پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان از کشف ۱۲ قبضه سلاح شکاری و بیش از ۱۴۰ رشته دام صید پرندگان و آبزیان با هدف پیشگیری از تخلفات شکار و صید در شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ علی امیری گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست در گشتهای مشترک خود با نیروهای پاسگاه امیرکلایه و نیروهای انتظامی لاهیجان، ۱۱ قبضه اسلحه شکاری مجاز و یک قبضه اسلحه شکاری غیرمجاز را در فصل شکار ممنوع کشف و ضبط کردند.
وی افزود: در این عملیاتها، همچنین ۱۵ رشته دام هوایی و ۱۳۴ رشته «کلکوم» بهعنوان ادوات غیرمجاز صید و شکار کشف و ضبط شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان با قدردانی از تلاشهای شبانهروزی مأموران یگان حفاظت محیط زیست و همکاری نیروهای انتظامی شهرستان، گفت: با توجه به اهمیت اکوسیستمهای آبی و تالابی در معیشت و سلامت زندگی مردم، همه شهروندان موظفند در حفظ و حراست از این سرمایههای طبیعی کوشا باشند و از انجام هرگونه اقدام مخرب و آسیبرسان به محیط زیست خودداری کنند.
علی امیری با اشاره به جایگاه ویژه پناهگاه حیات وحش امیرکلایه شهرستان لاهیجان، افزود: این پناهگاه یکی از مهمترین اکوسیستمهای آبی کشور به شمار میرود که همهساله میزبان انواع پرندگان مهاجر است و بر همین اساس، هرگونه شکار و صید پرندگان در این منطقه به هر شکل و نحو، ممنوع است و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.