• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
همدان » اجتماعی
در شورای آموزش و پرورش مطرح شد؛

تأکید استاندار همدان بر حرکت تحولی در نظام آموزشی

استاندار همدان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت، خواستار حرکت جدی و تحولی در نظام آموزشی استان شد.

تأکید استاندار همدان بر حرکت تحولی در نظام آموزشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، حمید ملانوری شمسی در نشست شورای آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه شورا‌های آموزش و پرورش در سال‌های گذشته عمدتاً بر رفع مشکلات فیزیکی مدارس متمرکز بوده‌اند، تأکید کرد: امروز باید از مسائل صرفاً عمرانی عبور کنیم و به معنای واقعی به حوزه کیفیت‌بخشی آموزش ورود کنیم، تعلیم و تربیت صرفاً انتقال محفوظات درسی نیست، بلکه مهارت‌آموزی، یادگیری شیوه تفکر و پرورش شخصیت دانش‌آموزان را شامل می‌شود.

او با بیان اینکه شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقلیمی مناطق مختلف با یکدیگر متفاوت است، افزود: نمی‌توان برای همه مناطق نسخه واحد پیچید، شورای آموزش و پرورش باید در ایجاد تراز میان نیاز‌های جامعه و محتوای آموزشی نقش‌آفرینی کند.

ملانوری شمسی با اشاره به وجود دانش‌آموزان در معرض فقر شدید گفت: دانش‌آموزی که با مشکلات معیشتی، تغذیه نامناسب و آسیب‌های خانوادگی روبه‌روست، زمینه یادگیری مطلوب ندارد، اگر به ریشه‌ها نپردازیم، نمی‌توانیم انتظار ارتقای کیفیت آموزشی داشته باشیم.

استاندار همدان همچنین بر لزوم جبران عقب‌ماندگی‌ها در حوزه زیرساخت‌های آموزشی تأکید کرد و افزود: نهضت توسعه فضا‌های آموزشی با اولویت مدارس کانکسی و ناایمن در استان آغاز شده است و این مسیر با جدیت ادامه خواهد یافت، کاهش تراکم کلاس‌های پرجمعیت و ساماندهی مدارس دوشیفته نیز در دستور کار قرار دارد.

این مسئول با اشاره به اهمیت تربیت فکری نسل آینده تصریح کرد: پایه بسیاری از مسائل فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در آموزش و پرورش شکل می‌گیرد، اگر در این حوزه سرمایه‌گذاری درست انجام شود، بسیاری از هزینه‌های آینده کشور کاهش خواهد یافت.

ملانوری شمسی از تشکیل کارگروه علمی برای کیفیت‌بخشی به آموزش خبر داد و گفت: این کارگروه با حضور صاحب‌نظران دانشگاهی، حوزوی، فرهنگی و حتی دانش‌آموزان نخبه تشکیل می‌شود تا پیشنهاد‌های کاربردی ارائه دهند.

او همچنین بر بررسی دقیق کمبود فضا‌های آموزشی شهر همدان، تأمین زمین برای ساخت مدارس، ساماندهی تجهیزات آموزشی و تسریع در پرداخت سهم شهرداری‌ها در حوزه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان تأکید کرد.

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح نهضت ساخت و تجهیز نمازخانه مدارس اشاره و تصریح کرد: نمازخانه‌ها نباید کاربری‌های متفرقه پیدا کنند و باید به‌عنوان فضایی مستقل و مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی حفظ شوند.

نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی هم گفت: همدان از نظر فضای آموزشی با کمبود جدی مواجه است و ۸۰ درصد مدارس شهر دو نوبته اداره می‌شوند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی افزود: اجرای طرح ساخت ۲۰ «حیات طیبه» در شهر همدان با ظرفیت حدود ۵۰ هزار دانش‌آموز در دستور کار قرار دارد.

او تأکید کرد: برای این طرح حدود ۲۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار با مشارکت نوسازی مدارس و استانداری پیش‌بینی شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس همچنین بر لزوم مشارکت صنایع، خیرین و بخش خصوصی در تجهیز هنرستان‌ها و مدارس پرجمعیت تأکید کرد.

حاجی بابایی، دانشگاه فرهنگیان را محور اصلی تحول آموزش و پرورش دانست و بر تسریع در توسعه آن تأکید کرد.

دیگر نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز عدالت آموزشی را فراتر از ساخت مدرسه دانست و بر ارتقای کیفیت آموزش و به‌روزرسانی تجهیزات تأکید کرد.

عباس صوفی خواستار به‌روزرسانی محتوای آموزشی متناسب با نیاز روز جامعه شد و به کمبود تجهیزات در برخی هنرستان‌ها و مدارس نخبه‌پرور اشاره کرد.

او همچنین بر تأمین کتابخانه، امکانات رایانه‌ای، فضای ورزشی، نمازخانه مناسب و زیرساخت‌های بهداشتی تأکید کرد.

صوفی پیشنهاد تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای بررسی میدانی مشکلات مدارس استان همدان را نیز مطرح کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان هم با اشاره به اجرای «نهضت عدالت آموزشی» گفت: این طرح سال گذشته با دستور رئیس‌جمهور آغاز شد و در حوزه ساماندهی مدارس کانکسی، مدارس تخریبی و کاهش کلاس‌های بالای ۳۵ نفر جمعیت، تحولات مهمی ایجاد کرد.

رسول شیدایی تأکید کرد: نهضت عدالت آموزشی سه محور اصلی شامل توسعه فضا‌های آموزشی، تأمین تجهیزات مدارس و توانمندسازی نیروی انسانی را دنبال می‌کند که بخش ارتقای کیفیت معلمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او افزود: با توجه به رضایت نسبی از عملکرد وزارت آموزش و پرورش، امسال برای شتاب‌دهی به برنامه‌ها تغییراتی در ساختار اجرایی ایجاد شده است و نظارت طرح ها به شکل هیئت امنایی انجام می‌شود، همچنین قرارگاه ویژه‌ای در اداره کل و کارگروه‌هایی در شهرستان‌ها با شرح وظایف مشخص تشکیل شده است. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سرقت ۵ میلیارد تومانی طلا با دستگیری داماد مالباخته
فرماندار ماکو: کمبودی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی در شهرستان وجود ندارد
دستگیری ۴ متخلف شکار و صید غیرمجاز در ماهنشان
نمایشگاه قرآن
هوش مصنوعی و روانشناسی
احتمال کولاک و اختلال تردد جاده‌ای در آذربایجان غربی
بازیافت حداکثری گاز‌های سبک در فاز ۱۴ پارس جنوبی
تربیت سالیانه ۴۰۰ حافظ کل قرآن در شعب موسسه بیت الاحزان
فهرست جهانی مشتریان اپستین
️تاکید بر ارتقاء ایمنی و امنیت تمامی پارکینگ‌ها
آزادی ۳ زندانی نیازمند با نذر هزینه ترحیم در کاشان
آغاز فعالیت هیات شمشیربازی در مراغه
برگزاری نشست فصلی دبیران اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان همدان
مراسم جشن تکلیف ۳۷۰ دانش‌آموز دختر در شهرستان راور
جریمه ۴۸ میلیارد تومانی تعزیرات برای یک شرکت دولتی
کلاهبرداری ۲۹۴ میلیونی در بهاباد
اعلام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت بهمن آزمون سراسری
افزایش بیش از ۱۶ درصدی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات در جغتای
پرونده‌های تغییر کاربری غیرمجاز در صلاحیت محاکم عمومی قرار گرفت
کشف چندین دستگاه تجهیزات کارگاهی قاچاق در جنوب تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۲ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)