• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۴۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۵
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در پی حملات دشمن متجاوز؛

بیانیه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در پی تخریب کتابخانه سیدالشهدا (ع) زنجان

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با صدور بیانیه‌ای، حمله جنایت‌کارانه به کتابخانه حضرت سیدالشهدا (ع) در شهر زنجان را محکوم و این اقدام نفرت‌انگیز را شایسته طرح در محاکم بین المللی دانست.

بیانیه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در پی تخریب کتابخانه سیدالشهدا (ع) زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متن بیانیه نهاد در محکومیت تخریب کتابخانه عمومی سیدالشهدا (ع) زنجان در حمله دشمن صهیونی-آمریکایی، به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دستان منحوس جنایتکار و پنجه‌های چرکین آغشته به خون، همچنان از آستین نفرت انگیز استکبار و صهیون متوحش برون آمد و دیگر بار بر چهره تابناک فرهنگ، قلم و کتاب میهن عزیزمان، ایران جان‌مان، پنجه درافکند و کتابخانه عمومی در زنجان را به ویرانه بدل ساخت!

این مکان مقدس، کتابخانه عمومی حضرت سید الشهدا (ع) در زنجان، سال‌ها پناه و پذیرای همه گروه‌های مردم از کودک و نوجوان تا جوان و پیرسال، این مردم جوینده دانش و فضیلت و کمال بود.

اما اینک ویرانه‌های آن انبوه خاطرات شیرینی را به یاد مردم این شهر می‌آورد که لحظه‌های ناب یافتن پاسخ سئوال و اندوختن دانش و آفرینندگی هنر را تجربه کرده و "زندگی با کتاب" را برگزیده بودند.

حمله به کتابخانه عمومی در زنجان که به نام نامی سرور آزادگان عالم، حضرت امام حسین بن علی (علیهما السلام) نام و اعتبار یافته بود، سندی دیگر از عصبیت و درندگی دشمنی را در محکمه وجدان بیدار انسان‌های آزاده به اثبات می‌رساند که بر تصلب فکری و توحش ذهنی عاملان و بانیان جنگ علیه ملت شریف ایران، معترف و آگاهند.

جبهه آلوده به اقسام ستم و فحشا که چندی‌ست به سردمداری استکبار و صهیون دندان به غارت ثروت‌های ملت تمدن‌ساز، فرهنگ‌پرور، رشید، غیور، صلح‌جو و نیکخواه ایران عزیزمان تیز داشته‌اند، تاب دیدن اعتبار و اقتدار و استقلال ایران را ندارند و اینک در تجاوز وحشیانه به حریم ملت ایران نه بر مدرسه و دارالحکومه تفاوتی قائل است و نه شلیک به کتابخانه و شفاخانه و کارخانه را بر خویش عیب می‌داند!

قصد دشمن صهیونی و استکباری ملت ایران، صرفا بر حمله به مواضع مقتدر نظامی و سیاسی محدود نیست!

کینه این دشمن کودک‌کش ناشی از حقارتی است که شکوه رشادت ملت ایران بر او تحمیل کرده است.

رشادتی که به نام بلند ایران آراسته و شعاع نور عالم‌آرای آن به فضیلت دیانت و فخامت ملیت این کهن مرز و بوم مفتخر است؛ که اگر خلاف این بود، آتش جنگ بر حریم مقدس و امن مدرسه و کتابخانه و دانشگاه نمی‌افروخت.

کتابخانه موصوف در زنجان، به انضمام "کتابخانه تخصصی امام حسین‌شناسی" ۱۰۰۰ مترمربع زیربنا و گنجینه‌ای فاخر از آثار مکتوب و نسخ منقوش کم‌یابی را در خود گردآورده بود که با کمال حسرت اینک ویرانه‌های آن در برابر چشمان جهانیان است و آنچه از اوراق گرانسنگ کتب، منابع و مخازن آن باقیست، جز تلی از خاکستر نیست!

کتاب‌دوستان حسینی، به شکایت، حکایت این فاجعه را فریاد و نجواگر این فاجعه و خسارت خواهند شد در حرم مقدس حضرتش (سلام ا... علیه).

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور حمله جنایت‌کارانه به کتابخانه حضرت سید الشهدا (ع) در شهر زنجان را محکوم می‌کند؛ و این اقدام نفرت‌انگیز را شایسته طرح در محاکم بین المللی می‌داند.

لازم است چنین جنایتی با تشریک مساعی "IFLA" (ایفلا)، در مجامع جهانی پیگیری و بر توقف چنین اعمال نابخردانه که در ستیز با تمدن، فرهنگ، اندیشه، آموزش و اعتلای ملت‌هاست، تاکید شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)