• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۶۵۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

نگاهی به سه سریال شاخص سیما در شب‌های رمضان

ماه مبارک رمضان همواره مناسبت ویژه‌ای برای تولید و پخش مجموعه‌های تلویزیونی بوده است، چراکه خانواده‌ها پس از افطار در کنار هم به تماشای سریال‌ها می‌نشینند و تلویزیون فرصتی است تا هم سرگرمی ارائه دهد و هم پیام‌های اجتماعی و فرهنگی منتقل کند.

نگاهی به سه سریال شاخص سیما در شب‌های رمضان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در رمضان امسال نیز معاونت سیما با سه سریال متفاوت و جذاب، تلاش کرده است طیف وسیعی از سلایق و سنین مخاطب را پوشش دهد: «بهار شیراز»، «ساهره» و «اسباب زحمت». هر یک از این آثار با رویکردی خاص و تمرکز بر گونه‌ای متفاوت، تجربه‌ای تازه از تلویزیون مناسبتی ارائه می‌دهند.

«اسباب زحمت»؛ طنزی خانوادگی در دل قصه‌ای اجتماعی

سریال «اسباب زحمت»، تازه‌ترین اثر سعید آقاخانی در گونه کمدی اجتماعی است که ویژه ماه مبارک رمضان ساخته شده و هر شب از شبکه یک سیما پخش می شود.

این مجموعه ۲۵ قسمتی به سفارش مرکز سیما فیلم تولید شده و تلفیقی از طنز، موقعیت‌های روزمره و چالش‌های زندگی شهری است.

قصه سریال بر گرد چند شخصیت می‌چرخد که با موقعیت‌های ناگهانی و گاه خنده‌دار روبه‌رو می‌شوند؛ از تلاش ناصرخان برای داشتن فرزند گرفته تا از دست رفتن سرمایه احمدآقا در بازار رمز ارز، تجربه جهانگردی صادق با یک دوچرخه دست‌ساز و مهاجرت اجباری احمدآقا از بسطام به تهران.

در این مجموعه بازیگران شناخته‌شده‌ای ازجمله سعید آقاخانی در نقش احمدآقا، حسن معجونی در نقش ناصرخان، عباس جمشیدی‌فر، کمند امیرسلیمانی، هومن حاجی‌عبداللهی، سپند امیرسلیمانی، تارا آقاخانی و عاطفه باقری حضور دارند.

ترکیب بازیگران حرفه‌ای با قصه‌ای طنزآمیز، جذابیت و گیرایی ویژه‌ای به سریال بخشیده است.

«اسباب زحمت» با نگاهی متفاوت به مسائل اجتماعی و شهری، تلاش دارد مخاطب را از کودک و نوجوان تا بزرگسال با لحظاتی سرگرم‌کننده، موقعیت‌های طنزآمیز و داستان‌هایی قابل ارتباط همراه کند و تجربه‌ای تازه ارائه دهد.

«اسباب زحمت» در ۲۵ قسمت در گونه خانوادگی و طنز اجتماعی آماده شده و از شب اول ماه مبارک رمضان روی آنتن رفته است.

«ساهره»؛ بازاندیشی در معنای زندگی

«ساهره» مجموعه تلویزیونی ویژه ماه مبارک رمضان است که هر شب پس از افطار از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

این سریال به تهیه‌کنندگی سیدرامین موسوی ملکی، کارگردانی حمیدرضا لوافی و نویسندگی مینا خدیوی ساخته شده و شامل ۳۰ قسمت و گونه آن اجتماعی، معمایی و معناگراست و تلاش می‌کند مخاطب را در دل پرسش‌های زندگی، مرگ و سرنوشت غرق کند.

داستان سریال حول احسان، تاجری ۴۰ ساله، می‌چرخد که زندگی ظاهراً آرام و موفقی دارد، اما رخدادی غیرمنتظره مسیر زندگی او را دگرگون می‌کند.

او در این مسیر مجبور می‌شود درباره ارزش‌های انسانی، خانواده و معنای زندگی بازاندیشی کند و با مسائلی مواجه شود که مرز‌های زمان، واقعیت و سرنوشت را درمی‌نوردد.

روایت سریال، ترکیبی از داستانی معناگرا و معمایی است که مخاطب را با خود همراه می‌کند و تجربه‌ای متفاوت ارائه می‌دهد.

امین زندگانی، گلنوش قهرمانی، هومن برق‌نورد، سیاوش طهمورث، وحید رهبانی، سوگل طهماسبی و میلاد میرزایی در این قصه ایفای نقش می‌کنند.

ترکیب بازیگران حرفه‌ای و قصه‌ای معمایی باعث شده «ساهره» هم برای مخاطب عام و هم برای علاقه‌مندان به آثار معناگرا جذاب باشد.

ویژگی کلیدی سریال، تمرکز بر تجربه‌ای معنوی و تفکربرانگیز از زندگی و مواجهه با مشکلات و مسائل انسانی است. طراحی قصه و شخصیت‌ها به‌گونه‌ای است که مخاطب را به بازاندیشی درباره زندگی، انتخاب‌ها و مسیر آینده دعوت می‌کند و همین ویژگی «ساهره» را به یکی از آثار شاخص ماه رمضان امسال تبدیل کرده است.

«بهار شیراز»؛ اصالت بومی و هویت خانوادگی

سریال «بهار شیراز» تلاشی برای احیای گونه کمدی خانوادگی است.

این مجموعه به نویسندگی و کارگردانی حسن وارسته و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری، با تمرکز بر یک خانواده چندنسلی در شهر شیراز، تلاش می‌کند با طنز موقعیت و داستان‌های روزمره خانوادگی، مخاطب را با خود همراه کند.

داستان سریال حول خانواده «معدل» می‌چرخد؛ خانواده‌ای معمولی با پدر و مادری که هر دو معلم بازنشسته‌اند و فرزندانی که هر یک نماینده بخشی از زندگی امروزند.

هر قسمت، روایت مستقلی از اختلافات نسلی، سوءتفاهم‌ها و تقابل سنت و مدرنیته ارائه می‌دهد که هم تماشای سریال را آسان می‌کند و هم طنز اجتماعی ملموسی خلق می‌کند.

بهار شیراز» قرار بود ۵۰ قسمت باشد، اما در حین تولید کار، این قصه بسط پیدا کرد و به ۷۰ قسمت رسید و به همین دلیل پخش این سریال که از ماه قبل روی آنتن رفته بود طی شب‌های ماه مبارک رمضان هم ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهکارهای کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
تکمیل محور خرم آباد به سپیددشت نیازمند اعتبار
تخصیص بیش از ۲ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خانه کشتی در فیروزه
فلوراید؛ محافظ قدرتمند سلامت دندان‌های کودکان و نوجوانان
کیفیت هوای تهران؛ قابل قبول
سوال هشتمین روز مسابقه در اصفهان
برپایی نمایشگاه «درس‌های رمضان» در موزه ملی انقلاب
برگزاری جشن بندگی در مدارس ایلام
مطالبات نمایندگان مازندران از رئیس‌جمهور؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا اصلاح قوانین مسکن
رشد ۲۸ درصدی تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان
راه اندازی سایت جدید همراه در روستای کلاته سرخ شهرستان نهبندان
مبعلی در امارات سرمربی شد
بارش ۵ میلیمتری در چلگرد چهارمحال و بختیاری
سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی
اعلام مبلغ و زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم
حضور بیش از ۱۵ دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
وداع با شهدای هوانیروز در اصفهان
هوای آلوده مشهد در هفتمین روز اسفند
آماده‌باش نوروزی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در اردبیل
زنده گیری و رهاسازی یک قلاده گربه وحشی در اراضی اطراف بجنورد. 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)