پخش زنده
امروز: -
اجتماع خودجوش مردم شهرستان دماوند به منظور عزادارای در سوگ شهادت رهبر شهید امام خامنهای برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، همزمان با اعلام خبر شهادت حضرت آیتالله سید علی حسینی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، قلبهای مردم انقلابی شهرستان دماوند به درد آمد و تجمعی بزرگ و خودجوش در سوگ آن عزیز از دست رفته برگزار شد.
آحاد مردم مؤمن و انقلابی شهرستان دماوند امروز یکشنبه در یک اجتماع عظیم و پرشور گرد هم آمدند تا با آرمانهای امام راحل (ره) و رهبر شهید خود تجدید میثاق کنند.
این مراسم سوگواری با حضور پرشور خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران، مسئولان، نیروهای نظامی و انتظامی و آحاد مردم ولایتمدار، در مقابل مسجد حضرت عباس (ع) واقع در شهرک جهاد منطقه گیلاوند برگزار گردید.
شرکتکنندگان در این تجمع، با سردادن شعارهای کوبنده، ضمن ابراز همدردی عمیق با خانواده مکرم ایشان، انزجار قاطع خود را از جبهه کفر و استکبار جهانی، به ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی، به نمایش گذاشتند.
این اجتماع باشکوه، جلوهای دیگر از وحدت و بصیرت مردم شهرستان دماوند در تبعیت از منویات رهبری و پایبندی به اصول انقلاب اسلامی را به تصویر کشید.