• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۹۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
اجتماعی » انتظامی و حوادث
سردار رادان:

اقتدار پلیس در گرو اعتماد مردم و انسجام فرماندهی است

فرمانده کل انتظامی کشور اعتماد مردم را بزرگ‌ترین سرمایه فراجا عنوان کرد و اظهار داشت: پلیس جمهوری اسلامی ایران امروز آماده‌تر از گذشته است و با وحدت و انسجام، در مسیر حفظ صلح، امنیت و سربلندی کشور و جهان اسلام گام برمی‌دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،  سردار احمدرضا رادان در آیین پنجاهمین دوره دانش‌آموختگی دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) با خیرمقدم به رئیس‌جمهور و هیئت همراه، گزارشی از رویکردها، اقدامات و تحولات صورت‌گرفته در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد.
 
وی با اشاره به حضور افسران دانش‌آموخته در مأموریت‌های عملیاتی، اظهار داشت: افسرانی که امروز در میدان شرف حضور دارند، در چارچوب طرح «ذوالفقار» و در مأموریت‌های مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی و مقابله با فتنه آمریکایی خوش درخشیدند و برخی از آنان در شمار مجروحان و جانبازان پلیس جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.
 
فرمانده کل انتظامی کشور با ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای حریم و حرم و شهدای مقابله با تروریسم، بر نقش تعیین‌کننده فرماندهی انتظامی به‌عنوان مسئول امنیت عمومی و یکی از ارکان امنیت داخلی و ملی تأکید کرد.
 
سردار رادان اقتدار پلیس را فراتر از تجهیزات دانست و افزود: اقتدار واقعی در انسجام فرماندهی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی، انضباط سازمانی و مهم‌تر از همه، همراهی و اعتماد مردم ریشه دارد. انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروی انسانی متعهد، آموزش‌دیده و رویکردی هوشمند و پیش‌کنشگر، خود را ستون استوار انتظام ملی در حفظ ثبات و امنیت عمومی می‌داند.
 
وی از بازطراحی ساختار‌های مأموریتی، تقویت یگان‌های تخصصی، توسعه آموزش‌های حرفه‌ای و به‌روزرسانی تجهیزات به‌عنوان گام‌های مهم در ارتقای توان عملیاتی یاد کرد و گفت: مأموریت‌های پلیس با رویکرد صیانت پیش‌رویدادی، مدیریت هوشمند تهدید و تثبیت نظم اجتماعی پیش از تبدیل ناهنجاری‌ها به بحران‌های فراگیر طراحی و اجرا می‌شود.
 
فرمانده کل انتظامی کشور همچنین به توسعه خدمات غیرحضوری و هوشمند اشاره کرد و افزود: ارائه بخش قابل‌توجهی از خدمات پلیس به‌صورت الکترونیکی، ضمن تسهیل امور مردم، موجب افزایش شفافیت، کاهش خطا و ارتقای رضایتمندی عمومی شده است.
 
سردار رادان در ادامه با تأکید بر اهمیت سرمایه انسانی در اقتدار پلیس، خاطرنشان کرد: برنامه‌های تحولی متعددی در حوزه آموزش‌های مهارتی، حرفه‌ای و اعتقادی و نیز توجه به معیشت، منزلت و کرامت کارکنان به اجرا درآمده است؛ چراکه نیروی انسانی مؤمن، کارآمد و باانگیزه مهم‌ترین رکن اقتدار پلیس است.
 
وی تربیت دانشجویان و دانش‌آموختگان مراکز علمی فراجا را مبتنی بر مکتب انتظامی جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: این مکتب با تلفیقی از دانش تخصصی، انضباط، بصیرت سیاسی، اخلاق حرفه‌ای و آمادگی میدانی، افسرانی در تراز تمدن نوین اسلامی پرورش می‌دهد.
 
فرمانده کل انتظامی کشور اعتماد مردم را بزرگ‌ترین سرمایه فراجا عنوان کرد و گفت: امنیت پایدار محصول مشارکت مردم و هم‌افزایی همه ارکان حاکمیت است و صیانت از سرمایه اجتماعی، اولویت قطعی و همیشگی ماست.
 
وی با تأکید بر حرکت در چارچوب سیاست‌های کلان ابلاغی و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا، خاطرنشان کرد: انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خداوند متعال، بهره‌گیری از رهنمود‌های مقام معظم رهبری و پشتوانه مردمی، مسیر ارتقای اقتدار، هوشمندی و مردم‌مداری را با قدرت ادامه خواهد داد.
 
سردار رادان در پایان با قدردانی از حمایت‌های دولت و رئیس‌جمهور و نیز تلاش‌های کارکنان و خانواده‌های آنان، تأکید کرد: پلیس جمهوری اسلامی ایران امروز آماده‌تر از گذشته است و با وحدت و انسجام، در مسیر حفظ صلح، امنیت و سربلندی کشور و جهان اسلام گام برمی‌دارد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایلام در رقابت‌های ورزشی منطقه ۳ کشور، خوش درخشید
برگزاری جشن «روزه اولی ها»
تشییع شهید ایمان شهنوازی در خاش
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در یامچی مرند
فردا اعلام نتایج بررسی داوطلبان شوراهای شهر
ایجاد اشتغال مولد برای ۳۳۲۰ زندانی در آذربایجان غربی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر‌ها؛ فردا
روایت دانشجویان یزدی از «کربلای ایران»
ماه رمضان در بوسنی و هرزگوین
گام تازه بنیاد تکریم ادیان در دیپلماسی دینی
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
روزی شاد و مفرح برای کودکان سیستان و بلوچستان
برپایی جشن تکلیف دختران در چاروسا و مارگون
پایان المپیاد فرهنگی ورزشی دانش آموزان مددجوی کمیته امداد در سمنان
پایان کار نمایشگاه توانمندی‌های طوایف در زاهدان
ساخت سریال اجتماعی فرجام در قم
روستاهای گلستان، مقصد تازه برای زندگی
همایش ملی حکمرانی قضائی حمایتی
محفل جزء خوانی قرآن حرم حضرت معصومه (س) هرروزه میزبان هزاران روزه‌دار
کشف ۹۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)