقبولیت نظام اسلامی، ریشه در همین حضور‌های میدانی و حمایت‌های بی‌دریغ مردمی دارد که صاحبان اصلی این انقلاب هستند.

بخش دیگری از این حماسه باشکوه به تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا اختصاص داشت مردم ولایتمدار رباط‌کریم با در دست داشتن تمثال مبارک شهدا و سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، بار دیگر تأکید کردند که تا آخرین قطره خون پای این نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

این پایداری بر اصول، دقیقاً همان مؤلفه «دشمن‌شکن» است که یأس و ناامیدی را به اردوگاه دشمنان تزریق کرده و امنیت ملی کشور را تضمین می‌کند.

فضای شهرستان رباط‌کریم امروز آکنده از عطر امید و خودباوری بود همچنین قطعنامه‌های قرائت شده و طنین الله‌اکبر مردم، نشان از آن داشت که مسیر پیشرفت ایران اسلامی با تکیه بر توان داخلی و روحیه «ما می‌توانیم» ادامه خواهد یافت مردم با حضور آگاهانه خود نشان دادند که تبلیغات مسموم رسانه‌های بیگانه نه‌تنها اثری بر عزم آنها نداشته، بلکه عیار انقلابی‌گری را در این دیار خالص‌تر کرده است.

در پایان راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در رباط‌کریم را می‌توان برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار این شهرستان دانست و این رخداد عظیم سیاسی-اجتماعی، پیامی صریح به جهانیان مخابره کرد: ملت ایران بیدار است و تا زمانی که پرچم این انقلاب به دست صاحب اصلی‌اش، حضرت ولی‌عصر (عج) برسد، هیچ قدرتی توان مقابله با این سیل خروشان اراده‌های الهی را نخواهد داشت.
رباط‌کریم امروز آزمون بزرگ خود را با سربلندی و افتخار پشت سر گذاشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت‌ها بر بازار مسکن در زنجان تشدید شد
رئیس جمهور: بسیاری از شب‌ها خوابم نمی‌برد
مس رفسنجان قعرنشین لیگ در اندیشه صعود
افزایش سرعت باد جنوب شرقی و متلاطم شدن دریا در سواحل، ۲۳ بهمن
واگذاری زمین به ۴۰۰ ایثارگر کاشانی
آلودگی هوای ۹ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی
صدور ۴۵۰۰ حکم بدون زندان در گلستان
جاده‌های مواصلاتی مازندران تا شنبه زیر بار محدودیت‌های ترافیکی
آموزشگاه خیر ساز ۶ کلاسه منطقه گله دار فارس کلنگ زنی شد
نماز شکر مردم خراسان شمالی از حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کیهان توکهور قهرمان مسابقات فوتبال جام فجر توکهور و هشتبندی
نجات بانوی ۳۶ ساله در کویر لوت با تلاش امدادگران هلال‌احمر خراسان جنوبی
گلستان با ظرفیت‌های راهبردی در آستانه جهش اقتصادی قرار دارد/ ضرورت تثبیت سیاست‌ها و حمایت تکمیلی از تولید
جدال گل‌گهر و پرسپولیس؛ شنبه ۲۵ بهمن
طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه «رئیس‌آباد» رفسنجان افتتاح شد
عملیات آمریکا در کاراکاس خلاف قوانین بین‌المللی بود
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد دلاری صنعت نفت در دولت چهاردهم؛ از فشارافزایی پارس جنوبی تا بازگشت حفاری به خزر
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی در دولت آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)