• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۷۹۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
لرستان » اجتماعی

مساجد محور اصلی مدیریت محله‌محور در لرستان

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با بیان اهمیت شبکه اقدام محله‌محور گفت: در این شبکه، مسجد محور و قلب حرکت است و همه دستگاه‌های اجرایی باید حول مسجد در محله ایفای نقش کنند.

مساجد محور اصلی مدیریت محله‌محور در لرستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان در جلسه شورای راهبردی مدیریت محله‌محوربا اشاره به ابلاغ رسمی این طرح در مهرماه سال جاری، اظهار کرد: مقدمات طرح از تیرماه به استان‌ها ابلاغ شد و پس از چکش‌کاری و دریافت نظرات کارشناسی، سرانجام برای اجرا به استانداران سراسر کشور ابلاغ گردید. 
 
ناهید پرویز پور افزود: برنامه اقدام مشترک مدیریت محله‌محور در کنار سایر پروژه‌های مهم دولت در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی، با هدف اجرای عدالت به ویژه در فضا‌های آموزشی و رفع ناترازی‌های اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است.
 
وی با تأکید بر رویکرد مشارکتی این طرح، تصریح کرد: مدیریت محله‌محور به عنوان یک پروژه کلیدی در حوزه اجتماعی، در راستای انسجام اجتماعی، تقویت سرمایه‌های اجتماعی و تحقق حکمرانی خوب طراحی شده است. 
 
در این الگو، سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها از پایین به بالا صورت می‌گیرد و مردم در حل مسائل و مشکلات خود مشارکت فعال دارند. این طرح به استانداری‌ها به عنوان متولی و فرمانداران به عنوان رئیس شورای پیشرفت محله در شهرستان‌ها ابلاغ شده است.
 
پرویزپور با اشاره به نقش کلیدی مساجد در این فرآیند، گفت: در این طرح به دنبال این هستیم که مساجد به عنوان مهم‌ترین و قدیمی‌ترین پایگاه‌های اجتماعی و فرهنگی محلات، به کارکرد اصلی خود بازگردند.
 
وی از برگزاری جلسه شورای مدیریت محله‌محور با حضور معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری‌ها و اعضای شورا خبر داد وگفت: تاکنون در ۷۴ محله شهری و ۶۵ محله روستایی شورای پیشرفت محله تشکیل شده و شش کمیته تخصصی ذیل این شورا‌ها راه‌اندازی شده است.
 
پرویز پور با تأکید بر محوریت مساجد و نقش ائمه جماعت در پیشبرد برنامه‌ها افزود: مشارکت حداکثری مردم و اهالی هر محله در شورای پیشرفت محلی و شناسایی نظام مسائل، از مهم‌ترین ارکان این طرح است و انتظار داریم شهروندان حضور فعال و مؤثری در این برنامه داشته باشند.
 
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: اقدامات انجام‌شده بیشتر در حوزه‌های زیربنایی و خدماتی از جمله بهبود روشنایی معابر، آسفالت، رسیدگی به مسائل بهداشتی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بوده که نتایج مثبتی در حل مشکلات محلات به همراه داشته است.
 
درادامه این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: شورای محلات صرفاً مأموریت فرهنگی و اجتماعی ندارد و تمامی نیاز‌های محله در قالب کمیته‌های تخصصی دنبال می‌شود و این شورا نزدیک‌ترین حلقه حاکمیت محلی به مردم است.
 
سعید پورعلی با اشاره به تعدد دستگاه‌های مداخله‌گر در محلات افزود: پراکندگی خدمات موجب نارضایتی برخی ساکنان شده که باید با هم‌افزایی، به ارائه خدمات کیفی‌تر منجر شود.
 
وی تمرکز بر رفع نواقص کالبدی و اجرای اقدامات کوچک و زودبازده را عامل افزایش رضایت عمومی دانست و تأکید کرد: همین اقدامات خرد نقش مهمی در تقویت سرمایه اجتماعی دارد.
 
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان رضایت‌مندی محلات را زمینه‌ساز ترمیم اعتماد عمومی، تقویت مشروعیت و تعمیق امنیت عنوان کرد و افزود: اجرای این قانون برای وزارت کشور یک تکلیف است و شورا‌های راهبری باید در زمان‌بندی مشخص تشکیل شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی سفره‌های کریمانه افطار در مسجد آقا میرزا حسین محلات
آیین علم‌گردانی خوروبیابانک ثبت ملی شد
لزوم ارتقای تولید ذرت و کاهش واردات نهاده‌های دامی
رشد ۲۰ درصدی تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی قم
مراسم جزء خوانی قرآن کریم دانش آموزان کبودراهنگ بمناسبت ماه میهمانی خدا
مهر و موم یک مکان مداخله‌گر در امور پزشکی در کیش
تاکید بر بهره گیری از ظرفیت مساجد برای نوجوانان و جوانان
جهاد علمی، روایت یک بازگشت
کشف مشروبات الکلی و دستگیری متهمان در خاتم
 نرخ تورم با بیش از ۸ درصد رشد به ۴۶.۳ رسید
لایحه حمایت از بانون در برابر خشونت هفته آینده بررسی می‌شود
کاهش ناپایداری و کاهش پوشش ابر در آسمان استان زنجان
رعایت حقوق مردم، کلید افزایش اعتماد جامعه به دستگاه قضایی است
روند صعودی نرخ نقدینگی و پایه پولی در آذر ۱۴۰۴
کشف ۲۹۱ کیلو گرم مواد روانگردان
پایان همکاری کمک شمسایی با تیم ملی فوتسال
سامانه بارشی جدید در راه کردستان
کاهش ضایعات غلات با نوسازی کمباین‌ها
اهمیت تبدیل گاز‌های مشعل به منبع درآمد پایدار
«جشن فرشته ها» در شبکه نهال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)