• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
گلستان » سیاسی

پزشکیان: استان‌ها نباید برای حل مشکلات منتظر تهران باشند

رئیس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی استان گلستان با تاکید بر تفویض اختیارات ویژه به استان‌های شمالی و استفاده از ظرفیت‌های بومی، تصریح کرد استان‌ها نباید برای حل مشکلات خود منتظر تصمیم‌گیری در تهران بمانند.

پزشکیان: استان‌ها نباید برای حل مشکلات منتظر تهران باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان؛ رئیس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی استان گلستان گفت: امسال ۳ و نیم میلیارد لیتر سوخت برای نیروگاه تأمین شد و تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی را فعال کردیم.

مسعود پزشکیان گفت: ۴ هزار مگاوات انرژی الکتریکی ساخته شد، ۲ هزار مگاوات صرفه جویی از قطع ماینر‌ها انجام شد و ۳ هزار مگاوات مردم صرفه جویی کردند تا قطع برق کاهش یابد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه در پی این هستیم مصرف خانگی را از گاز به برق تبدیل کنیم، ادامه داد: این موضوع کمک می‌کند که علاوه بر افزایش بهره‌وری، به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی‌ها نیز کمک کنیم. دولت سیاست توسعه انرژی خورشیدی را در پیش گرفته است، زمین و شرایط مناسب آن در کشور ما فراهم است و با افزایش تولید، علاوه بر تامین نیاز داخلی امکان صادرات به سایر کشور‌ها نیز وجود دارد.

رئیس‌جمهور بیان کرد: مجموعه توانمندی‌ها اعم از استادان، نخبگان و دانشگاهیان، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران برای تولید در کشور ما وجود دارد و باید تلاش کنیم در بهره‌وری از انرژی در دنیا بهترین باشیم، و این موضوع با کمک و هدایت دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور امکانپذیر است.

پزشکیان با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲.۵ میلیارد دلاری دولت در توسعه راه‌ها و کریدورها، تصریح کرد: توسعه کریدورها، اولویت و برنامه راهبردی دولت چهاردهم است و علاوه بر آنچه گفته شد، رهبر انقلاب اجازه دادند که ۱۰ میلیارد دلار از فروش نفت به توسعه جاده‌ها و کریدور‌ها اختصاص یابد.

وی با تأکید بر اینکه دولت تمام قوانین دست و پاگیر و بروکراسی‌هایی که مانع از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این بخش است را حذف خواهد کرد، افزود: در توسعه انرژی‌های تجدید پذیر اقدامات خوبی صورت گرفته اگرچه برای من راضی‌کننده نیست، اما مجموعه تلاش‌ها و اقدامات شبانه‌روزی وزارت نیرو قابل قدردانی است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته فقط ۱۲۰۰ مگاوات پنل خورشیدی احداث شده بود و این توسعه در مدت فعالیت دولت چهاردهم و با وجود تمام مشکلاتی که با آن مواجه بودیم، به بیش از چهار هزار مگاوات رسیده است، گفت: در ماه آینده نیز بیش از ۲ هزار مگاوات برق وارد مدار تولید خواهد شد.

مسعود پزشکیان با اشاره به برداشت‌های بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی گفت: این آب‌ها ودیعه‌ای است که صد‌ها میلیون سال پیش برای ما به امانت گذاشته شده و ما به راحتی در حال تمام کردن آن هستیم. وقتی این سرمایه تمام شد، چه خواهیم کرد؟ این مشکل بزرگی است که همه ما باید روی آن فکر کنیم.

رئیس جمهور با انتقاد از الگوی غلط توسعه شهری و کشاورزی در کشور افزود: در جایی که زمین داریم، چرا خانه‌ها را چهار طبقه می‌سازیم؟ چرا نمی‌توانیم ۵۰ طبقه، ۱۰۰ طبقه بسازیم تا از مصرف بیرویه زمین و تخریب محیط‌زیست جلوگیری کنیم؟ چرا نمی‌توانیم این همه آب باران را ذخیره کنیم تا در زمان نیاز از آن استفاده کنیم؟

استادان، دانشگاه و نخبگان، راه حل بحران آب را ارائه دهند

آقای پزشکیان با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از دانش بومی و نخبگان علمی کشور گفت: ما مشکل نداریم؛ مشکل ما مدیریت است. از خداوند تاکنون هرچه خواستیم به ما داده است. اساتید دانشگاه، نخبگان و متخصصان آب باید پای کار بیایند و راه حل ارائه دهند. ما باید بدانیم چگونه از آنچه خداوند به ما داده، درست استفاده کنیم. برای این کار پول نمی‌خواهد، فقط اراده و تدبیر می‌خواهد.

مشارکت مردم، کلید حل همه مشکلات کشور

رئیس‌جمهور با اشاره به تجربه موفق مشارکت مردمی در ساخت مدارس گفت: ما بدون پول و با کمک مردم، نزدیک به ۴ هزار مدرسه ساختیم و تا سال آینده بیش از ۷ هزار مدرسه دیگر نیز تکمیل خواهد شد. الان بیش از ۷۸۰۰ مدرسه در دست ساخت داریم. پول نداشتیم، اما ساختم. مشارکت مردم، مشارکت بخش خصوصی، مشارکت عمومی، همه چیز را حل می‌کند.

چشمتان را از تهران بردارید، به داشته‌های خودتان تکیه کنید

وی خطاب به فعالان اقتصادی استان گلستان تأکید کرد: شما هم همینطورید. شما صنعتگران، صادرکنندگان و سرمایه‌گذارانی دارید که در دنیا تجارت می‌کنند. شما نخبگانی دارید که می‌توانند رئیس‌جمهور شوند. چرا نمی‌توانید مشکلات خودتان را حل کنید؟ ترکمنستان با آن جمعیت کم، چطور می‌تواند کشوری آباد بسازد، اما ما نتوانیم؟ ما همه چیز داریم؛ پتانسیل داریم، توانمندی داریم، ذخایر داریم. فقط کافی است گیر را از جلوی پای این سرمایه‌گذاران برداریم.

اختیارات ویژه به استان‌های شمالی واگذار شد؛ مشکلات را خودتان حل کنید

رئیس‌جمهور با تأکید مجدد بر تفویض اختیارات ویژه به استانداران گلستان، مازندران و گیلان گفت: ما اختیاراتی را که می‌توانستیم، به استان‌ها واگذار کردیم. شما استانداران، تولیدکنندگان، صنعتگران و نمایندگان مجلس بنشینید و مشکلات را حل کنید. در تأمین مالی، در تجارت، در واردات، در اخذ مجوزها، هرجا نیاز به تصمیم است، بگیرید و اجرا کنید. ما از تهران تا جایی که بتوانیم، سعی می‌کنیم عادلانه منابع را تقسیم کنیم، اما تکیه به تهران شما را به هدف نمی‌رساند.

آقای پزشکیان با انتقاد شدید از بوروکراسی پیچیده اداری و نامه‌نگاری‌های بی‌حاصل میان دستگاه‌ها گفت: من به وزرا می‌گویم چرا به هم نامه می‌نویسید؟ هفته‌ای دو روز جلسه داریم، همانجا بنشینید و مشکلات را حل کنید. وزیر نیرو با وزیر نفت مشکل دارد، سر همان جلسه حلش کنید. برای چی نامه می‌نویسید که یک سال، دو سال، ده سال طول می‌کشد تا به آن طرف برسد؟ ما آماده‌ایم بدون کاغذپراکنی، در سریع‌ترین زمان مشکلات مردم را حل کنیم.

وعده دروغ نمی‌دهیم؛ اما با قدرت به سمت حل مشکلات می‌رویم

رئیس‌جمهور با تأکید بر پرهیز از وعده‌های غیرعملی و شعار‌های بی‌پشتوانه گفت: من به کسی وعده دروغ نمی‌دهم. وعده‌ای که نتوانم اجرا کنم، نمی‌دهم. اما آنچه را که شروع کرده‌ایم، با قدرت ادامه می‌دهیم. توسعه انرژی خورشیدی، کریدور‌های حمل‌ونقل، اتصال ریلی به آسیای میانه، رفع ناترازی انرژی، همه اینها را با جدیت دنبال می‌کنیم.

فشار‌های خارجی و مشکلات داخلی را با وحدت و انسجام پشت سر می‌گذاریم

آقای پزشکیان در پایان با قدردانی از صبر و همراهی مردم، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان گلستان گفت: قدردان شما هستیم. فشار‌ها و شیطنت‌هایی که در دنیا علیه ما انجام می‌شود را می‌دانیم. اما به حول و قوه الهی و با همین وحدت و انسجام، با کمک شما صنعتگران، صادرکنندگان، سرمایه‌گذاران و نمایندگان محترم مجلس، همه مشکلات را یک به یک حل خواهیم کرد. ما در خدمت شما هستیم و از هیچ تلاشی برای رفع موانع تولید و خدمت به مردم عزیز ایران فروگذار نخواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زلزله بیش از 4 ریشتری در عسلویه
ایران با ایمان، هوش و انسجام ملی در برابر نظام سلطه ایستاده است
دیوان پروین اعتصامی ۹۰ ساله شد!
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری فین بندرعباس را لرزاند
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مدارس زنجان
۹۹.۲ درصد خانه‌های زنجان به شبکه گاز متصل شدند
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
وزش باد در همدان ادامه دارد
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)