• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۲۹۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان‌غربی:

رکورد ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی ثبت شد

استاندار آذربایجان‌غربی از تحقق تحولی تاریخی در حوزه‌های اقتصادی، عمرانی و زیست‌محیطی استان خبر داده و گفت: وحدت اقوام و رشادت رزمندگان در جنگ رمضان، تهدید‌های امنیتی را به فرصتی بی‌بدیل برای جهش تولید تبدیل کرد.

رکورد ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی ثبت شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، رضا رحمانی امشب در برنامه منظر صداوسیمای مرکز استان که در مجموعه تاریخی مسجد جامع ارومیه برگزار شد، با اشاره به تداوم راه رهبر شهید در سنگر سازندگی، افزود: علیرغم جنگ ۱۲ روزه و توطئه‌های دشمنان، مسیر توسعه در آذربایجان‌غربی متوقف نشد.
 
وی همچنین با بیان اینکه در سالی که به نام "سرمایه‌گذاری برای تولید" نام‌گذاری شده بود، با تکیه بر امنیت پایدار مرزها، موفق به جذب بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در قالب قرارداد و تفاهم‌نامه شدیم، خاطرنشان کرد: این حجم از اعتماد کارآفرینان، نشان‌دهنده شکست پروژه انزوای اقتصادی ایران در اوج بحران‌های نظامی است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به تبدیل شدن شمال تا جنوب استان به یک کارگاه بزرگ سازندگی نیز اشاره کرده و افزود: ما منتظر بودجه‌های محدود دولتی نماندیم و با استفاده از مدل مولدسازی و جذب منابع جدید، پروژه‌های بزرگی را که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، فعال کردیم و بخشی از این طرح‌های عمرانی و زیرساختی در کمتر از ۱۸ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
 
🔹رحمانی همچنین با تشریح دستاورد‌های زیست‌محیطی استان، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۴ با لایروبی بیش از ۱۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه و مدیریت هوشمند سدها، موفق شدیم بخش قابل‌توجهی از تالاب‌های حاشیه دریاچه را احیا کنیم.
 
وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز با بهبود الگوی بارش و رهاسازی آب سدها، وضعیت دریاچه ارومیه رو به بهبود است، افزود: برای نخستین بار با مشارکت دانشگاه‌های تبریز و ارومیه و ورود خیرین، پروژه‌های نوآورانه‌ای همچون استقرار پنل‌های خورشیدی در حاشیه دریاچه آغاز شده است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی ایستادگی مردم در جنگ رمضان را نیز تاریخ‌ساز توصیف کرده و یادآور شد: وحدت بی‌نظیر ترک، کرد و تمامی پیروان مذاهب و ادیان در این استان، نقشه دشمن برای ایجاد گسست اجتماعی را باطل کرده و این همدلی، بزرگترین سرمایه ما برای ورود به سال ۱۴۰۵ است.
 
رحمانی در پایان ضمن تبریک پیشاپیش سال نو، اظهار داشت: آذربایجان‌غربی امروز با قامتی بلند، آماده است تا در سال جدید به عنوان استانی پیشرو در اقتصاد و ترانزیت منطقه، جایگاه رفیع خود را تثبیت کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)