• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۱۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
سیاسی » مجلس
کمیسیون امنیت ملی مجلس:

فرعون زمان، سرنوشتی جز نابودی ندارد

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کردند: فرعون زمان (ترامپ) بداند که سرنوشتی جز غرق شدن و نابودی ندارد؛ زیرا حاصل فساد، برتری‌طلبی، قتل، خیانت و استکبار نابودی است.

کمیسیون امنیت ملی مجلس: فرعون زمان سرنوشتی جز نابودی ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در بیانیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که امروز چهارشنبه ۱۳ اسفندماه) پیرامون تحولات کشور صادر شده، آمده است: ملت بزرگ و قهرمان ایران، دولت تروریست آمریکا با همکاری سگ هارش در منطقه بار دیگر به خاک ایران تجاوز کرده و این بار رهبر مستضعفان جهان را به شهادت رسانده است. حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای که مظهر همه فضایل بود، همچون جد بزرگوارش در ماه مبارک رمضان و با زبان روزه، توسط مظهر همه رذایل و پستی‌ها یعنی اشقی‌الاشقیاء به شهادت رسید.

کمیسیون امنیت ملی در این بیانیه افزود: اگرچه رهبر عزیزمان شهید شدند، اما خدای ایشان هست و اگرچه نایب امام زمان (علیه‌السلام) در میان ما نیست، اما وجود مقدس حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف در میان ما بوده و دستان مبارک ایشان بر سر ملت بزرگ ایران قرار دارد. مسیر روشن ما همان مسیر نورانی جهاد، مبارزه و مقاومت رهبر بزرگ ایران تا نابودی کفار و مستکبرین عالم است.

در ادامه این بیانیه آمده است: با تدبیر حکیمانه امام شهیدمان، تمام منافع فرعون زمان در منطقه به آتش کشیده شد؛ هواپیما‌ها و پهپاد‌های پیشرفته آنان سرنگون شد، ناو مهم آنها هدف قرار گرفت و موشک‌های ملت ایران با معجزه الهی از تمام پدافند‌های مدرن آنها عبور کرده و اهداف از پیش تعیین‌شده را نابود کرده است؛ همچنان‌که عصای حضرت موسی علیه‌السلام تمام آنچه که ساحرین زبردست فرعون بافته بودند را بلعید. «فَأَلْقَیٰ مُوسَیٰ عَصَاهُ فَإِذَا هِیَ تَلْقَفُ مَا یَأْفِکُونَ» (سوره شعراء، آیه ۴۵)، اما سرانجام باطل فرو ریخت و آنچه را فرعونیان بنا کرده بودند زیرورو کرده است. «ثُمَّ دَمَّرْنَا مَا کَانَ یَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا کَانُوا یَعْرِشُونَ» (سوره اعراف، آیه ۱۳۷)

کمیسیون امنیت ملی مجلس در این بیانیه یادآور شده است: ما نمایندگان مجلس، به نمایندگی از ملت ایران، دست و بازوی یکایک رزمندگان غیور اسلام را می‌بوسیم و به این بوسه افتخار می‌کنیم. اما فرعون زمان (ترامپ) بداند که سرنوشتی جز غرق شدن و نابودی ندارد؛ زیرا حاصل فساد، برتری‌طلبی، قتل، خیانت و استکبار چیزی جز نابودی نخواهد بود. «فَقَالَ أَنَا رَبُّکُمُ الْأَعْلَیٰ، فَأَخَذَهُ اللَّهُ نَکَالَ الْآخِرَةِ وَالْأُولَی» (سوره نازعات، آیه ۲۴ و ۲۵)

در این بیانیه تاکید شد: ضمن تشکر از همه نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی که در مقابل دشمنان این ملت مبارزه می‌کنند، از مردم عزیز، بصیر و شجاع ایران نیز قدردانی می‌کنیم که با حضور و حمایت خود، دشمنان خارجی و اندک تفاله‌های آنان در داخل را مأیوس کرده‌اند. خداوند را بابت داشتن چنین ملت بزرگی شکرگزاریم.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این بیانیه تاکید کردند: امور کشور از جهت اقتصادی با تدبیر مسئولان در حال مدیریت است و جای نگرانی نیست. از جهت سیاسی نیز با تعیین شورای موقت رهبری و در ادامه نیز با تعیین رهبری جدید از سوی مجلس خبرگان، آینده‌ای روشن و پیروزی در انتظار ملت خواهد بود. «وَلَیَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن یَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ» (سوره حج، آیه ۴۰)

این بیانیه افزوده است: ما نمایندگان تأکید می‌کنیم هر شخصیتی که از سوی مجلس خبرگان به عنوان رهبر انتخاب شود، او ولی‌فقیه ما بوده و اطاعت از او نیز واجب است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل پاریس
آزمایش موشکی هند
کشف خودروی ۲۲۰ میلیارد ریالی قاچاق در مرند
ترامپ، گرفتار در تله ایران
تداوم تجمع شبانه مردم ارومیه و استمرار وفاداری، مقاومت و ایستادگی برای دفاع از وطن
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، یکشنبه ۲۰ اردیبهشت
حادثه رانندگی مرگبار در لرستان
حکومت بحرین علیه شیعیان اعلام جنگ کرده است
ضرورت صرفه‌جویی مردم در مصرف انرژی
سهم ۱۴ درصدی موتورسواران در تصادفات زنجان
تأکید سازمان راهداری بر مدیریت هوشمند طرح‌ها و تقویت ناوگان
موج جدید عملیات‌های تهاجمی حزب الله علیه مواضع صهیونیستی
استفاده از تجهیزات کم مصرف در تابستان
شاهنامه؛ میراث ارزشمند مکتوب ایرانیان
امضای تفاهم نامه کتابخانه ملی و دانشگاه علامه طباطبایی
برداشت ۲۶ هزار تن گندم در ماهشهر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
البرز با مشکل کمبود نیروی انسانی در ادارات مواجه است
قرار لرستانی‌های جانفدا در موج ۷۰ سنگر خیابان
دیدار مدیر کل بنیاد شهید تهران بزرگ با خانواده شهیدان هاشمی‌فرد و فیلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تنگه هرمز صرفاً مسیر تجاری نیست؛ مولفه موازنه قدرت است
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
قرارداد‌های جدید تسلیحاتی آمریکا با کشور‌های منطقه
قیمت سکه و طلا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۳۰
تسهیلات جدید وزارت علوم برای دانشجویان
در اتفاقی نادر، تولد ۵ قلوی طبیعی در یزد
پیام تبریک پزشکیان در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان ایران
پیام رئیس قوه قضاییه در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان
گزارش نیویورک تایمز از نصف شدن ذخایر موشک‌های کروز آمریکا
افزایش حقوق استادان و کارکنان دانشگاه آزاد در دستور کار است
پایان جام شهدای جنگ رمضان با قهرمانی نفت آبادان
تناقض رسواکننده در ادعا‌های رئیس جمهور آمریکا!
اعلام زمان پایان سال تحصیلی دوره ابتدایی و ارزشیابی متوسطه اول و دوم
اورانیوم غنی‌شده ونزوئلا به آمریکا منتقل شد
بلینکن: ترامپ به دنبال راهی برای خروج از جنگ ایران است
پایان طرح فروش محصولات ایران خودرو  (۴ نظر)
با سوداگری در بازار برخورد می‌شود  (۴ نظر)
طبعیت بهاری طارم زنجان هندوستان ایران  (۲ نظر)
سد ۷۰۰ ساله فریمان؛ تنها سد تاریخی فعال در کشور  (۲ نظر)
بررسی علل گرانی کالا‌های اساسی  (۲ نظر)
فردا؛ فروش بدون قرعه‌کشی ۱۱ محصول ایران‌خودرو برای متقاضیان عادی  (۱ نظر)
دشمن متعرض به نفتکش ایرانی زیر آتش موشک‌ها  (۱ نظر)
حملات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش تروریستی آمریکا  (۱ نظر)
وحشت ژنرال‌های آمریکایی از صحبت درباره جنگ ایران  (۱ نظر)
افول شتابان آمریکا در افکار عمومی  (۱ نظر)
سیاست استعمار و استثمار جایی در جهان آینده نخواهد داشت  (۱ نظر)
آموزش‌ استفاده از سلاح در اراک  (۱ نظر)
دیوان فدرال آمریکا: تعرفه‌های جهانی ترامپ، غیرقانونی است  (۱ نظر)
طرح رژیم حقوقی تنگه هرمز درحال آماده‌سازی است  (۱ نظر)
۱۵ سال حبس برای سردسته‌های باند سرقت از خطوط لوله نفت  (۱ نظر)