• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۳۴۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
جنگ رمضان/

سرنوشت صدام در انتظار ترامپ و نتانیاهوست

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: امروز دشمن، علاوه‌بر متلاشی‌شدن فیزیکی، نماد فروپاشی درونی هم شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

موج شصت و ششم عملیات وعده صادق چهار با رمز مبارک یازهرا(س) علیه اهدافی در قلب و جنوب سرزمین‌های اشغالی و تل‌آویو و پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، به فضل الهی با موفقیت کامل به اجرا درآمد.

در این موج، از سامانه های سوخت جامد و مایع، فوق‌سنگین، نقطه زن و چندکلاهکه قدر، خرمشهر، خیبرشکن و میانبرد قیام و ذوالفقار و پهپادهای انهدامی استفاده شده است. در ادامه این موج، حملات به قدس غربی و حیفا و پایگاه الظفره ارتش تروریستی آمریکا در منطقه، به فضل الهی با موفقیت کامل به اجرا درآمد.

در اوقاتِ انتظار فرج حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در صبح روز جمعه پایانی ماه مبارک رمضان با استعانت از خداوند متعال و با دعای خیر شما مردم مؤمن، در «موج شصت و هفتم» عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یا صاحب الزمان ادرکنی» و با تقدیم به سخنگوی شهید سپاه پاسداران سردار سرتیپ پاسدار شهید «علی محمد نایینی» و برادر شهیدشان، درهای آتش و درد را بر لانه مخفی سربازان آمریکایی و تجهیزات راداری آنان در منطقه و زیرساختهای نظامی سرزمین‌ های اشغالی فلسطین با قطاری از موشک‌های سنگين و بارش پهپادها گشودیم.

در این موج عملیاتی، پایگاه «علی السالم»، فرماندهیِ پهپاد هوافضا و آشیانه‌های تعمیر و نگهداری هواپیما، سوله تجهیزات و پشتیبانی بالگردی و مرکز عملیاتِ نیروهای ائتلاف به فرماندهی آمریکا، رادارهای هشدار اولیه پدافند موشکی و محل تجمع آمریکایی‌ها در «پایگاه الوفا» با سامانه‌های بردبلند و میان‌برد سوخت جامد و مایع، به فضل الهی موردهدف دقیق قرار گرفتند.

همچنین مراکز ماهواره‌ای، راداری و پدافندی رژیم صهیونیستی در مرکز، جنوب و شمال اراضی اشغالی مورد هدف موثر قرار گرفتند.️

امروز دشمن، علاوه‌بر متلاشی‌شدن فیزیکی، نماد فروپاشی درونی هم شده‌.

عقب‌نشینی یکباره ناو هواپیمابر جرالدفورد ارتش آمریکا از میدان جنگ و ناکامی در پشتیبانی نظامی از ارتشیان خسته و شکست‌خورده آمریکایی در منطقه غرب آسیا و خوددرگیری‌هایشان، پوشالی‌بودن قدرت مادی مستکبران را ثابت کرد. این غول و هیولای نظامی که از آن دم می‌زنید، برای نیروهای مسلح ایران جز هیمنه‌ای کاغذی و پوشالی نیست.

تغییر مسیر این ناو به‌سمت پایگاه آمریکا و تلاش برای عدم‌عبور از تنگه باب‌المندب، این سوال را برای افکار عمومی جهان و منطقه رقم زده است که چرا باید یک ناو جنگی ۱۳ میلیارد دلاری آمریکا از چند قایق تندرو چندهزاردلاری نیروهای مقاومت ترس و هراس داشته باشد؟!

هرچند چنین اوضاع متزلزل و ناپایداری دقیقا در روزهای اخیر برای دیگر ناو آمریکایی، «آبراهام لینکلن» در اقیانوس هند ایجاد شده است. 

سپاهیان اسلام به شوق رویت و نوازش سیلی سخت بر ناو آمریکایی در عمق صحنه جنگ، به انتظار نشسته و کاملا آماده‌اند تا شگفتانه‌های دریایی را از نزدیک به رویت تفنگداران آمریکایی برسانند. 

سرنوشت صدام در انتظار ترامپ و نتانیاهو جنایتکار است. در میدان‌رفتن ما شکست نیست. خدا راه شکست را به روی ما بسته است.

شما مگر دو راه در مقابل ما بیشتر می‌بینید؟ این هر دو راه برای ما افتخارآمیز است. یکی راه شهادت که افتخارش همیشگی و ثابت و لایزال است و دیگری راه پیروزی که هر دو برای ما پیروزی به حساب می‌آید‌.

وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ العَزِيزِ الحَكِيمِ.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امسال از شیطان خلاص میشم.
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)