• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۷۱۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
ورزشی » ساير حوزه ها

رفع مشکلات سوء مدیریت در ورزش با پژوهش‌های علمی

­ پنجمین همایش بین المللی در زمینه مدیریت ورزش و ارتباط آن با توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور، طی روز‌های ۲۸ و ۲۹ بهمن در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.

رفع مشکلات سوء مدیریت در ورزش با پژوهش‌های علمی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما،حبیب هنری رئیس انجمن علمی مدیریت ورزش ایران و رئیس پنجمین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی مدیریت ورزش ایران در نشست خبری این همایش که امروز (یکشنبه ۲۶ بهمن) برگزار شد، گفت: این دو همایش از ١٠ سال پیش با هدف توسعه علوم مدیریت ورزش و هم افزایی میان دانشگاهیان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این همایش‌ها تلاش دارد با نشست علمی، آنچه در مدیریت ورزش به عنوان دغدغه شناخته می‌شود را مطرح و با بررسی‌های لازم به خروجی برساند، ابن همایش‌ها با سرفصل‌های مختلف به صورت پوستر، کارگاه و سخنرانی ارائه می‌شود.

هنری گزارشی از چگونگی پیگیری همایش‌های فوق‌ها ارائه داد و گفت. ٣٠٠ مقاله تا به امروز به دبیرخانه واصل شده و مورد بررسی قرار گرفته است، از اساتیدی دعوت کرده‌ایم که به عنوان متخصص حوزه ورزش از آنها تقدیر می‌شود، از اساتیدی که به درجه تمام رسیده‌اند نیز تقدیر می‌شود.

او گفت: در حاشیه همایش‌های بین المللی و ملی موردنظر، مسابقاتی هم برگزار می‌شود که برترین‌های آنها معرفی می‌شوند. همایش وزینی خواهیم داشت و بابت برگزاری آن از جهاد دانشگاهی و مدیریت این جهاد تشکر می‌کنم.

رئیس انجمن علمی مدیریت ورزش ایران گفت که انگلستان، عراق، کانادا، صربستان و مالزی پنج کشوری هستند که برای برگزاری همایش بین المللی با ما مشارکت دارند.

رئیس پنجمین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی مدیریت ورزش ایران در مورد تاثیر برگزاری این همایش‌ها گفت: تصمیمات مدیران بی تاثیر از یافته‌های پژوهشگران نیست و ما امیدواریم که یافته‌های این همایش‌ها در اختیار مربیان و مدیران ورزشی قرار بگیرد تا در تصمیمات شان مورد استفاده قرار دهند.

هنری در پاسخ به این سوال که در رابطه با تعامل با وزارت ورزش برای استفاده از خروجی این همایش‌ها مطرح شد، تصریح کرد: با دکتر واعظی که مدیر پژوهش‌های وزارت ورزش هستند، صحبت کردیم تا از این حوزه هم نماینده داشته باشیم، خروجی همایش را در اختیار وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌ها قرار می‌گیرد، اینکه استفاده شود یا نه با خودشان است.

هنری یادآور شد: دیگر منابع انسانی حرف اول را در موفقیت ورزش نمی‌زند، اگر از فناوری‌های نوین غافل شویم، جا می‌مانیم از مسیر رو به رشد حتی اگر همه دیگر فاکتور‌ها کامل در اختیار باشند.

محمود گودرزی وزیر پیشین ورزش و استاد دانشکده تربیت بدنی تهران نیز در این نشست خبری گفت: ٢٥ - ٢٠ سال پیش، حوزه علوم در مدیریت ورزش جایگاهی نداشت و حتی برابر آن مقاومت هم می‌شد، طوریکه اگر قرار بود به صورت علمی برنامه‌ای برای ورزشکاری تدوین شود، مقاومت میشد، اینکه امروز متخصص روانشناسی، تغذیه و … کنار تیم‌ها است نشان می‌دهد که حوزه علوم ورزشی در بدنه ورزش رسوخ کرده است.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که خروجی همایش‌ها خیلی سریع در ورزش خود را نشان دهد، زمان لازم است تا به نتیجه عینی در این زمینه برسیم.

وزیر پیشین ورزش با بیان اینکه پول فاکتور مهم و دوست داشتنی است، یاداور شد: حرکت علمی یک حرکت آرام و فزاینده است، انتظار مستقیم نمی‌توان داشت، خیلی از روسا باور دارند که با متخصصین حوزه علوم ورزشی باید همکاری داشته باشند، البته سیاست گذاری‌های کلان دولت هم در این زمینه تعیین کننده است، ورزش عموما از اولویت‌های اصلی کشور دور است، اما رسانه در تغییر دیدگاه‌ها خیلی تاثیرگذار است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره‌هایی که در دیدار‌های رو در رو باز می‌شود
موفقیت دانش‌ آموزان خراسان رضوی در جشنواره علمی و پژوهشی کشور
زنگ خطر سلامتی در بین کودکان و نوجوانان با شیوع چاقی
معرفی برترین‌های پاراتکواندو ایران
رونمایی اولیه از «ماینو بانک»؛ نخستین نئوبانک تخصصی صنایع معدنی کشور در کرمان
آشنایی با شیوه‌های مقابله با جنگ رسانه‌ای در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
۶۶۹ حلقه چاه غیرمجاز از مدار خارج شد
افتتاح ساختمان و راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیشموک
تشکیل کمیته بازرسی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری
آغاز پروژه مشترک منابع طبیعی دربم
جوی آرام و ابرناکی در لرستان
نشست بصیرتی - تبیینی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان
افتتاح ۶۹ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری
در بودجه، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید محور باشد
برگزاری مسابقات فوتبال رایانه‌ای در گرمسار
بارش رحمت الهی، نویدبخش روز‌های پربرکت برای گلستان
میرحسینی: لایحه اصلاح قانون امور حسبی در حال پیگیری است
بهره برداری از درمانگاه مهر شفا لالی
تشکیل ۱۱۰قرارگاه جهادی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکاری برای مهار سیلابها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)