• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۹۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
در نشست با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران مصرح شد:

تفویض اختیار؛ مطالبه جدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از وزارتخانه‌ها

استاندار کهگیلویه و بویراحمد مهم‌ترین مطالبه استان از وزارتخانه‌ها را تفویض اختیار دانست و گفت: هر جا اختیار به استان‌ها واگذار شده، تصمیم‌گیری‌ها سریع‌تر و کارآمدتر بوده است.

تفویض اختیار؛ مطالبه جدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از وزارتخانه‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رحمانی استاندار در نشست با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها، توسعه سرمایه‌گذاری و افزایش اختیارات استانی تأکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در حوزه‌های نفت و گاز، گردشگری، کشاورزی و گیاهان دارویی از قابلیت‌های قابل توجهی برخوردار است، اما با وجود این ظرفیت‌ها، شاخص‌های توسعه‌ای استان متناسب با توانمندی‌های موجود نیست و نیازمند توجه و حمایت بیشتر دولت و وزارتخانه‌های مرتبط هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود:۷۱ طرح مهم اقتصادی و سرمایه‌گذاری در استان تعریف شده است که حجم سرمایه‌گذاری این طرح‌ها بالغ بر ۸.۱ میلیارد دلار و ۹۵.۵ هزار میلیارد تومان (همت) است.
استاندار با اشاره به محدودیت‌های اعتبارات عمرانی دولت تصریح کرد: در شرایط کنونی، توسعه استان بدون مشارکت فعال بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست.
 وی همچنین به نام‌گذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید اشاره کرد و آن را فرصتی برای تقویت مسیر جذب سرمایه‌گذاری دانست.
رحمانی از تهیه حداقل ۱۰۰ بسته سرمایه‌گذاری به زبان‌های فارسی، لاتین و عربی خبر داد و گفت: حدود ۹۰ مجوز سرمایه‌گذاری بدون نام نیز صادر شده که فرآیند ورود سرمایه‌گذاران را تسهیل می‌کند. این طرح‌ها عمدتاً در شهرک‌های صنعتی و کشاورزی اجرا می‌شوند که زیرساخت‌های لازم در آن‌ها از پیش فراهم شده است.
همچنین مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان راه‌اندازی شده و بستر لازم برای تسریع امور سرمایه‌گذاران فراهم است.
وی همچنین به موضوع تسهیلات بانکی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر سهم سپرده‌های بانکی استان حدود ۰.۲۵ درصد است، در حالی که جمعیت استان حدود یک درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد.
برای تحقق اهداف سرمایه‌گذاری، لازم است قدرت اعطای تسهیلات بانکی در استان افزایش یابد و نسبت مصارف به منابع بانکی به سطح میانگین کشوری نزدیک شود.
در پایان این نشست مقرر شد پیشنهادهای مربوط به تفویض اختیارات دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان به صورت تفکیکی تدوین و برای پیگیری به وزارتخانه ارسال شود.
استاندار ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی و تقویت نظام بانکی، مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد شتاب بیشتری بگیرد.
سرپرست شرکت مادر تخصصی سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران هم در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از ظرفیت‌های متنوع این استان برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی سخن گفت و اعلام کرد که زیرساخت‌های لازم برای تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در منطقه در حال تقویت است.
جمالی با بیان اینکه هدف از این نشست، بررسی دقیق توانمندی‌ها و شناسایی موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی بوده است، اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد در حوزه‌های راهبردی از جمله نفت و گاز و صنایع پایین‌دستی، پروژه‌های مرتبط با منابع آبی به‌ویژه نیروگاه‌های برق‌آبی و همچنین بخش کشاورزی، از فرصت‌های کم‌نظیری برخوردار است.
وی افزود: یکی از محورهای اصلی این دیدار، فراهم‌سازی زمینه معرفی هدفمند این فرصت‌ها و واگذاری آن‌ها به سرمایه‌گذاران بود تا روند ورود سرمایه به استان با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.
سرپرست شرکت مادر تخصصی سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان تصریح کرد: صدور بیش از ۹۱ مجوز سرمایه‌گذاری بی‌نام از جمله گام‌های مهمی است که در راستای کاهش بروکراسی اداری و تسهیل فعالیت سرمایه‌گذاران برداشته شده است.
وی در توضیح این سازوکار گفت: در قالب این مجوزها، تمامی استعلام‌ها و فرآیندهای اداری از پیش انجام شده و بسته‌های سرمایه‌گذاری به صورت آماده در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد؛ بنابراین سرمایه‌گذاران می‌توانند بدون اتلاف وقت و پرداخت هزینه‌های اضافی، فعالیت خود را آغاز کنند.
جمالی همچنین با قدردانی از اقدامات مجموعه مدیریتی استان خاطرنشان کرد: استانداری با برنامه‌ریزی منسجم، زمینه تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را برای حضور فعال سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.
وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کهگیلویه و بویراحمد، این استان را یکی از مناطق مستعد کشور در حوزه سرمایه‌گذاری توصیف کرد و از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت کرد با بهره‌گیری از مشوق‌ها و فرصت‌های پیش‌بینی‌شده، در مسیر توسعه اقتصادی این منطقه مشارکت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایلام در رقابت‌های ورزشی منطقه ۳ کشور، خوش درخشید
برگزاری جشن «روزه اولی ها»
تشییع شهید ایمان شهنوازی در خاش
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در یامچی مرند
فردا اعلام نتایج بررسی داوطلبان شوراهای شهر
ایجاد اشتغال مولد برای ۳۳۲۰ زندانی در آذربایجان غربی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر‌ها؛ فردا
روایت دانشجویان یزدی از «کربلای ایران»
ماه رمضان در بوسنی و هرزگوین
گام تازه بنیاد تکریم ادیان در دیپلماسی دینی
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
روزی شاد و مفرح برای کودکان سیستان و بلوچستان
برپایی جشن تکلیف دختران در چاروسا و مارگون
پایان المپیاد فرهنگی ورزشی دانش آموزان مددجوی کمیته امداد در سمنان
پایان کار نمایشگاه توانمندی‌های طوایف در زاهدان
ساخت سریال اجتماعی فرجام در قم
روستاهای گلستان، مقصد تازه برای زندگی
همایش ملی حکمرانی قضائی حمایتی
محفل جزء خوانی قرآن حرم حضرت معصومه (س) هرروزه میزبان هزاران روزه‌دار
کشف ۹۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)