پخش زنده
امروز: -
وزیر جهاد کشاورزی همزمان با روز طبیعت چند اصله نهال به یاد رهبر و فرزندان شهید امت در جنگ تحمیلی سوم غرس کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا نوری امروز پنجشنبه ۱۳ فروردین، همزمان با روز طبیعت با مشارکت در پویش نهال امید و پیروری از پیام رهبر معظم انقلاب چند اصله نهال غرس کرد و از عموم هموطنانمان خواست در روزهای آینده نیز این حرکت امیدساز را ادامه دهند.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر همراهی همه جانبه سازمان منابع طبیعی و نهالستان های تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نهال های مورد نیاز مردم، تصریح کرد: نهال های درختان مثمر نیز که توسط بخش خصوصی تولید شده در سراسر کشور در اختیار هموطنان گذاشته می شود.
وی با بیان اینکه این پویش به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم و با هدف ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی انجام می شود، افزود: ادارات منابع طبیعی در سراسر کشور برای تأمین و واگذاری نهال به شهروندان آمادگی دارند.