• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۳۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
جنگ رمضان/

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: مبدا هر تجاوز را سنگین‌تر می‌زنیم

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: نیروهای مسلح ایران مبدا هرگونه تجاوز را فراتر از ضربات قبلی مورد هجوم قرار خواهند داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

در دور جدید حملات پهپادی دلاورمردان ارتش، اهداف گسترده‌ای در سرزمین‌های اشغالی از بامداد روز جمعه، آماج حملات پهپادی قرار گرفتند. در این حملات، محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان راهبردی ارتش رژیم صهیونی مستقر در فرودگاه بن گوریون، وزارت امنیت داخلی دشمن صهیونی مستقر در قدس اشغالی و اهدافی مستقر در تل‌آویو، بار دیگر، هدف حملات گسترده پهپادهای ارتش قرار گرفت.

عملیات مشترک و هم‌افزای نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه پاسداران در موج «شصت‌وهشت» عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا‌صاحب‌الزمان ادرکنی»، ترکیبی از اقتدار دریایی و هوایی جمهوری اسلامی ایران را برخلاف تصورات دشمنان متوهم آمریکایی و صهیونیستی رقم زدند.

موشک‌های «خرمشهر۴» و «قدر» چندکلاهکه هوافضای سپاه پاسداران با اختلال محاسباتی در سامانه‌های پدافند چندلایه و فوق‌پیشرفته صهیونیست‌ها، ۲۵ نقطه در «حیفا» و «تل‌آویو» در قلب سرزمین‌های اشغالی را درهم کوبیدند.

موج "شصت‌ونه" عملیات وعده‌صادق‌۴ با رمز یامقلب‌القلوب‌والابصار، علیه اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی، تل‌آویو، عَکّا و خلیج حیفا شامل شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی-نظامی و مخابراتی-راداری رژیم صهیونیستی، پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه شامل پایگاه علی‌السالم و پایگاه الخرج، محل ذخیره سوخت‌رسان‌ها و تامین سوخت جنگنده‌های دشمن آمریکایی را با سامانه‌های راهبردی قدر و خیبرشکن و میان‌بردهای ذوالفقار و قیام و پهپادهای انهدامی، با حول‌و‌قوه الهی به‌صورت کاملا موفق به انجام رسید. 

در عملیات‌های مشترک و فراگیر موج هفتاد، ۵ پایگاه منطقه‌ای آمریکا در «الخرج»، «الظفره»، «علی‌السالم»، «اربیل» و به‌ویژه «ناوگان پنجم دریایی» در مسیر تکمیل فرسایش مرحله‌ای، برای چندمین‌بار در شبانه‌روز گذشته مورد هدف مؤثر سامانه‌های موشکی «قیام» و «عماد» و پهپادهای تهاجمی قرار گرفتند. 

تمرکز عملیات تهاجمی نیروهای غیرتمند هوافضای سپاه پاسداران بر دو منطقه راه‌بردی حیفا و تل‌آویو به‌ویژه در نقاطی چون «خَدِرا» و «کریات‌اونو» و سایر نقاط همچون «ساویون» و «بِن‌عامی» و انهدام اهداف فراتر از برآوردهای دشمن، توسط سامانه‌های خرمشهر-۴ و قدر چندکلاهکه، شرایط فلاکت‌بار صهیونیست‌ها را در اراضی اشغالی، عمیق‌تر ساخته است.

ضروری است در این مرحله از جنگ مجددا یادآور شویم که نیروهای مسلح کشورمان در راه‌برد تهاجمی خود، مبدا هرگونه تجاوز به سرزمین و حاکمیت ملی خود را فراتر از ضربات قبلی مورد هجوم قرار خواهند داد و برای ورود به‌چنین دوره‌ای، خود را آماده کرده‌اند.

همان‌طور که قبلا اعلام کرده بودیم و در عمل نیز ثابت کردیم، مبدا هرگونه تجاوز به سرزمین و حاکمیت ملی خود را مورد هجوم قرار می دهیم، به کشور امارات هشدار می‌دهیم در صورت تجاوز مجدد از مبدا آن کشور به جزاير ایرانی بوموسی و تنب بزرگ در خلیج فارس، نیروهای مسلح مقتدر ایران، راس‌الخیمه‌ی کشور امارات را زیر ضربات کوبنده خود قرار خواهند داد. 

وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ العَزِيزِ الحَكِيمِ.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)