• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی
به صورت ویدئو کنفرانس ؛

بهره برداری از ۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد

با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور ۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید.

بهره برداری از ۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج در کهگیلویه و بویراحمد

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سومین آیین بهره برداری از طرح‌های گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج، با رونمایی از ۱۰ مدل مردمی مبتنی بر ۶ زنجیره و معرفی همزمان ۳۶۵ طرح در ۳۱ استان سراسر کشور، صبح امروز چهارشنبه (۲۹ بهمن) با حضور سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حجت‌الاسلام والمسلمین «رضایی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در این سازمان و به صورت ارتباط تصویری با فرماندهان سپاه سراسر کشور برگزار شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در در این آئین با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز تولید خوراک آبزیان، هم امنیت غذایی کشور را تامین می‌کند و هم یکی از ضرورت‌هاست چراکه علاوه بر ایران، تعدادی از کشور‌های همسایه نیز به آن احتیاج دارند؛ استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌های مناسبی در این زمینه دارد.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: به مناسبت ۲۹ بهمن همه ساله در قالب اقتصاد مردمی فعالیت‌های بنیاد تعاون بسیج طرح‌هایی به بهره برداری می‌رسد.

 سردار مصطفی مثنوی افزود: امروز سومین آیین افتتاح طرح‌های مختلف در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد که استان ما جزو ۹ استان برتر کشور بود.

سردار مثنوی اضافه کرد: از ۹ طرح اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج که در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید یک طرح ملی و مابقی منطقه‌ای و استانی است. 

وی ادامه داد: برای اجرای این تعداد طرح ۱۳ میلیار تومان با حمایت بنیاد تعاون بسیج و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز از طریق بخش مردمی هزینه شد.

فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف کشاورزی، دامداری، شیلات و صنایع تبدیلی و تکمیلی است گفت: با بهره برداری از این طرح‌ها برای یکهزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی پایدار ایجاد خواهد شد.

سردار مثنوی افزود: درسال آینده با همگرایی سپاه و بسیج و مجموعه دولت در بخش‌های مختلف به ویژه سیستم بانکی طرح‌های اقتصادی بیشتری در استان کهگیلویه و بویراحمد اجرایی می‌شود.

وی به مزیت‌های استان در بخش‌های کشاورزی، صنعت و خدمات اشاره کرد و ادامه داد: برخورداری از دو اقلیم سردسیری و گرمسیر، وجود ۱۰ درصد روان آب‌های کشور، نزدیکی به بنادر جنوب و همجواری با ۶ استان مهم کشور، داشتن سه دهکده اقتصاد مقاومتی فعال در استان، نیروی جوان تحصیل کرده و آماده بکار از جمله این ظرفیت هاست.

سردار مثنوی اضافه کرد: زیرساخت‌های زنجیره ارزش در استان تکمیل نیست و بروکراسی‌های اداری، نبود حمل و نقل ریلی و هوایی از جمله مشکلات کهگیلویه و بویراحمد است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)