• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۴۵۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
رئیس کل سازمان نظام پزشکی:

حتی مجروحان دشمن را هم راحت می‌توانیم مداوا کنیم

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: نکته مهم حوادث دی، همبستگی صنفی و ملی جامعه پزشکی ما بود که بر مدار خدمت به انسانیت و بدون تبعیض به همه مصدومان خدمت کردند و این دقیقا همان چیزی بود که برخی رسانه‌های معاند می‌خواستند به آن خدشه وارد کنند.

حتی مجروحان دشمن را هم راحت می‌توانیم مداوا کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی در نشست خبری خود با رسانه‌های خارجی گفت: ما جنگیدیم و اجازه ندادیم رسانه‌های معاند با این دروغ‌ها به هدف خود برسند و با افتخار می‌گویم جامعه پزشکی ما با همدلی و بر اساس وفاق و کرامت انسانی پای کار مجروحان بودند.

وی ادامه داد: همه این همبستگی‌ها سرمایه‌ای بزرگ برای جامعه پزشکی ما است. ما پایبند به عهد‌های خود هستیم و هرچند برخی کشور‌ها آن را انجام نمی‌دهند و هیچ خط قرمزی ندارند.

رئیس زاده گفت: هر چند در جنگ‌های ۱۲ روزه و جنگ غزه و لبنان دیدیم که به هیچ قائده‌ای پایبند نیستند. در همین جریانات اخیر ۳۰۰ آمبولانس نزدیک به یک چهارم آمبولانس‌ها از خدمت خارج شد. ۵ نفر از اعضای بهداشت درمان ما به شهادت رسیدند و خانم پرستار ما در گیلان با زبان روزه، زنده زنده سوزانده شد. 

وی افزود: اما جامعه پزشکی ما بدون توجه به این که مصدوم در کدام طرف است به آن‌ها خدمت رسانی کردند. در سال‌های گذشته کادر درمان ما حتی به مصدومین داعش هم کمک می‌کردند.

رئیس سازمان نظام پزشکی در پاسخ به سوالی درباره مهاجرت پزشکان اظهار کرد: این بحث جهانیست و در همه دنیا کمبودی وجود دارد و همه کشور‌ها سیاست‌هایی را برای جذب نیرو‌های تخصصی دارند. اما با افتخار می‌گویم از شروع دولت آقای پزشکیان شیب جمعیت مهاجرت کننده‌ها نسبت به ۱۴۰۲ هجده درصد کاهش داشته است و این پدیده‌ای عادی در همه جهان است.

وی تاکید کرد: سازمان و کار‌هایی که باید رعایت شود مبتنی به چارچوب‌های قانونی ما است. بحث دیگر دفاع از کادر درمان است و موضوع دیگر حمایت از مراکز درمانی است و در حوادث دی ماه این پایش و بررسی شد. برای همین ما وارد شدیم و پس از شایعاتی که شنیدیم، ورود پیدا کردیم و مطمئن شدیم مصونیت کادر درمان همچنان وجود دارد. این موارد را پیگیری کردیم و این موضوع خط قرمز ما بود.

رئیس زاده ادامه داد: در بحث ارائه خدمات اعلام کردیم هر مجروحی که نیاز به خدمات دارد حتما مراجعه کند، تعداد مراجعین نزدیک ۲۵ هزار نفر بود، نزدیک به ۱۳ هزار نفر جراحی‌های مختلف نداشتند و حدود ۶ هزار نفر از کادر درمان درگیر درمان این بیماران بودند.

وی ادامه داد: این دروغی که برخی رسانه‌ها درباره کادر درمان ما می‌گفتند که به دلیل درمان اغتشاشگران دستگیر شدند واقعیت نداشت. حداکثر ۵۰ نفر از بین ۴۰۰ هزار عضو نظام پزشکی در این مدت دستگیر شدند و این‌ها الزاما برای بحث‌های درمانی نبود. کادر بهداشت و درمان ما همبستگی داشتند. 
 
رئیس سازمان نظام پزشکی درباره تهدیداتی که علیه مراکز درمانی کشورمان مطرح شده است گفت: کشور ما به دلیل تجربه‌هایی که دارد تاب آوری خوبی برای جنگ‌ها داریم و نیرو‌های ما آماده هستند و مراکز ما برای شرایط پیش رو آماده هستند، به لحاظ نیروی انسانی به هیچ وجه مشکلی نداریم. ما نگران نیستیم و جامعه پزشکی ما برای همه چیز آماده است و حتی آماده هستیم مجروحین دشمن را هم در کشورمان مداوا کنیم.

وی گفت: هیچ بازداشتی به دلیل ارائه خدمات درمانی صورت نگرفته است. بر اساس آمار ما تعداد بازداشتی‌ها بیش از ۵۰ نفر هم نیست. علت آن هم مانند سایر دلایل بقیه بازداشت شده‌هاست و دلیل پیگیری ما هم برای آن است که وظیفه داریم در خصوص نیروی خود پیگیری کنیم و اگر می‌توانیم با آنها کمک کنیم.
‌
رئیس زاده گفت توان و آمادگی ما فراتر از هر تهدیدی است، ما تجربه‌های گران و سنگی داریم و ما آمادگی کمک رسانی به مجروحیان همان کسانی هستیم که ما را تهدید می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید اعتبار ۳ مرحله از طرح رفع سوء تغذیه کودکان در گیلان
افزایش تأمین مالی زنجیره تولید در کشور
صدور یک هزار و ۵۰۰ کارت سوخت به صورت آنی در خوزستان
خواجه نصیر، فیلسوف و حکیم تراز اول ایران
دیدار با خانواده شهید مردمی اغتشاشات اخیر پایتخت
انتخاب بهارستان بعنوان پایلوت ساماندهی و بازیافت نخاله‌های ساختمانی در استان تهران
تامین اعتبار نیم‌همتی برای تحقق هفت عنوان برنامه قرآنی
مشارکت در اکتساب فناوری حوزه مواد ضدخوردگی نانوساختار
باد میهمان ساعات آینده آسمان اصفهان است
بررسی مسائل صنفی مهندسان ساختمان گلستان همزمان با روز مهندس
واکنش‌ها به اظهارات سفیر آمریکا درباره سرزمین موعود
هشدار درباره خطر نابودی میراث میلیون‌ساله هیرکانی در نبود تجهیزات
برپایی سفره افطاری در مسجد روستای رشنو شهرستان رومشکان
روایتی از سفره‌های ساده افطاری
خداییان: پرونده‌های تخلفات اداری باید ظرف ۳ ماه رسیدگی شوند
برگزاری محافل روزانه جزءخوانی قرآن در مجموعه انتظامی استان
تجارت ایران با اتحادیه اروپا به ۳ میلیارد و ۷۱۷ میلیون یورو رسید
تخفیف ۳۰ درصدی تأسیسات گردشگری ایلام
بررسی مشکلات متقاضیان مسکن کوی پرواز شهر همدان
نوروز بدون معطلی در ایستگاه‌های ریلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)