• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۲۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۸
اقتصادی » صنعت
عضو اتاق بازرگانی:

فعالیت کارخانه‌های تولید دارو بدون وقفه

عضو اتاق بازرگانی گفت: فعالیت کارخانه‌های تولید دارو بدون وقفه ادامه دارد و فقط در حمل و نقل دارو مشکل وجود دارد.

 
فعالیت کارخانه‌جات تولید دارو بدون وقفه؛ مهمترین مشکل در حمل‌و‌نقل است
 
به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد عبده‌زاده، رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران، با بیان اینکه فعالیت کارخانه‌های تولید دارو با وجود شرایط جنگ و حمله دشمن به شرکت دارویی «توفیق دارو» بدون وقفه ادامه دارد، گفت: باید میان وزارتخانه‌های بهداشت و راه برای حمل دارو و مواد اولیه به کشور هماهنگی ایجاد شود و مواد اولیه به فرودگاه کشور‌های همسایه بیاید و به کشور حمل زمینی شود، زیرا مهم‌ترین مشکل در حوزه تولید دارو، حمل و نقل است.
 
وی درباره «وضعیت تولید دارو در شرایط جنگی در کشور» افزود: روند تولید دارو در کشور بدون وقفه ادامه دارد و خوشبختانه با وجود آسیب دیدن برخی کارخانه‌های تولید دارو در جنگ، تعداد کارخانه‌های تولید دارو در کشور زیاد است و ۱۶۰ کارخانه تولید دارو داریم. 
 
ضرورت تخصیص ارز دارو به فوریت 
 
رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران با اشاره به حمله دشمن به شرکت دارویی «توفیق دارو» در روز گذشته، گفت: روز گذشته، کارخانه تولید مواد اولیه دارویی «توفیق دارو» هدف اصابت مستقیم چند موشک آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت. علاوه بر آن، دو روز قبل نیز هواپیمای غیرنظامی ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی، که در فرودگاه مشهد فرود آمده بود مورد حمله دشمن واقع شد. 
 
عبده‌زاده افزود: در چنین شرایطی، کارخانجات تولید دارو ازآنجا که از مواد اولیه و موجودی خود برای تولید دارو استفاده می‌کنند بی‌وقفه مشغول تولید دارو هستند؛ اما بانک مرکزی باید دست بجنباند و به سرعت تخصیص ارز انجام شود، زیرا در دو ماه اخیر مواد اولیه زیادی برای تولید دارو وارد کشور نشده است. 
 
رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران با بیان اینکه تا خردادماه مشکلی در تولید دارو نخواهیم داشت، گفت: کمبود دارو هست؛ ولی مشکل حادی برای تولید دارو نداریم مشروط به اینکه مسیر حمل و نقل را باز کنند.
 
عبده‌زاده افزود: باید میان وزارتخانه‌های بهداشت و راه برای حمل دارو و مواد اولیه به کشور هماهنگی ایجاد شود و مواد اولیه به فرودگاه کشور‌های همسایه بیاید و به کشور حمل زمینی شود، زیرا مهم‌ترین مشکل در حوزه تولید دارو، حمل و نقل است. 
 
کارخانه‌های آسیب‌دیده به فوریت به مدار تولید بازمی‌گردند 
 
رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران با اشاره به تخصیص کم ارز برای واردات مواد اولیه تولید دارو، گفت: دومین مشکل در حوزه دارو، کاهش تخصیص ارز ازسوی بانک مرکزی برای واردات مواد اولیه تولید داروست. بانک مرکزی باید به فوریت تخصیص‌های ارز حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را انجام دهد و مانند قبل، تخصیص‌ها صفی نباشد که واردکنندگان چند ماه در نوبت بمانند. 
 
عبده‌زاده اضافه کرد: در حال حاضر، کارخانه‌های تولید دارو بدون وقفه کار می‌کنند. کارخانه‌هایی نیز که در جریان جنگ آسیب دیدند یا از خط تولید خارج شدند، در حال اورهال کردن دستگاه‌ها هستند تا به زودی به مدار تولید بازگردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)