پخش زنده
امروز: -
رئیس اورژانس خراسان شمالی از افزایش ۳۵ درصدی ماموریتهای اورژانس استان در طرح سلامت نوروزی در ۱۰ شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ تقی رحمتی گفت: از ۲۷ اسفند تا پایان ۲۹ اسفند، ۱۸۳ ماموریت توسط نیروهای اورژانس انجام شده است.
وی اظهار کرد: در این بازه زمانی، ۱۲۰ مصدوم در حوادث مختلف ثبت شده که خوشبختانه تاکنون مورد فوتی گزارش نشده است.
وی با اشاره به افزایش قابل توجه حوادث ترافیکی افزود: ماموریتهای مربوط به سوانح جادهای در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد افزایش داشته است.
رحمتی با بیان اینکه افزایش ترددها از عوامل مهم رشد حوادث است، ادامه داد: امسال به دلیل افزایش اقبال مردم سایر استانها برای سفر به خراسان شمالی، میزان تردد در محورهای استان بیشتر شده است.
رییس اورژانس پیشبیمارستانی خراسان شمالی با مقایسه وضعیت حوادث با سال گذشته گفت: در سال گذشته تعداد تصادفات کمتر بود، اما به دلیل شدت بالای جراحات، موارد فوتی بیشتری در صحنه حادثه رخ میداد.
وی درباره محورهای پرحادثه استان نیز بیان کرد: محور بجنورد به جنگل بیشترین تصادفات را به خود اختصاص داده که در محدوده آشخانه تا رباط بیشترین فراوانی حوادث گزارش شده است.
رحمتی افزود: در شهرستان راز و جرگلان، واژگونی موتورسیکلت سهم بیشتری از حوادث را تشکیل میدهد و در محور بجنورد به فاروج به سمت قوچان نیز اغلب تصادفات از نوع واژگونی است.