• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۷۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۲
بین الملل » آمریکا
واشنگتن پست:

ترامپ خبرنگاران را به زندان تهدید کرد

واشنگتن پست اعلام کرد: دونالد ترامپ تهدید کرده در صورتی که یک رسانه نام منبعی را که اطلاعات مربوط به ناپدید شدن یک خدمه نیروی هوایی آمریکا در ایران را فاش کرده، تحویل ندهد، خبرنگاران آن با مجازات زندان مواجه خواهند شد.

ترامپ خبرنگاران را به زندان تهدید کرد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از نیویورک، این گزارش افزود: ترامپ در یک نشست خبری اعلام کرد دولت آمریکا به‌دنبال شناسایی فردی است که این اطلاعات را افشا کرده و تأکید کرد در صورت لزوم، از رسانه منتشرکننده خواهد خواست نام منبع را ارائه دهد، در غیر این صورت با اقدامات قضایی و حتی زندان مواجه خواهد شد.

در ادامه آمده است که به گفته ترامپ، انتشار این اطلاعات باعث شد ایران از وجود خدمه مفقودشده در خاک خود مطلع شود و همین موضوع عملیات جست‌و‌جو و نجات را پیچیده‌تر کرد.

این گزارش اضافه کرد که ترامپ منبع این خبر را «فردی بیمار» توصیف کرده، هرچند گفته ممکن است از پیامد‌های اقدام خود آگاه نبوده باشد، اما در عین حال تأکید کرده فرد یا افراد مسئول باید پاسخگو باشند.

در ادامه این گزارش آمده است که وزارت دادگستری آمریکا هنوز به‌طور رسمی درباره رسانه یا خبرنگاران مورد نظر ترامپ اظهار نظر نکرده و کاخ سفید تنها اعلام کرده که «تحقیقات در جریان است».

این گزارش می‌افزاید که در سال ۲۰۲۵، وزارت دادگستری آمریکا سیاستی را که در دوره دولت بایدن برای حمایت از خبرنگاران در برابر احضاریه‌ها در پرونده‌های افشای اطلاعات محرمانه وضع شده بود، لغو کرده است.

در ادامه آمده است که در ماه‌های اخیر، تنش میان دولت آمریکا و رسانه‌ها افزایش یافته و از جمله، خانه یک خبرنگار واشنگتن‌پست در ژانویه مورد بازرسی قرار گرفته و تجهیزات الکترونیکی او ضبط شده است؛ هرچند یک قاضی فدرال در ماه مارس مانع بررسی این دستگاه‌ها شد.

این گزارش اضافه کرد که کارشناسان حقوقی این تهدید‌ها را نگران‌کننده دانسته و تأکید کرده‌اند که رسانه‌ها بر اساس متمم اول قانون اساسی آمریکا حق انتشار اطلاعات مرتبط با منافع عمومی را دارند و حفاظت از هویت منابع خبری یکی از اصول اساسی روزنامه‌نگاری است.

در ادامه این گزارش آمده است که برخی نهاد‌های مدافع آزادی رسانه هشدار داده‌اند چنین تهدید‌هایی می‌تواند با هدف ارعاب رسانه‌ها و جلوگیری از انجام وظیفه اطلاع‌رسانی آنها باشد.

این روزنامه در پایان نوشت که این اظهارات در حالی مطرح شده که پیش‌تر نیز موارد مشابهی از برخورد دولت ترامپ با خبرنگاران و رسانه‌ها گزارش شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)