• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۳۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۰
قزوین » سیاسی

حفظ انسجام و همدلی تنها راه برون‌رفت از مشکلات

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: تنها راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن، راه اقتصاد مقاومتی با محوریت وحدت ملی است.

حفظ انسجام و همدلی تنها راه برون‌رفت از مشکلات

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام والمسلمین حسین مظفری در خطبه‌ پس از اقامه نماز عید سعید فطر در قزوین، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)،  رهبر شهید انقلاب و شهدای والامقام به‌ویژه شهدای جنگ رمضان، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای (حفظه الله) در پیام نوروزی خود نکات ارزشمند و مهمی را فرمودند که بنده در این فرصت مروری کوتاه بر فرمایشات معظم له خواهم داشت.

وی ادامه داد: ایشان پس از تبریک عید سعید فطر و عید نوروز و تسلیت شهادت شهدای والامقامی که در روزها و هفته های گذشته از دست دادیم و در رأس آن ها قائد عظیم‌الشأن ما بود، مروری داشتند بر سه جنگ و اتفاق مهمی که طی چند ماه گذشته با خباثت ها و شیطنت های آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی و مزدوران داخلی آن ها در کشور ما رخ داد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: ایشان در ابتدا اشاره به وحدت و انسجامی داشتند که مردم عزیز ایران در این حوادث از خود نشان دادند و از آن به عنوان یک نعمت بزرگ خدای متعال یاد کردند و تأکید فرمودند همگان باید از این نعمت مراقبت کنند تا محفوظ بماند، کاری نکنیم و حرفی نزنیم که این وحدت و انسجام خدشه دار شود.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری بیان کرد: ایشان با بزرگواری فرمودند عزیزانی که قصد ازدواج در ایام آغازین سال شمسی را داشتند، به جهت چهل روز عزای عمومی که اعلام شده است، مراسمات خود را لغو نکرده و مراسم های ازدواج خود را برگزار کنند، همچنین توصیه داشتند به دید و بازدیدهایی که هر ساله در این ایام انجام می شود و رسم و سنت دیرینه ای که در میان ما ایرانی ها وجود دارد که در ایام نوروز صله رحم کرده و به دیدار بستگان و دوستان می رویم، فرمودند این بازدیدها انجام شود و البته احترام و حرمت شهدای عزیزمان و خانواده های معزز و معظم آن ها در این مراسم ها و دید و بازدیدها رعایت شود، که قطعا همین طور خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی از همه مردم عزیز به ویژه واحدهای دولتی و خصوصی خدمت رسان تقدیر و تشکر کردند که در چند هفته اخیر به صورت ویژه به مردم عزیز خدمت رسانی کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری تصریح کرد: ایشان در ادامه تأکید کردند اصحاب رسانه و دیگران به ویژه در این ایام به نقاط ضعف توجه نکرده و آن ها را برجسته نکنند، اگر نقاط ضعفی در گوشه و کنار در نهادهای مختلف وجود دارد، برجسته کردن این موارد امر درست و کار معقولی نیست و افراد باید از این قبیل کارها پرهیز کنند.

وی تأکید کرد: ایشان شعار امسال را اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی اعلام فرمودند، این نامگذاری به جهت اهمیتی است که مسئله اقتصاد و تأمین معیشت مردم دارد و تنها راه برون رفت از مشکلاتی که در آن قرار داریم مسئله اقتصاد مقاومتی است، ایشان با توجه به توضیحاتی که در این خصوص در فرمایشات قائد شهیدمان آمده است، فرمودند همان راه را باید در سایه وحدت ملی در پیش بگیریم، این وحدت باید حفظ شود و به توفیق الهی پس از پایان جنگ همه با هم در مسیر اصلاح امور اقتصادی گام برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری اظهار کرد: ایشان بر روابط حسنه کشور ما با کشورهای همسایه تأکید کردند که علاوه بر دین و آئین مشترکی که در میان همه ما وجود دارد، مسائل مشترک دیگری هم هست که همه این ها تقویت کننده پیوند و رابطه ما با این همسایگان است، ایشان به ویژه در خصوص همسایگان شرقی این نکته را بیان فرمودند.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: البته ما این انتظار را هم از همسایگان خود داریم که کشور خودشان را پایگاه دشمن و مبدأ تهاجم دشمن علیه ما قرار ندهند و این حق شرعی و قانونی ماست تا نسبت به کشوری که خاک خود را برای حمله به ما در اختیار دشمن قرار می دهد، عکس العمل مناسبی داشته باشیم.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند حملاتی که به کشورهایی مانند ترکیه و عمان صورت گرفته، قطعا از سمت ما نبوده است، این ها از جمله شیطنت های دشمنان است که با فریب پرچم دروغین به آنجا حمله می کنند و می خواهند این حملات را به اسم ایران اسلامی تمام کنند و آن کشورها را با ما دشمن سازند.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری خاطرنشان کرد: ایشان در نهایت ابراز امیدواری کردند که ان شاءالله با دعای سرور، پیشوا، صاحب و مولایمان صاحب الزمان (عج) سالی خوب و سرشار از پیروزی و گشایش در انتظار ملت عزیز ایران باشد.

وی تأکید کرد: وحدت، اتحاد، انسجام و این حضور شما عزیزان در صحنه در چند هفته اخیر مثال زدنی بوده که البته باید ادامه پیدا کند، اما این حضور شما در صحنه می تواند شکل ها و قالب های مختلفی داشته باشد و مشارکت و مساعدت جهت پیشبرد این نبرد و جنگ تحمیلی به گونه های مختلف باید ادامه یابد.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری تصریح کرد: ستاد پشتیبانی از جنگ برای جذب کمک های شما عزیزان شکل گرفته است، حلقات میانی انواع و اقسام پویش ها را راه اندازی می کنند و برادران و خواهران عزیزی شبانه روز برنامه ریزی می کنند تا بسترهای مختلفی را برای ادامه حضور شما عزیزان در صحنه تعریف و بیان کنند، بخشی از این مشارکت ها همین حضور در کف خیابان هاست، ان شاءالله همچنان شاهد حضور و مشارکت شما عزیزان در صحنه باشیم و خدای متعال پیروزی عاجل و کامل را نصیب و قسمت کشور عزیز و ملت بزرگوار ما بگرداند. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)