• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۸۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت:

دشمن را وادار به قبول شکست و پرداخت غرامت می‌کنیم

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه، تا مجازات متجاوزان آتش‌بسی در کار نخواهد بود، گفت: پاسخ‌های قاطع و کوبنده‌ی نیرو‌های مسلح ما به دشمن آمریکایی صهیونی آنها را سردرگم کرده است.

تا مجازات متجاوزان آتش‌بسی در کار نخواهد بود/ دشمن را وادار به قبول شکست و پرداخت غرامت می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، در جلسه شور ستادی مدیران این بنیاد که امروز برگزارشد، ضمن تسلیت شهادت امام خامنه‌ای و شهدای جنگ رمضان و تبریک به مناسبت انتصاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله) به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، از حضور حماسی مردم شریف ایران در تشییع باشکوه پیکر مطهر فرماندهان و شهدای جنگ تحمیلی رمضان قدردانی کرد و اظهار داشت: حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر فرماندهان و شهدای جنگ تحمیلی رمضان در هفته گذشته تاریخی بود و ملت شریف و انقلابی ایران یکبار دیگر تاریخ ساز شدند.

سردار کارگر ، با بیان اینکه، امروز روز امتحان، روز باورها، اعتماد به وعده‌های خداوند و بندگی اوست، گفت: آحاد مردم و ملت شریف ایران در امتحان الهی روسفید شدند؛ حضور مردم در میادین و خیابان‌ها در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و نیرو‌های مسلح مثال زدنی است که باید از همه آنها قدردانی کرد؛ همچنین نیرو‌های مسلح به ویژه بسیجیان و نیرو‌های فراجا شبانه روز در حال انجام ماموریت برای حفظ امنیت و آرامش در سطح جامعه هستند که باید از آنها نیز قدردانی شود.

وی افزود: شهادت امام خامنه‌ای عزیز الگویی برای همه ما است؛ ایشان در حین کار و در محل کار خود به شهادت رسیدند و همانطور که خلف شایسته ایشان حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای در پیام روشنگرشان فرمودند، مشت امام شهید ما پس از شهادت نیز گره کرده بود و این پیام مهمی برای ما است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، گفت: امروز ایران کربلاست؛ البته نه با سرنوشت کربلای سال ۶۱ هجری که خانواده امام حسین (ع) به اسارت رفتند؛ حسین در کربلای ایران شهید شد، اما خانواده و اُمتش در اوج اقتدار و صلابت هستند.

وی با بیان اینکه تا به امروز پیروز جنگ تحمیلی رمضان ملت بزرگ ایران هستند، افزود: دشمن به دنبال تغییر حکومت، تعیین رهبر، تجزیه ایران و کودتا در کشور بود که الحمدالله به اهداف خود نرسید و نخواهد رسید. 

سردار کارگر تاکید کرد: باید ایستاد و مقاومت کرد و نتیجه قطعاً پیروزی خواهد بود؛ باید مقاوم باشیم؛ ممکن است به زودی جنگ تمام شود، مراقب باشیم که از توابین نباشیم. 

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در ادامه گفت: دشمن آمریکایی صهیونی به دنبال آتش بس است و پیغام‌هایی را هم از طُرق مختلف برای جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده است، اما اگر در وضعیت فعلی آتش بس را قبول کنیم همانند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خواهد شد و مطمئن باشید دشمن جنایتکار پس از تجهیز و تسلیح مجدد خود، دوباره حمله خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ما به هیچ وجه با آمریکایی‌ها مذاکره‌ای نداریم؛ اگر بخواهد آتش بسی صورت بگیرد باید رسماً و از سوی سازمان ملل انجام شود و جنایتکاران باید مجازات شوند و به ما غرامت دهند. 

سردار کارگر با بیان اینکه دشمن به شدت در فشار قرار گرفته است، یادآور شد: پاسخ‌های قاطع و کوبنده‌ی نیرو‌های مسلح به دشمن آمریکایی صهیونی و به ویژه سقوط و انهدام هواپیمای آنها در عراق توسط گروه‌های مقاومت و هلاکت سرنشینان آن، دشمن را در شرایط سخت قرار داده و سردرگم کرده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با تاکید به اینکه، تقویت و تجهیز نیرو‌های مقاومت در منطقه بسیار موثر و موفق بوده است، تصریح کرد: پدافند‌های دشمن به ویژه سامانه‌های تاد آنها از کار افتاده و بالای ۹۰ درصد موشک‌های ما به اهداف اصابت می‌کند؛ لذا به حول و قوه الهی دشمن را پشیمان خواهیم کرد و آنها را وادار به قبول شکست و پرداخت غرامت می‌کنیم.

انتصابات جدید در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت 

در حاشیه جلسه شور ستادی مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، طی احکامی از سوی سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس این بنیاد، انتصابات جدیدی نیز صورت گرفت. 

براین اساس سردار سرتیپ «حبیب‌الله جان‌نثاری» به عنوان معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ و آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت منصوب شد. دکتر علی‌اصغر جعفری نیز به عنوان معاون رئیس بنیاد حفظ و آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و رئیس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس معرفی شد.

همچنین سردار سرتیپ دوم بسیجی مهدی امیریان به عنوان رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت و سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینی‌مهر به عنوان رئیس بازرسی و امور استان‌های بنیاد حفظ و آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت معرفی شدند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)