• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۳
اصفهان » سیاسی

قدردانی صمیمانه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان از حماسه ماندگار مردم انقلابی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان در بیانیه ای از حماسه ماندگار مردم انقلابی، ولایتمدار و شهید پرور استان در رستاخیز عظیم بیعت یوم‌الله ۱۸ اسفند؛ میثاق با آرمان‌های امام شهید و بیعت با منتخب مجلس خبرگان رهبری قدردانی کرد.

قدردانی صمیمانه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان از حماسه ماندگار مردم انقلابیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان متن بیانیه به شرح زیر است:

۱۸ اسفند یوم الله شد و مردم مجاهد و انقلابی این سرزمین پاک در نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان با زبان روزه و در میان بمباران وحشیانه مناطق مسکونی توسط آمریکای جنایتکار و رژیم کثیف صهیونیستی، صفحه درخشان جدیدی در دفتر انقلاب اسلامی خلق کردند. با حمد و سپاس بیکران به درگاه پروردگار متعال که بار دیگر عنایت خاص خود را شامل حال ملت مؤمن و انقلابی ایران گردانید و با درود و سلام بی‌پایان بر روح مطهر بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، و با نثار درود‌های بی‌شمار بر ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جنگ رمضان و به ویژه شهید والامقام، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (ره) که عمر پربرکت خویش را در راه اعتلای کلمه توحید و صیانت از حریم اسلام و ایران سپری نمود و سرانجام در همین راه مقدس به فیض عظیم شهادت نائل آمد، مراتب تقدیر و امتنان عمیق از حماسه ماندگار و بی‌نظیر آحاد ملت شریف ایران در اجتماع سراسری «میثاق با امام شهید امت و بیعت با رهبر منتخب خبرگان ملت» اعلام می‌دارد؛ و اینک ملت عاشورایی ایران، آنچنان که در طول قریب به نیم قرن گذشته همواره پای عهد و پیمان خود با ولایت ایستاده است، بار دیگر با حضور عالمانه و قهرمانانه خود، رستاخیز عظیم ملی را رقم زد که در تاریخ انقلاب اسلامی کم‌نظیر بود. اجتماع بیشمار مردم در میدان تاریخی حضرت امام خمینی ره و دیگر اماکن تجمعی سراسر استان، به راستی تبدیل به دریایی بیکران از انسان‌های عاشق و دلداده شد که با مشت‌های گره کرده و ندای «لبیک یا خامنه‌ای»، بار دیگر پیوند ناگسستنی امت با ولایت را به رخ جهانیان کشیدند. موج‌های خروشان جمعیت، هراس بر اندام استکبار افکند و طنین «الله اکبر» و «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» ملت ایران، چنان در جهان پیچید که کاخ‌های ظلم و ستم را به لرزه درآورد و یاد و خاطره بیعت تاریخی ملت ایران با رهبر شهید در سال ۱۳۶۸، امروز در این اجتماع عظیم، با شکوهی صدچندان زنده شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان بر خود لازم می‌داند از یکایک آحاد ملت شریف ایران، اعم از زن و مرد، پیر و جوان، قشر‌های مختلف مردم، نخبگان علمی و حوزوی، دانشگاهیان، فرهنگیان، صنعتگران، هنرمندان، کارگران، کشاورزان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا، که با حضور حماسی و پرشور خود، این شکوه ماندگار را رقم زدند و بار دیگر اثبات کردند که ملت ایران، ملتی موقعیت شناس، زنده، بیدار، آگاه و وفادار به آرمان‌های والای انقلاب اسلامی است، صمیمانه تقدیر و تشکر نماید.

از خداوند متعال مسئلت داریم که سایه رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (دامت برکاته) را بر سر ملت ایران مستدام بدارد، توفیقات ایشان را در هدایت کشتی انقلاب در میان امواج متلاطم جهانی روزافزون گرداند، روح مطهر امام راحل (ره) و امام شهید (ره) را با اجداد طاهرینشان محشور فرماید، و ما را در پیمودن این راه پرافتخار، ثابت‌قدم و پیروز بدارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)