• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۶۴۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
گیلان » سیاسی
وزارت اطلاعات اعلام کرد:

شناسایی و دستگیری ۳۰ جاسوس، مزدور عملیاتی در کشور

۳۰ نفر از جاسوسان، مزدوران عملیاتی و رسانه‌ای مرتبط با دشمن آمریکایی صهیونیستی و گروهک‌های تروریستی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شدند.

شناسایی و دستگیری ۳۰ جاسوس، مزدور عملیاتی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان، سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات در چند روز گذشته ۳۰ نفر از جاسوسان، مزدوران داخلی و عملیاتی دشمن آمریکایی صهیونیستی را شناسایی و بازداشت کردند. 

۱) دستگیری جاسوس نیابتی دو کشور حوزه جنوبی خلیج فارس 
 
یک تبعه بیگانه که از سوی دو دولت حوزه خلیج فارس به نیابت از دشمن آمریکایی -صهیونی جاسوسی می کرد، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات خراسان رضوی شناسایی و دستگیر شد. این جاسوس، اطلاعات نظامی و امنیتی کشور را جمع آوری و در اختیار دو دولت حوزه خلیج فارس قرار داده و اطلاعات مکتسبه توسط آن دولتها در اختیار دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار می گرفت.
 
۲)شناسایی و دستگیری عامل جاسوسی نیابتی دشمن آمریکایی صهیونیستی در یکی از گروهک های تروریستی جنوب شرق کشور
 
یکی از عناصر گروهک تروریستی مستقر در جدار مرز  جنوب شرق کشور در حال جاسوسی نیابتی برای دشمن آمریکایی صهیونیستی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان دستگیر شد. این «سرباز صهیون» در حال جاسوسی و ارسال اطلاعات از موقعیت و جابجایی نیروهای نظامی، انتظامی، اماکن آنها و تاسیسات پدافندی کشور برای دشمن بود که شناسایی و دستگیر شد.
 
۳) دستگیری عضو یک گروهک تروریستی تجزیه طلب  که در حال انتقال یک محموله ارتباطی  برای اعضای آن گروهک به داخل کشور بود، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کردستان و وسایل ویژه ارتباطی همراه او ضبط شد.
 
۴) در عملیات مشترک اداره‌کل اطلاعات و سپاه استان کردستان؛ محموله نظامی ارسالی یکی از گروهکهای تروریستی تجزیه طلب تحت کنترل اطلاعاتی قرار گرفته و کشف و ضبط گردید.
 
محموله مذکور شامل:
🔸  ۱۰ قبضه سلاح کلاشینکف 
🔸  ۲۱ تیغه خشاب 
🔸 ۶۳۰ تیر فشنگ می باشد. 
این محموله قرار بود جهت استفاده مزدوران داخلی این گروهک تروریستی تجزیه طلب برای همراهی با نقشه شوم دشمن آمریکایی صهیونیستی علیه تمامیت ارضی کشور مورد بهره برداری قرار گیرد. در این عملیات تعداد دو نفر از رابطین گروهک بازداشت و یک نفر دیگر توسط عوامل گروهک معدوم گردید.
 
۵) ۱۹ نفر از مزدوران بازداشت شده نیز از عوامل میدانی و رسانه‌ای مرتبط با عناصر ضدانقلاب و  سرپل رژیم صهیونیستی بودند که برای اجرای برنامه‌های دشمن آمریکایی صهیونى در ۸ استان کشور آماده می شدند. یکی از این مزدوران پس از ۱۰ سال اقامت در خارج کشور و دریافت آموزشهای لازم به کشور بازگشته و یک هسته مسلح تشکیلاتی در یکی از استان‌های جنوب غرب کشور تشکیل داده و خودش مترصد انجام عملیاتی در شهر تهران بود که با عنایات الهی شناسایی و بازداشت شد.
 
۶) برخورد قاطع با ۶ تن از اوباش در عملیات مشترک وزارت اطلاعات و فراجا
 
۶ تن از اوباش هتاک به ارزشهای ملی اسلامی که نقش نیروهای عملیاتی برای رژیم را ایفا می کنند، در عملیات مشترک وزارت اطلاعات و فراجا در تهران شناسایی و دستگیر شدند. از اوباش دستگیر شده بیش از ۲۰۰ قطعه سلاح سرد (چاقو، قمه و شمشیر)، ۵ کیلو موادمخدر و بیش از ۲۰۰ لیتر مشروبات الکلی کشف گردید. 
 
وزارت اطلاعات و فراجا پیش از این در اطلاعیه هایی به عناصر مزدور داخلی هشدار داده بودند که با آنها با قاطعیت و مانند «سرباز اسرائیل» برخورد خواهند کرد.   
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)