پخش زنده
امروز: -
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: تا ساعت ۱۴ امروز، ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ داوطلب در انتخابات شوراهای اسلامی روستا نام نویسی کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، محسن اسلامی، دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای روستا تا ساعت ۲۲ امشب ادامه دارد، از متقاضیان داوطلبی خواست با مراجعه به سامانه keshvar.moi.ir ثبت نام خودشان را نهایی کنند.
آقای اسلامی همچنین گفت: براساس آماری که در ثبت نام انتخابات شورای روستا مشاهده میکنیم ۹ درصد از داوطلبان خانمها هستند و ۹۱ درصد را آقایان تشکیل میدهند.
سخنگوی ستاد انتخابات افزود: ۴۵ درصد از داوطلبان شغل آزاد دارند و ۱۶ درصد هم کشاورز هستند.
آقای اسلامی در ادامه با اشاره به اطلاعیه شماره ۲۰ ستاد انتخابات کشور یادآور شد: براساس جدول زمانبندی که به تایید هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها رسیده، از فردا ابلاغ مرتبط با نتایج بررسی سوابق داوطلبان در شورای شهر را خواهیم داشت.
نهایتا چنانچه کسانی که در انتخابات شورای شهر ثبت نام کردند و درباره بررسی سوابق شان اعتراض دارند تا ۴ اسفند میتوانند از ساعت ۸ تا ۱۶ به صورت حضوری به فرمانداری مربوطه مراجعه و درباره ثبت شکایت خود جهت بررسی در هیئت نظارت استان اقدام کنند.