• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۶۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
رئیس کل سازمان نظام پزشکی:

زیرمیزی نتیجه تعرفه‌های غیرواقعی است

رئیس‌زاده گفت: پدیده زیرمیزی در پزشکی ناشی از شکاف بین تعرفه واقعی خدمات پزشکی و قیمت‌های دستوری است و تا زمانی که این شکاف توسط بیمه‌ها جبران نشود، ریشه مشکل باقی خواهد ماند.

ظرفیت پزشکی بیش از این نباید افزایش یابد و اهداف برنامه هفتم محقق شده است / پزشکی ایران در بسیاری از حوزه‌ها در منظقه پیش رو است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در سخنانی با گرامیداشت یاد و نام شهیده مرضیه رضوی‌نیا از اعضای جامعه مامایی کشور، اظهار کرد: این بانوی فداکار در حین انجام وظیفه درمانی به شهادت رسید، اما متأسفانه آن‌گونه که شایسته بود، به این حادثه پرداخته نشد. وی تأکید کرد: نام این شهیده باید برای همیشه در حافظه جامعه پزشکی و مامایی کشور زنده بماند.

قدردانی از کادر درمان در شرایط بحرانی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با قدردانی از تلاش‌های کادر درمان در روز‌های اخیر گفت: در شرایطی که دشمن وضعیت بحرانی و شبیه به جنگ شهری را بر کشور تحمیل کرد، جامعه پزشکی بدون وقفه در میدان حضور داشت و در مدت کوتاهی بیش از ۱۳ هزار عمل جراحی بزرگ و کوچک انجام شد.

وی افزود: بسیاری از پزشکان پیشکسوت، بازنشسته و همکارانی که حتی آنکال نبودند، داوطلبانه و بدون هیچ‌گونه چشمداشت مالی به درمان مجروحان پرداختند.

وی افزود: در عین حال، ممکن است تعدادی از افراد شاغل در حوزه سلامت به دلایلی بازداشت شده باشند که تعدادی از آنان پس از طی مراحل قانونی، آزاد شده‌اند و از ۳۳ نفری که بازداشت شده‌اند تا کنون ۱۱ نفر با پیگیری‌های سازمان نظام پزشکی آزاد شده‌اند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تأکید کرد: نسبت دادن این موارد به فعالیت درمانی، کاملاً نادرست و خلاف واقع است و موجب خدشه به امنیت روانی کادر درمان می‌شود.

 واکنش به اتهامات فضای مجازی

وی اتهامات مطرح‌شده علیه برخی پزشکان و مسئولان حوزه سلامت را بی‌اساس دانست و گفت: طرح ادعا‌هایی مانند همکاری پزشکان در بازداشت بیماران یا گزارش‌دهی درمانی، صرفاً لجن‌پراکنی رسانه‌ای است و هیچ سند معتبری ندارد.

دستاورد‌های نظام سلامت پس از انقلاب

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به پیشرفت‌های نظام سلامت کشور پس از انقلاب اسلامی گفت: کاهش چشمگیر مرگ‌ومیر مادران باردار، توسعه شبکه بهداشت، پیشرفت در پیوند اعضا، خودکفایی دارویی و جایگاه ممتاز ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی نوین، از مهم‌ترین دستاورد‌های چهار دهه گذشته است.

به گفته رئیس‌زاده، ایران امروز در بسیاری از شاخه‌های پزشکی نوین، از جمله ژن‌تراپی و پزشکی بازساختی، در میان کشور‌های پیشرو منطقه قرار دارد.

افزایش ظرفیت پزشکی باید کارشناسی‌شده باشد

وی با انتقاد از افزایش غیرکارشناسی ظرفیت پذیرش پزشکی اظهار کرد: هرگونه افزایش ظرفیت بدون توجه به زیرساخت‌های آموزشی و قوانین بالادستی، خلاف قانون و به زیان کیفیت آموزش پزشکی است و اگر باید بر اساس برنامه هفتم جلو برویم تا به همین الان نیز برنامه‌ی هفتم توسعه محقق شده است.

زیرمیزی نتیجه تعرفه‌های غیرواقعی است

رئیس‌زاده درباره پدیده زیرمیزی در پزشکی گفت: این مسئله ناشی از شکاف بین تعرفه واقعی خدمات پزشکی و قیمت‌های دستوری است و تا زمانی که این شکاف توسط بیمه‌ها جبران نشود، ریشه مشکل باقی خواهد ماند.

تأکید بر حمایت از جامعه مامایی

وی با اشاره به سیاست‌های جمعیتی کشور تأکید کرد: اگر افزایش جمعیت یک دغدغه جدی است، باید در عمل از جامعه مامایی و متخصصان زنان حمایت شود.

برخورد با تخلفات بدون تعمیم

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در پایان با اشاره به موضوع کارت‌خوان در مطب‌ها گفت: عدم استفاده از کارت‌خوان تخلف محسوب می‌شود و با آن برخورد خواهد شد، اما نباید تخلف‌های محدود بهانه‌ای برای تخریب کل جامعه پزشکی باشد.

وی خاطرنشان کرد: جامعه پزشکی ایران در همه شرایط در کنار مردم ایستاده و یکی از سرمایه‌های اجتماعی کشور محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ مصدوم در محور زرند به سیریز
اقدامات و مطالبات درمانی در شهرستان زابل
تایید برنامه بهره‌وری ۷ دستگاه استان قم
جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مسیر قانون
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شهرک دانشگاه در شاهرود
نماز در خانه همسر و مادر ۷ شهید
توزیع ۱۷۰ بسته حمایتی و آزادی ۱۹ زندانی با کمک خیرین
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای حوادث تروریستی دی ماه در حرم بانوی کرامت
داغی بر دل ایران
وحدت امت اسلامی و تبعیت از رهبری رمز عزت و پیشرفت ایران اسلامی
تعلل در مولدسازی املاک مازاد به برنامه‌های توسعه‌‌ای کرمانشاه لطمه می‌زند
فردا آغاز ماه رمضان است
حلول ماه‌ترین ماه خدا و بهار قرآن مبارک
۶ درصد از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها بانوان هستند
استان کرمان نیازمند نقشه راه تامین زمین‌ و مسکن
تصادف زنجیره ای در جاده کرمان _رفسنجان با ١١ مصدوم و ٣ فوتی
پیش‌بینی رشد ۳۸ درصدی واحدهای فناور کشاورزی تا سال ۱۴۰۷
خانه تکانی دل‌ها برای ورود به ماه مهمانی خدا
برگزاری بازی‌های بومی و محلی دا در لردگان
انتخابات شوراهای دانش‌آموزی خوزستان؛ فرصتی برای «تربیت مدیران آینده»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
لزوم آمادگی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی برای مقابله با موج سرما
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)