• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۸۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
بوشهر » اجتماعی

تمرکز اصلی رزمایش شیمیایی بر دو حوزه صنعت و مردم است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: هدف از برگزاری رزمایش شیمیایی شهید ربانی رعایت الزامات ایمنی و ارتقای سطح آموزش‌های عمومی و همچنین تأمین امکانات و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای آمادگی مردم است.

تمرکز اصلی رزمایش شیمیایی بر دو حوزه صنعت و مردم است
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سردار غلامرضا جلالی امروز در حاشیه برگزاری رزمایش پدافند شیمیایی شهید مهدی ربانی در شهرستان عسلویه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهم‌ترین دستاورد رزمایش پدافند شیمیایی شهید مهدی ربانی کشف نواقص، ضعف‌ها و ناهماهنگی‌ها است، گفت: این اشکالات با هماهنگی استاندار بوشهر در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی دسته‌بندی شده تا برای رفع آنها برنامه‌ریزی و اقدام شود.
وی اظهار کرد: رزمایش پدافند شیمیایی شهید ربانی در شهرستان عسلویه با هدف ایجاد هماهنگی میان بخش‌های دولتی، مردمی و نظامی و برای مدیریت و کنترل پیامد‌های احتمالی حوادث شیمیایی برگزار شد و تمرکز اصلی آن بر دو حوزه صنعت و مردم است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در بخش صنعت، اولویت اساسی رعایت الزامات ایمنی و ارتقای سطح آن است تا از بروز حادثه جلوگیری شود و در صورت وقوع، پیامد‌های حادثه در همان منشأ کنترل و خنثی شود، اما اگر تحت شرایطی پیامد‌ها به محیط‌های مردمی سرایت کند، مردم نیز باید از آمادگی لازم برخوردار باشند.
وی با اشاره به اهمیت آموزش عمومی مردم، تصریح کرد: آموزش‌های عمومی، تأمین امکانات و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای آمادگی مردم از محور‌های مهم این رزمایش بوده که با همراهی استان بوشهر و بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌های محلی به‌خوبی دنبال شده است.
سردار جلالی ادامه داد: یکی دیگر از محور‌های مهم رزمایش، آماده‌سازی امکانات تخلیه و جابجایی جمعیت است که با توجه به شرایط جغرافیایی خاص عسلویه، پیش‌بینی شده در صورت ضرورت، تخلیه جمعیت از مسیر دریا انجام شود و این ظرفیت با استفاده از توان استانی و محلی سازماندهی شده است.
وی آمادگی ظرفیت‌های درمانی و بهداشتی را از دیگر بخش‌های مهم رزمایش دانست و گفت: در این حوزه تلاش شده است توان ارائه خدمات درمانی تخصصی در شرایط اضطراری تقویت شود تا در صورت بروز آسیب‌دیدگی یا مصدومیت‌های احتمالی، پاسخ مناسبی به نیاز‌های مردم داده شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه این رزمایش برای نخستین بار با این سطح از طراحی و اجرا برگزار شده است، یادآور شد: طبیعی است که نواقص و اشکالاتی در جریان آن شناسایی شود که همین موضوع مهم‌ترین دستاورد رزمایش به شمار می‌رود و بر همین اساس، اشکالات در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی دسته‌بندی شده است.
سردار جلالی بیان کرد: بخشی از این نواقص باید در سطح ملی پیگیری و در هیئت دولت و با ارائه به رئیس‌جمهور مطرح شود، بخشی دیگر در سطح استان قابل رفع است و دسته‌ای از ضعف‌ها نیز در سطح شهرستان عسلویه با تمرکز بر افزایش مشارکت مردمی و ارتقای هماهنگی‌ها دنبال خواهد شد.
وی تمرکز اصلی این رزمایش را بر دو حوزه صنعت و مردم دانست و اضافه کرد: در بخش صنعت، اولویت اصلی رعایت الزامات ایمنی و ارتقای سطح آن است تا اساساً از وقوع حادثه جلوگیری شود و در صورت بروز حادثه، پیامد‌ها در همان منشأ کنترل و خنثی شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل افزود: چنانچه در شرایط خاص پیامد‌های حادثه به محیط‌های مردمی سرایت کند، ضروری است مردم از آمادگی لازم برخوردار باشند که این آمادگی شامل آموزش‌های عمومی، فراهم بودن امکانات و ایجاد زیرساخت‌های لازم است.
وی آمادگی ظرفیت‌های درمانی و بهداشتی را سومین محور این رزمایش عنوان کرد و گفت: در این بخش تلاش شده است تا توان ارائه خدمات درمانی تخصصی در شرایط اضطراری فراهم شود تا در صورت بروز آسیب‌دیدگی یا مصدومیت‌های احتمالی، کمک‌رسانی لازم به مردم انجام گیرد.
سردار جلالی با بیان اینکه این رزمایش با فرماندهی و مدیریت استاندار بوشهر و فرماندار عسلویه برگزار می‌شود، اظهار کرد: تمامی ظرفیت‌های نظامی و غیرنظامی تحت مدیریت استانداری بوشهر و فرمانداری عسلویه قرار دارند و سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز ضمن طراحی، هماهنگی، آموزش و نظارت، تلاش می‌کند آمادگی لازم به‌طور کامل ایجاد شود.
وی با اشاره به نیاز‌های زیرساختی عسلویه به دلیل همجواری با بخش صنعتی گفت: تقویت ظرفیت‌های هواشناسی برای پیش‌بینی و پایش شرایط در زمان وقوع حادثه، توسعه سامانه‌های رصد و پایش آلودگی مانند تابلو‌های آلودگی سنج، ارتقای واحد‌های تخصصی و تقویت زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های درمانی از جمله نیاز‌های ضروری این شهرستان است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تأکید کرد: ارتقای ظرفیت‌ها در حوزه صنعت و بخش دفاعی و پیگیری مطالبات شهرستان در سطح ملی می‌تواند به ایجاد هماهنگی مطلوب و افزایش ایمنی و تاب‌آوری شهرستان عسلویه در برابر حوادث احتمالی منجر شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)