• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۶۱۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

بررسی آخرین وضعیت دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های کشور

معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان گفت: با توجه به مجازی شدن آموزش در عمده دانشگاه‌های کشور، هیچ محدودیتی برای شرکت دانشجویان بین‌الملل در بهره‌مندی از امکانات و ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها به صورت مجازی نیست.

 

بررسی آخرین وضعیت دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، شصت و سومین جلسه کارگروه ملی جذب دانشجوی بین‌الملل با هدف بررسی آخرین وضعیت دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های کشور با حضور دکتر قنبری باغستان، معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان، دکتر جعفری، مدیرکل دانشجویان بین الملل و اعضاء «کارگروه ملی جذب دانشجوی بین‌الملل» از سراسر کشور برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر قنبری باغستان با اشاره به شرایط حساس فعلی و در وضعیت جنگ تحمیلی علیه کشورمان، گزارشی از وضعیت دانشجویان بین‌الملل در کشور، وضعیت آموزشی و تحصیلی آنها و نیز شرایط اسکان و اقامت آن دسته از دانشجویان بین‌الملل که همچنان در کشور حضور دارند، ارائه داد.

به‌گفته دکتر قنبری باغستان با توجه به مجازی شدن آموزش در عمده دانشگاه‌های کشور، هیچ محدودیتی برای شرکت دانشجویان بین‌الملل در بهره‌مندی از امکانات و ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها به صورت مجازی نیست و دانشگاه‌ها علاوه بر تعامل و تسهیل‌گیری تحصیلی و آموزشی مناسبی که برای دانشجویان بین‌الملل فراهم ساخته‌اند، همچنین بسته‌های آموزشی کمکی به‌صورت آفلاین نیز تدارک دیده و از روش‌های مختلف در اختیار دانشجویان بین الملل قرار داده‌اند.

با وجود شرایط جنگی، همچنان تعدادی قابل‌توجهی دانشجوی بین الملل در کشور باقی مانده‌اند که خوشبختانه با هماهنگی که با دانشگاه‌ها صورت گرفته تمامی آنها در شرایط مناسب و در جا‌های امن اسکان داده شده و از امکانان رفاهی، تغذیه و اقامتی خوبی برخوردار هستند.

در ادامه این نشست، نمایندگان هر یک از دانشگاه‌های عضو کارگروه ملی جذب گزارش مفصلی از وضعیت دانشجویان بین‌الملی، شرایط آموزشی و تحصیلی آنها، وضعیت اسکان آندسته از دانشجویانی که همچنان در کشور باقیمانده‌اند، و نیز برنامه‌های آتی دانشگاه در صورت تداوم وضعیت جنگی برای آموزش دانشجویان بین الملل ارائه دادند.

لازم به ذکر است دانشگاه‌های تهران، امیر کبیر، صنعتی شریف، الزهرا، علم و صنعت، خواجه نصیر، خوارزمی، علامه طباطبایی، شهید بهشتی و تربیت مدرس از استان تهران و دانشگاه‌های تبریز، کردستان، شهید چمران، شیراز، شهید باهنر، اصفهان، فردوسی مشهد، امام خمینی (ره) و مازندران از دیگر استان‌های کشور عضو کارگروه ملی جذب دانشجوی بین الملل می‌باشند.

نمایندگان دانشگاه‌های استانی عضو کارگروه ملی جذب دانشجویان بین‌الملل همچنین دبیر «کارگروه منطقه‌ای» دانشگاه‌های مناطق ۹گانه کشور محسوب می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)