• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۸۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

بیانیه سه دانشگاه‌ در محکومیت تجاوز آمریکایی صهیونی

دانشگاه‌های پیام نور، جامع علمی کاربردی و ملی مهارت در بیانیه‌ای مشترک ، تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران اسلامی را محکوم کردند.

 

بیانیه سه دانشگاه‌ در محکومیت تجاوز آمریکایی صهیونیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در این بیانیه مشترک که به امضای محمد هادی امین‌ناجی؛ رئیس دانشگاه پیام نور، غلامرضا زمانی؛ رئیس دانشگاه ملی مهارت و محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه علمی کاربردی رسیده، آمده است: رسالت آموزش عالی؛ علاوه بر آموزش، پژوهش و خدمات پژوهش، ابتنای بر فضیلت، خدمت، حکمت و همدلی ارزش محور دارد.

هر انسان آزاداندیشی که از درک عبارت و ادراک اشارت بهره‌مند باشد به یقین می‌داند دانشگاه‌های ایران عزیز از مردم، برای مردم و با مردم است.

آموزش عالی ایران در یک زیست. بوم متعالی، ضمن رهایی از ابتلای به بلای مغز‌های جامد و رهیابی به مرز‌های جاوید، سعادت سیر مسیر رستگاری و توفیق طریق تعالی را تعقیب کرده و به دنبال نشر علم و فضیلت است.

جهان امروز در کنار دغدغه‌های افراطی آسایش‌محوری، از فضایل و کرامت انسانی به دور مانده است. چنانچه رخداد‌های جاری را قدری مدقانه رصد، پایش و تحلیل کنیم و مولفه‌های حدوث آن را به دور از سطحی‌نگری و بر معیار دانش و بینش زلال و مطهر مورد واکاوی قرار دهیم قطعا به این نتیجه مهم خواهیم رسید که چقدر مدار انسانیت انسان کم‌رمق و نحیف شده است. بی‌گمان چنین فرآیندی آفتی مهلک و خطری خطیر است.

در روز‌های گذشته شاهد حمله جنایت‌بار آمریکایی - صهیونیستی به ایران عزیز بوده‌ایم، جنایتکارانی که به جز کشتار انسان‌های معصوم اندیشه دیگری ندارند و تکه تکه کردن افراد بی‌گناه، دانش‌آموزان بی‌پناه و دریانوردان بی‌سلاح را سرگرمی و از روی تفنن تلقی می‌کنند. در این بین تعرض به اماکن تاریخی، هنری، آموزشی، دانشگاهی و کشتن آحاد مردم را افتخارآور می‌دانند.

مایه تاسف است زورگویان به واسطه بداندیشی و روحیه استکباری زعیم عالیقدر ایران عزیز حضرت سید علی خامنه‌ای و فرماندهان نظامی کشور را ناجوانمردانه به شهادت رسانده و از این بابت بانگ پیروزی سر می‌دهند.

جامعه دانشگاهی کشور، ضمن عرض تسلیت و تعزیت به همه ایرانیان وطن‌دوست و آزاداندیش به واسطه فقدان‌های ایجاد شده، خداوند متعال را شاکر است که علیرغم فتنه‌های فتنه‌گران، با اتکال به مدد خداوندی، علم نبوی، سیره علوی و درایت ایرانی، رهبری شایسته سکان‌دار ایران عزیز شده است.

دانشگاه‌های پهنه گستر ایران اسلامی، به‌عنوان بزرگترین دانشگاه‌های نظام آموزش عالی کشور ضمن محکومیت تجاوز گستاخانه متجاوزان، بر استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، انسجام و وحدت ملی و بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به‌عنوان رهبر سوم نظام جمهوری اسلامی تاکید می‌کند.

امید است در سایه الطاف الهی، همچون گذشته، کشور عزیزمان این آزمون سخت با سربلندی پشت سر گذاشته و مسیر اعتلای خود را طی کند و بیش از پیش شاهد ایرانی مقتدر و توانمند باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)