• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۳۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
ورزشی » ساير حوزه ها
وزیر ورزش و جوانان:

ورزش پارالمپیکی بانوان نماد خودباوری ایران است

احمد دنیامالی با اشاره به پیشرو بودن ایران در توسعه ورزش پارالمپیکی بانوان گفت: تجلی خودباوری و تخصص در سیمای بانوانی دیده می‌شود که هم بر سکوی قهرمانی جهان ایستاده‌اند و هم در عرصه مدیریت درخشیده‌اند.

ورزش پارالمپیکی بانوان نماد خودباوری ایران است
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در آیین تجلیل از مدال‌آوران پارالمپیک که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد شهدا گفت: با درود به محضر منور مطهر شهیدان، حافظان امنیت، مدافعان جان و پاک‌باختگان حریم وطن، یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه و تمامی شهدا و جان‌باختگان وقایع اخیر را گرامی می‌داریم و مراتب همدردی عمیق خود را با خانواده‌های آنان ابراز می‌کنیم.

وی با ادای احترام به امام راحل و آرزوی سلامتی و طول عمر برای رهبر معظم انقلاب اسلامی، ضمن خیرمقدم به رئیس‌جمهور و مهمانان حاضر در مراسم و تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا در برابر جانبازان، توان‌یابان، روشندلان و ناشنوایانی سر تعظیم فرود آوریم که محدودیت را به بند کشیدند و معنای تازه‌ای به واژه توانستن بخشیدند.

وزیر ورزش و جوانان افزود: شما عزیزان برای جامعه ورزش و ملت ایران نماد ایستادگی و امید هستید و حمایت از شما افزون بر یک وظیفه سازمانی، افتخاری بزرگ و نعمتی الهی برای مدیریت ورزشی کشور است. بسیار خرسندیم که در حضور رئیس‌جمهور فرصتی فراهم شد تا از عزت‌آفرینی شما تجلیل شود.

دنیامالی با اشاره به دستاورد‌های ورزش کشور تصریح کرد: ایران امروز در ورزش جانبازان، توان‌یابان، نابینایان و ناشنوایان منشأ عزت و اعتبار جهانی است و در مسیر تحقق فرمان «ورزش قوی برای ایران قوی» گام‌های بلندی برداشته شده است. از ابتدای دولت چهاردهم در مجموع ۳۷۷۴ مدال به دست آمده و حاضران در این مراسم در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ موفق به کسب ۴۵۸ مدال شده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین شاخص‌ها و آمار‌های بین‌المللی، ایران پیشرو جهان در توسعه ورزش پارالمپیکی بانوان است و این خودباوری در سیمای بانوان قهرمان و مدیران ورزشی نمایان است. راه‌اندازی مرکز آموزش عالی پارالمپیک آسیا در ایران اقدامی راهبردی برای تبدیل کشور به قطب علمی و آموزشی ورزش توان‌یابان در قاره آسیاست.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به بازی‌های پاراآسیایی جوانان در دبی گفت: با وجود کاستی‌ها در میزبانی، اراده جوانان ایرانی موجب شد کاروان کشور با کسب ۷۶ مدال طلا، ۹۶ نقره و ۸۸ برنز و مجموع ۲۶۲ مدال به مقام نایب‌قهرمانی آسیا دست یابد.

وی افزود: در بازی‌های پاراآسیایی چین نیز ورزشکاران ایران با ایستادن بر سکوی دوم آسیا قدرت‌نمایی کردند. در بخش ناشنوایان نیز برای نخستین بار عنوان قهرمانی آسیا به دست آمد و در المپیک ناشنوایان افتخارات دیگری برای کشور ثبت شد. همچنین در رقابت‌های قهرمانی آسیا و جهان، بار‌ها پرچم جمهوری اسلامی ایران به اهتزاز درآمد.

دنیامالی تأکید کرد: این موفقیت‌ها حاصل تلاش شبانه‌روزی در بخش‌های مختلف است و لازم می‌دانم از زحمات فدراسیون‌های مربوطه و مدیران کمیته ملی پارالمپیک قدردانی کنم. چشم‌انداز راهبردی ما سال پررویداد ۱۴۰۵ و بازی‌های پاراآسیایی ناگویا در ژاپن است و انتظار داریم قهرمانان کشور بار دیگر افتخارآفرینی کنند.

وی خطاب به رئیس‌جمهور اظهار کرد: ژاپن میزبان، رقیبی سرسخت است، اما با تکیه بر انگیزه ورزشکاران و حمایت دولت، یقین داریم فرزندان ایران رقابتی جوانمردانه و قدرتمند خواهند داشت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین گفت: قهرمانان ما با انگیزه‌ای مضاعف برای تثبیت اقتدار ایران در ورزش جهان آماده‌اند و امیدواریم در سال ۱۴۰۵ بار دیگر جشن اقتدار ایران در آسیا برگزار و با قدرت برای حضور در بازی‌های پارالمپیک لس‌آنجلس آماده شویم.

دنیامالی در پایان افزود: در ماه مبارک رمضان، سربلندی و عاقبت‌به‌خیری مردم و ورزشکاران را از خداوند متعال مسئلت دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«وطن فروش» نماهنگی در راستای انتقال پیام وطن‌دوستی
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)