• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۴۸۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
جنگ رمضان/

نظامیان تروریست آمریکایی - صهیونی تحت رصد دائم نیروهای مسلح ایران هستند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: مخفی‌شدن نظامیان تروریست صهیونی و آمریکایی در شهرک‌ ها به علت اشراف اطلاعاتی نیروهای مسلح ایران، موجب نجات جان آن‌ها نمی‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران از بامداد روز یک‌شنبه دوم فروردین‌ماه، با به‌کارگیری پهپادهای انهدامی آرش-۲ در دو جبهه‌یِ صنایع هوافضای صهیونیست‌ها در مجاورت پایگاه هوایی بن‌گوریون، و محل استقرار هواپیماهای شناسایی آمریکا در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در منطقه را، آماج حملات پهپادی خود قرار دادند.

«موج هفتاد و چهارم» عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا امیرالمومنین علیه السلام»، علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه و مرکز و جنوب سرزمین‌های اشغالی، در ادامه سناریوهای از پیش طراحی‌شده‌ی بازی جنگ، با تاکتیک‌های جدید و سامانه‌های ارتقا‌یافته اجرا شد.

پایگاه‌ ملک سلطان آمریکا، ناوگان پنجم آمریکا و لانه تروریست‌های کومله، در ادامه ضربات برق‌آسا روزهای گذشته، زیر ضرب موشک‌های عماد، فاتح و قیام، و پهپادهای تهاجمی قرار گرفتند.

پایگاه‌های نظامی و مراکز امنیتی در تل‌آویو، پِتَخ‌تیکوا، حُلُن و رامات‌گان نیز از صبح روز یک‌شنبه، در پی اصابت مستقیم موشک‌های خیبرشکن، قدر و خرمشهر۴، قدرتمندانه منهدم شدند.

ساعاتی پیش موج هفتاد و پنجم عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا فاطمة الزهرا سلام الله علیها» علیه اهداف صهیونیستی و آمریکایی اجرا شد. در این موج، براساس شناسایی انجام‌شده توسط یگان‌های اطلاعات عملیات، مکان‌های استقرار جدید نظامیان و اختفای ارتشیان صهیونیستی در نقاط مختلف سرزمین‌های اشغالی، هدف قرار گرفتند. 

پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در الخرج، که از محل‌های اصلی استقرار و عملیات هوایی متجاوزان آمریکایی علیه ایران است نیز، با موشک‌های بالستیک مورد هدف قرار گرفت.

به نظامیان تروریست صهیونی و آمریکایی هشدار داده می‌شود که به‌طور کامل، تحت رصد یگان‌های اطلاعات عملیات نیروهای مسلح ما هستند و مخفی‌شدن آن‌ها در شهرک‌ها، همچون مخفی‌شدن آن‌ها در یک شهرک در آراد هم، به‌دلیل اشراف اطلاعاتی نیروهای مسلح، موجب نجات جان آن‌ها نمی‌شود.

سردرگمی راهبردی فرماندهی سنتکام، فروپاشی شبکه پدافند چندلایه آمریکایی-صهیونی در منطقه غرب آسیا و اختلال در سامانه پشتیبانی تسلیحات آمریکا، در پی تدابیر و ضربات نیروهای مسلح ایران به دشمنان متخاصم، معادلات جنگ را به نفع ایران تغییر داده است.

عصبانیت و استیصال جنگ‌افروزان آمریکایی و صهیونیستی، قابل‌پیش‌بینی بود و پیشتر نسبت به باتلاق جنگ برای آمریکا و رژیم‌صهیونیستی، و جنگ منطقه‌ای و فراگیر، هشدار داده بودیم.

و ماالنصر الا من عندالله العزيز الحكيم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)