پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از صادرات بیش از ۳۰ میلیون دلار تولیدات تعاونیهای استان به ۱۹ کشور آسیایی و اروپایی جهان در سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: تعاونیهای استان در سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۰ میلیون دلار ار تولیدات خود را به کشورهای چین، روسیه، عراق، گرجستان، قطر، هند، ارمنستان، آذربایجان، ترکیه، آلمان، ژاپن، سوئیس، عمان و برخی کشورهای اروپایی صادر کردند.
علی لقمانی افزود: عمده صادرات تعاونیهای گیلان در سال گذشته را محصولات کشاورزی و غذایی مانند زیتون، چای خشک، عسل، خاویار، ماهیان خاویاری، زعفران، هندوانه، شلیل، خیار، فندق، کنسرو ماهی، مرغ منجمد و جوجه یکروزه تشکیل میداد.
وی اضافه کرد: تولیدات صنایع دستی و نساجی مانند فرش و تابلوفرش و محصولات صنعتی مانند پالت چوبی و گرانول اتیلن و همچنین ارائه خدمات گردشگری از فعالیتهای صادراتی تعاونیهای گیلان در سال گذشته بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به فعالیت تعاونیهای مصرف گفت: در حال حاضر ۱۲۰ تعاونی و اتحادیه فعال در حوزه تأمین نیاز مصرفکنندگان در استان فعالیت دارند که ۳۲ هزار و ۲۲۸ عضو دارند که با احتساب اعضای اتحادیهها، جمعیت تحت پوشش آنها به بیش از ۱۱۰ هزار نفر میرسد.
علی لقمانی افزود: این تعاونیها در حوزههایی مانند تعاونیهای مصرف کارکنان دولت، فرهنگیان، کارگری، محلی، دانشجویی و مرزنشینان فعالیت دارند و در شرایط مختلف اقتصادی از جمله در ایام جنگ ۱۲ روزه نقش مؤثری در تأمین کالاهای اساسی و پشتیبانی از مردم ایفا کردند.