پخش زنده
امروز: -
فرماندار سنندج در پی حمله هوایی به محله عباسآباد این شهر با حضور در محل حادثه از منازل آسیبدیده بازدید و بر تسریع در روند بازسازی و جبران خسارات وارده به شهروندان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، در پی وقوع حمله هوایی حوالی ساعت ۴:۵۰ دقیقه بامداد امروز دوشنبه به محله عباسآباد سنندج، ۸ نفر از شهروندان زخمی و بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی و تجاری آسیب دید.
فرماندار سنندج با حضور میدانی در محل حادثه، در جریان بازدید از واحدهای مسکونی با ساکنان منطقه گفتوگو کرد.
سجادی با تأکید بر اینکه بخش عمده خسارات متوجه منازل مسکونی و محل کسبوکار مردم بوده است، افزود: این موضوع باعث آسیب مستقیم به زندگی روزمره شهروندان شده است.
وی بر ضرورت تسریع در رسیدگی به وضعیت آسیبدیدگان و تداوم خدماترسانی و حضور میدانی مدیران برای پیگیری مشکلات مردم افزود: دستگاههای اجرایی و خدماترسان موظفند با هماهنگی کامل، در کوتاهترین زمان نسبت به جبران خسارات و بازسازی منازل اقدام کنند.
فرماندار سنندج همچنین از قطع برق در بخشی از منطقه خبر داد و گفت: در پی این حادثه، برق این محله از شهر قطع شد که نیروهای اداره برق استان بلافاصله در محل حاضر شدند و در حال رفع مشکل و برقراری مجدد جریان برق هستند.
به گفته سجادی تیمهای امدادی شامل هلال احمر، آتشنشانی و اورژانس بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شده و اقدامات لازم برای ارزیابی وضعیت و امدادرسانی به مصدومان را انجام دادند.