پخش زنده
امروز: -
با حکم رئیس هیئت دوومیدانی مازندران، عباس احمدی ماچیانی بهعنوان سرپرست هیئت دوومیدانی شهرستان رامسر منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ با صدور حکمی از سوی رئیس هیئت دوومیدانی مازندران، عباس احمدی ماچیانی بهعنوان سرپرست هیئت دوومیدانی شهرستان رامسر منصوب شد.
در آیین اهدای حکم که با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان رامسر برگزار شد، بر توسعه، ساماندهی و استعدادیابی در رشته دوومیدانی تأکید شد.
در حکم انتصاب صادره، تعامل مؤثر با اداره ورزش و جوانان، بهرهگیری از ظرفیتهای موجود شهرستان و تمرکز بر توسعه رشته مادر و پایه دوومیدانی بهعنوان اولویتهای اصلی سرپرست جدید عنوان شده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان رامسر در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات جواد نژاد جمالی، مسئول پیشین هیأت دوومیدانی شهرستان، گفت: تلاشهای ارزشمند وی طی سالهای گذشته در مسیر حفظ و استمرار فعالیتهای این رشته قابل تقدیر است و امیدواریم همچنان از تجربیات او در عرصه ورزش استفاده شود.
وی با اشاره به سوابق مدیریتی سرپرست جدید افزود: با توجه به توانمندیهای عباس احمدی ماچیانی، انتظار میرود برنامهریزی منسجمتری در حوزه استعدادیابی، فعالسازی ظرفیت مدارس و توسعه زیرساختهای دوومیدانی شهرستان انجام شود.
عباس احمدی ماچیانی پیش از این ریاست هیأت ورزشهای همگانی رامسر را برعهده داشته و بهعنوان خبرنگار نیز در پوشش رویدادهای ورزشی ملی و استانی فعالیت داشته است.
پیش از وی، جواد نژاد جمالی از سال ۱۳۸۸ مسئولیت هیأت دوومیدانی رامسر را برعهده داشت.