• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

سامانه ثبت معاملات املاک از سال ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان ثبت اسناد، با تأکید بر آماده‌سازی زیرساخت‌ها و توانمندسازی معاونان اداری و مالی، از اجرای سامانه موضوع ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی املاک از سال آینده خبر داد.

سامانه ثبت معاملات املاک از سال ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دومین روز گردهمایی مدیران کل و معاونان اداری، مالی و پشتیبانی این سازمانT با اشاره به نقش محوری این معاونان در پایداری ارکان ثبت گفت: سازمان ثبت بر دو پایه «اسناد» و «املاک» استوار است و معاونان اداری، مالی و پشتیبانی حافظ این دو ستون هستند و حوزه فناوری نیز نقش تسریع‌کننده و تسهیل‌گر فرآیند‌ها را بر عهده دارد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به ضرورت عبور از نگاه صرفاً اداری به نگاه راهبردی افزود: امروز معاونان اداری و پشتیبانی بازوان برنامه‌ریز و راهبردی سازمان محسوب می‌شوند؛ افرادی که با آسیب‌شناسی، شناسایی نقاط قوت و ضعف و همراهی با مدیریت ارشد استان، در اجرای سیاست‌ها و راهبرد‌های سازمان نقش‌آفرینی می‌کنند.

معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به الزامات دوره تحول قضائی گفت: حرکت در مسیر سند تحول قضائی و برنامه هفتم پیشرفت کشور مستلزم شناخت دقیق وضعیت موجود و دسترسی به داده‌های معتبر برای برنامه‌ریزی است.

بابایی در تشریح مأموریت‌های معاونان اداری، مالی و پشتیبانی افزود: برنامه‌ریزی استانی مبتنی بر اشراف میدانی نخستین اقدام کلان است و در گام بعد، اجرای دقیق برنامه‌های ابلاغی ستاد از طریق ارتباط مؤثر با رؤسای واحد‌های ثبتی باید دنبال شود. همچنین شناسایی مدیران آینده از طریق ارزیابی‌های میدانی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌بخشی از دیگر مأموریت‌های مهم این حوزه است.

وی با اشاره به چندبخشی بودن امور ثبتی و مشارکت شش وزارتخانه و هشت دستگاه در قانون الزام، بر نهادینه‌سازی تعامل و گفت‌و‌گو با مدیران استانی و نمایندگان مجلس در استان‌ها تأکید کرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را نیازمند فراهم‌سازی بستر‌های لازم و همکاری همه دستگاه‌ها دانست و با پیش‌بینی افزایش مراجعات همزمان با اجرای این قانون، بر تقویت و بازبینی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات توسط معاونان اداری و مالی تأکید کرد.

وی گفت: از سال ۱۴۰۵ سامانه موضوع ماده ۱۰ قانون الزام راه‌اندازی می‌شود و ایجاد بستر اجرایی آن بر عهده معاونان پشتیبانی است؛ از این‌رو پالایش و ساماندهی نیروی انسانی در استان‌ها باید از هم‌اکنون در دستور کار قرار گیرد.

بابایی خواستار تشکیل کارگروه‌های جهادی برای پیشبرد امور ثبتی و اجرای قانون الزام شد و بر لزوم ارتقای خدمات و راهنمایی مراجعان در واحد‌های ثبتی تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)