پخش زنده
امروز: -
وزش باد شدید همراه با گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا از امشب،پنجم اسفند در خراسان رضوی پیش بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کارشناس پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه آلودگی هوا تا روز چهارشنبه در استان خواهد داشت، گفت: کاهش میدان دید، کاهش کیفت هوا و احتمال بروز خسارت در نقاط بادخیز از پیامدهای این سامانه جوی است.
محمد غیوری خواه افزود: از فردا نیز در نیمه شمالی استان بارش پراکنده باران پیشبینی شده است که در ارتفاعات به صورت برف خواهد بود.
کارشناس پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با دمای منفی یک درجه و سرخس با ۲۵ درجه سلسیوس سردترین و گرمترین نقاط استان بودند.
غیوری خواه گفت: هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته بین ۶ و ۲۴ درجه در نوسان بود و امروز نیز دمای هوا در این کلانشهر بین هفت تا ۲۲ درجه خواهد بود.