پخش زنده
امروز: -
در حالی که ۳۳ شب از عروج ملکوتی امام خامنهای میگذرد، جایجای استان تهران شاهد اجتماعات عظیم و خودجوش مردمی بود که با شعار «بیعت تا ظهور»، بر تداوم راه مقاومت و وفاداری به ولایت تأکید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شامگاه امروز، جمعه ۱۴ فروردینماه ۱۴۰۵، آسمان شهرستانهای استان تهران شاهد حماسهای از جنس پایداری بود. از ورامین و پیشوا، مهد قیام خرداد، تا شهریار، قدس و اسلامشهر، پیر و جوان در سیوسومین ایستگاه از شبهای سوگواری، گرد هم آمدند تا ثابت کنند داغ رهبر شهید، نه تنها سرد نشده، بلکه به شعلهای سرکش علیه مستکبران تبدیل شده است.
در این اجتماعات باشکوه که در میادین اصلی و مصلاهای نماز جمعه برگزار شد، مردم بصیر استان تهران با در دست داشتن تصاویر امام خامنهای و پرچمهای مقاومت، بر بیعت قاطع خود با حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای، رهبر معظم انقلاب تأکید کردند. طنین فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در فضای استان، پاسخی کوبنده به جنایتهای متجاوزان در جنگ جاری (جنگ رمضان) بود.