• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۵۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۲
ورزشی » ساير حوزه ها
در نامه دبیرکل فدراسیون قهرمانان و دست اندرکاران ورزشی جهان اسلام

درخواست از IOC و یونسکو برای محکومیت جنایات ضدبشری رژیم صهیونی و آمریکا در ایران

دبیرکل فدراسیون قهرمانان و دست اندرکاران ورزشی جهان اسلام در نامه‌ای به رؤسای کمیته بین المللی المپیک و یونسکو خواستار محکومیت جنایات رژیم صهیونی و آمریکا در به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب اسلامی و حمله به کشورمان شد.

درخواست از IOC و یونسکو برای محکومیت حملات رژیم صهیونی و آمریکا به ایران

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در نامه دبیرکل فدراسیون قهرمانان و دست اندرکاران ورزشی جهان اسلام به کمیته ملی المپیک و یونسکو آمده است: 


باسمه تعالی
جناب آقای توماس باخ رئیس محترم کمیته بین المللی المپیک (IOC (خانم اُدره ازوله دبیر کل محترم سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) 
با سلام در هفته گذشته خبرگزاری‌های جهان، خبر حمله مشترک دولت آمریکا و همتای اسرائیلی اش را به یک کشور اسلامیِ (جمهوری اسلامی ایران) مخابره کردند. فاجعه بارتر اینکه در این تجاوز غیر انسانی و غیر قانونی به جان رهبری از جهان اسلام سوء قصد شده که در بین بسیاری از مسلمانان جهان شخصیتی اندیشمند، خدایی و انسان دوست و مرجع بزرگ دینی بوده است. بنا بر اطلاع دایره این جنایت بزرگ به بمباران منزل مسکونی غیر نظامیان و فاجعه بارتر تخریب بیش از ۶۰ مدرسه، ورزشگاه و مراکز تعلیمی فدراسیون‌های ورزشی این کشور و شهادت نزدیک به دویست نفر از کودکان دختر دانش آموز، ورزشکار و قهرمانان ورزشی که برا‌ی تعالی انسانی و اتحاد و صلح جهانی موثر بوده‌اند منجر شده است.
 اینکه آیا جهان و اساسا سازمان‌های بین المللی توان آن را دارند که مانع تجاوزات و جنگ افروزی‌های دیکتاتور مابانه ترامپ و نتانیاهو که رفتارشان نه تنها دمکراسی بلکه امنیت و انسانیت را با مخاطره تاریخی مواجه کرده‌اند، سوالی است که همه مجامع و تشکل‌های مردمی جهان از سازمان ملل و سایر بخش‌های مدعی آرامش بخشی و دمکراتیک دارند.
عالیجنابان، این فدراسیون و اتحادیه ورزشی که در بین کشور‌های اسلامی با هدف ارتباط، اتحاد و تقویت استعداد‌های ورزشی در بین ورزشکاران مسلمان و کمک به صلح و آرامش و تقویت منش‌های انسانی تشکیل شده است، ضمن تاسف از این فاجعه غم بار انسانی و تسلیت به ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران برای به شهادت رسیدن یکی از محبوب‌ترین چهره قرن حاضر که همواره با کلام و رفتار همگان را به صلح و دوستی و پرهیز از ظلم و عدم تولید و بکارگیری سلاح‌های کشتار جمعی دعوت می‌کرد، از بخون کشیده شدن کودکان ورزشکار و تخریب اماکن آموزشی و ورزشی متاثر شده و سوال مان از آن مرجع جهانی این است که چه کسی باید در مقابل این جنایات غیر انسانی بایستد تا بشریت چهره صلح و آرامش را احساس کند.  
همانگونه که استحضار دارید این حملات علاوه بر نقض آشکار سازوکار‌های حقوق بین الملل، حقوق بشر دوستانه و کنوانسیون‌ها و توصیه نامه‌های متعدد بین‌المللی برای حفاظت از غیرنظامیان بویژه کودکان و قشرهای آسیب پذیر نقض آشکار موازین اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی اعم از کمیته بین المللی المپیک و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) نیز هست که بر هدف ترویج روحیات ورزشی و کسب علم فرهنگ و آموزش در میان ملت‌های اسلامی توسعه محیط‌های ورزشی، آموزشی و همکاری‌های مفید بین‌المللی تاکید دارند؛ لذا ضمن محکومیت اینگونه رفتار‌های غیر قانونی و قلدرمابانه و جنایات وحشیانه ایالات متحده آمریکا و رژیم اسرائیل در جمهوری اسلامی ایران، نظر به رسالت خطیر آن سازمان در مسئولیت حرفه‌ای و اخلاقی برای حفاظت از جان بیگناهان غیر نظامی و بخصوص دانش آموزان خردسال و ورزشکاران، توقع داریم در جهت خشکاندن این نوع رفتار‌های غیر عقلانی و انسانی و مقابله با آن در اسرع وقت با صدور بیانیه‌ای قاطع و اتخاذ تدابیر لازم در محکومیت این جنایات ضد بشری اقدام فرمایید.


                                                                                                                                                  دبیرکل فدراسیون قهرمانان و دست اندرکاران ورزشی جهان اسلام

درخواست از IOC و یونسکو برای محکومیت جنایات ضدبشری رژیم صهیونی و آمریکا در ایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)