• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۰۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲
لرستان » اجتماعی

بیعت اصحاب رسانه لرستان با مقام معظم رهبری

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در مراسم بیعت اصحاب رسانه با رهبر معظم انقلاب گفت: اهل رسانه باید با قلم رسا و تاثیرگذار، حقایق نظام اسلامی را به جهانیان منعکس کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، نماینده ولی‌فقیه در لرستان در مراسم بیعت اصحاب رسانه با آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در مسجد صاحب‌الزمان خیابان رازی باتوجه‌ به نقش و جایگاه رسانه در شرایط جنگ اظهار کرد: در دنیایی که دشمنان برای تحریف واقعیت‌ها از سینما، تئاتر، ادبیات و شبکه‌های مجازی بهره می‌گیرند، ما باید با قلم و بیان مؤمنانه، خوبی‌ها را ترویج کنیم و از زیبایی‌های اخلاقی و معنوی جامعه اسلامی بنویسیم.

حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی با اشاره به اینکه کار اهل رسانه، تبیین و بیان حقایقی است که گاه از دید عموم پنهان می‌ماند گفت: خبرنگار بادقت و ظرافت می‌تواند واقعیت‌ها را در قالب گزارش، تصویر، فیلم یا تحلیل به افکار عمومی منتقل کند. این توانایی الهی نعمتی است که بر دوش شما رسالتی سنگین نهاده است. 

شاهرخی با اشاره به اینکه ما در عصری زندگی می‌کنیم که دو شخصیت کم‌نظیر، حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (رضوان‌الله علیه)، را درک کرده‌ایم خاطرنشان کرد: همان گونه که انقلاب اسلامی بدون نام امام خمینی (ره) در هیچ نقطه از جهان شناخته‌شده نیست، ادامه و بقای آن نیز بدون نام رهبر معظم انقلاب معنا ندارد. ایشان تجسم عینی قرآن ناطق و آموزه‌های اهل‌بیت (ع) در عصر حاضر هستند. 

شاهرخی با مرور نقش تاریخی جمهوری اسلامی در دفاع مقدس بیان کرد: انقلاب اسلامی از آغاز به دنبال صلح و ثبات بود، اما دشمنان با تحمیل جنگ هشت‌ساله، زمینه‌ساز آزمون بزرگ ملت ایران شدند. 

وی گفت: رسانه‌ها وظیفه دارند در برابر وارونه‌نمایی امپراطوری رسانه‌ای غرب، حقایق این دوران را برای نسل جوان بازگو کنند تا بدانند این ملت آغازگر جنگ نبود بلکه باایمان و مظلومیت از کیان خود دفاع کرد.
 
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به لزوم ادامه مسیر آگاهی‌بخشی گفت: رسالت رسانه، بیدارسازی دل‌هاست. امروز بیش از هر زمان دیگر باید با اتحاد، قلم‌های خود را تیز کنیم و در مسیر دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و تبیین چهره نورانی ولایت حرکت کنیم. آنچه انقلاب را زنده نگه می‌دارد، معرفت و وفاداری به ولایت است که باید در قلم و بیان شما جلوه‌گر شود.

وی با اشاره به مقطع حساس کنونی، بر لزوم اتحاد، انسجام مقدس و بهره‌گیری از روحیه جهادی و رشادت‌های تاریخی ملت ایران تأکید کرد.

وی با اشاره به اغتشاشات اخیر افزود: کسانی که می‌خواهند برای ما زن، زندگی، آزادی را اجرا کنند، همان‌هایی هستند که مکان‌های عمومی، بیمارستان‌ها و آموزشگاه‌ها را بمباران می‌کنند و شهادت محمد جواد بازگیر طفل خردسال در روستای انگُز اطراف خرم‌آباد نمونه‌ای از این جنایات است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی در پایان گفت: ما در این مقطع حساس از تاریخ قرار گرفته‌ایم و با یاری خداوند متعال، با اتحاد مقدس و انسجام مبارک، آن را نیز پشت سر خواهیم گذاشت، آینده از آن ملت سرافراز و پیروز ایران اسلامی خواهد بود.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در ادامه این نشست با تأکید بر اینکه نام امام خامنه‌ای هیچگاه از ولایت محو نخواهد شد، اظهار داشت: این روز‌ها جامعه ما با مصیبت بزرگی روبه‌رو شده که شبیه مصائب تاریخ صدر اسلام است، اما خداوند با حفظ نام‌ها و عناوین مشابه، به همه جهانیان اثبات کرد که هیچگاه از مسیر حق منحرف نخواهند شد.
 
میثم محتشم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اغتشاشات اخیر و حضور نوجوان در برخی صحنه‌ها تصریح کرد: این موضوع نشان‌دهنده کمبود اطلاع‌رسانی و تولید محتوای درست برای این قشر از جامعه است.
 
وی با تأکید بر اینکه روز‌های کنونی، زمان سکوت و کناره‌گیری نیست، از خبرنگاران و اصحاب رسانه خواست بیش از پیش دست به قلم ببرند و در تولید محتوای مناسب برای جامعه به ویژه جوانان، نقش فعال‌تری ایفا کنند.
 
وی با اشاره به اینکه استان لرستان در جنگ ۱۲ روز و تجاوز کنونی تعداد شهدای بیشتری نسبت به جمعیتش تقدیم کرده است گفت: نباید اجازه دهیم مسائل حاشیه‌ای دامنگیر استان شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)