• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۷۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۲
خراسان رضوی » اجتماعی

فعالیت ۳ شیفته واحد‌های تولیدی خراسان رضوی، ازآغاز جنگ تا کنون

واحد‌های تولیدی خراسان رضوی،از آغاز جنگ رمضان تا کنون،به صورت بی وقفه در حال فعالیت هستند.

فعالیت ۳ شیفته واحد‌های تولیدی خراسان رضوی، در آغاز جنگ تا کنون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ،معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: با توجه به شرایط جنگی و ضرورت تامین کالا‌های اساسی و پرتقاضای این ایام برای مردم استان و در مواردی استان‌های جنگ زده کشور واحد‌های تولیدی از اسفندماه تاکنون متناسب با نیاز بازار، بدون وقفه و تعطیلی به صورت سه شیفت فعالیت کرده تا بنا به ضرورت تولیدشان را افزایش دهند.

ناصر بهزاد افزود: پروانه‌های بهره برداری واحد‌های صنعتی بر مبنای فعالیت سه شیفت صادر می‌شود، اما تولیدکننده متناسب با نیاز، میزان سفارش و فضای صادراتی از این ظرفیت بهره می‌گیرد با این حال شرایط جنگی کنونی ایجاب کرده است که تولید برخی کالا‌ها در واحد‌ها با ظرفیت کامل و فعالیت‌شان به صورت سه شیفت باشد.

وی اظهار کرد: در این راستا با صاحبان واحد‌های تولیدی هفت گروه کالایی در خراسان رضوی که تقاضای بیشتری در بازار و با معیشت مردم سر و کار دارند، نشست‌هایی برگزار شده است و اقدامات پشتیبانی برای تولید واحد‌ها (شامل  تامین مواد اولیه و پیگیری برای تامین سرمایه در گردش) با ظرفیت اسمی کامل انجام شده است، از جمله این واحد‌ها تولیدکنندگان آب آشامیدنی، کمپوت و کنسرو، ماکارونی، نان صنعتی، آرد، شکر، دارو و تجهیزات پزشکی است.

معاون امور صنایع اداره کل صمت خراسان رضوی گفت: واحد‌های تولید آب آشامیدنی استان ظرفیت سازی برای افزایش سه برابری تولید را انجام داده اند و از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۴۰ میلیون بطری آب یک و نیم لیتری برای رفع نیاز استان و خارج استان تولید کرده اند.

بهزاد اظهار کرد: ۲۵ واحد تولید کمپوت و کنسرو استان نیز به صورت سه شیفت فعالیت دارند و ظرفیت تولید خود را از ۲۰ هزار تن در سال به ۵۰ هزار تن افزایش داده‌اند و با ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی خود تولید می‌کنند.

وی اضافه کرد: مشکلاتی در تامین حبوبات و ورق مربوط به قوطی واحد‌های تولید کمپوت و کنسرو وجود داشت که با پیگیری‌های انجام شده، نیاز‌های آنها از طریق واردات تامین شد و آمادگی برای تولیدشان به ۱۰۰ درصد رسید.

معاون اداره کل صمت استان گفت: با رایزنی از طریق شرکت بازرگانی دولتی، آرد مورد نیاز واحد‌های تولید ماکارونی که ظرفیت اسمی تولیدشان در سال ۲۲ هزار تن است، تامین شد و می‌توانند تا سه برابر ظرفیت اسمی خود تولید کنند.

وی ظرفیت تولید نان صنعتی در خراسان رضوی را ۴۴ هزار تن در سال اعلام و بیان کرد: با صحبت‌هایی که با صاحبان این واحد‌ها در استان انجام شد، قول مساعد دادند به صورت کامل و سه شیفت تولید کرده به طوری که ظرفیت تولید خود را از روزانه ۲۰ تن به ۲ برابر افزایش داده‌اند.

وی با اشاره به تولید یک میلیارد عددی انواع قرص و کپسول و حوزه دارویی سالانه در خراسان رضوی گفت: ۱۲ واحد فعال در زمینه تولید انواع دارو در استان با ظرفیت کامل در حال تولید هستند، پیش بینی‌هایی در خصوص تامین سرمایه در گردش و مواد اولیه آنها انجام شده تا بتوانند در پنج تا ۶ ماه آینده تولید کامل خود را بدون مشکل ادامه دهند.

معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه کمبود روغن خام در سطح ملی وجود دارد، افزود: با این حال واحد‌های تولید روغن خوراکی در استان با بهره گیری از ذخایر روغن خام خود تولید کامل انواع روغن سرخ کردنی و خام را انجام می‌دهند.

بهزاد در خصوص واحد‌های تولید شکر (ظرفیت تولید ۳۱۵ هزار تن شکر در سال) استان هم گفت: با اینکه زمان بهره برداری از چغندرقند و تولید واحد‌های مرتبط با آن به اتمام رسیده است، تولیدکنندگان شکر از ذخایر خود برای تامین نیاز بازار بهره گرفته‌اند و نیاز بازار را تامین می‌کنند.

وی اضافه کرد: براساس پایش انجام شده در خصوص سایر کالاها، واحد‌های تولید مواد بهداشتی و سلولزی، ظروف یکبار مصرف و روغن موتور در ایام جنگ نیز بدون تعطیلی فعالیت کرده و ظرفیت تولید سه شیفت را در خود ایجاد کرده‌اند واحد‌های تولید تجهیزات پزشکی استان نیز بدون وقفه فعال بوده و کار تولید را انجام داده‌اند تا بنا به ضرورت بتوانند تامین کننده نیاز کشور باشند.

معاون اداره کل صمت خراسان رضوی در خصوص مدیریت مصرف انرژی واحد‌های تولیدی هم گفت: در پی نشست‌های مکرری که با شرکت‌های گاز و برق در استان انجام شد از آنها خواسته شده که در صورت بروز اتفاق یا ضرورت اعمال مدیریت مصرف، فهرستی از واحد‌های تولیدی استان که فعالیت آنها ضرورت دارد را مدنظر قرار دهند و اولویت بندی لازم را اعمال کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)