• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۱۰۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۳
اجتماعی » انتظامی و حوادث

کشف ماشین‌آلات راهسازی و ده‌ها هزار لیتر روغن در فلاورجان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف سه دستگاه ماشین‌آلات سنگین راهسازی و ۳۷ هزار لیتر روغن موتور قاچاق در شهرستان فلاورجان خبر داد؛ محموله‌ای با ارزش میلیاردی که در پوشش فعالیت صنفی نگهداری می‌شد، اما زیر ذره‌بین پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

کشف ماشین‌آلات راهسازی و ده‌ها هزار لیتر روغن در فلاورجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سردار حمید علینقیان‌پور، فرمانده انتظامی استان اصفهان از اجرای یک عملیات موفق در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: در پی اشراف اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان فلاورجان، اطلاعاتی مبنی بر نگهداری و دپوی ماشین‌آلات راهسازی قاچاق در یک واحد صنفی در یکی از محلات این شهرستان به دست آمد که بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و اطمینان از صحت موضوع، با هماهنگی مقام قضایی و در همراهی با تیم‌های تخصصی، به محل مورد نظر اعزام شدند و در بازرسی دقیق از این واحد صنفی، موفق به کشف سه دستگاه ماشین‌آلات سنگین شامل بیل مکانیکی و دامپ‌تراک شدند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در همین عملیات، مقدار قابل توجهی روغن موتور مربوط به ماشین‌آلات راهسازی نیز کشف شد که حجم آن به ۳۷ هزار و ۴۰۰ لیتر می‌رسد و بررسی‌ها نشان داد این اقلام نیز به‌صورت قاچاق وارد و نگهداری شده بودند.

سردار علینقیان‌پور با اشاره به شیوه فعالیت متخلفان تصریح کرد: سودجویان با سوءاستفاده از بستر فعالیت‌های صنفی و ایجاد پوشش ظاهری قانونی، اقدام به نگهداری و توزیع کالا‌های قاچاق می‌کنند که این موضوع با هوشیاری و رصد مستمر پلیس امنیت اقتصادی شناسایی و متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: برابر نظر کارشناسان، ارزش مجموع اقلام کشف‌شده در این عملیات بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است که نشان‌دهنده ابعاد گسترده این تخلف اقتصادی است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با جرائم اقتصادی گفت: مقابله با قاچاق کالا، به‌ویژه در حوزه تجهیزات و اقلام راهسازی که نقش مهمی در چرخه اقتصادی دارند، از اولویت‌های اصلی پلیس است و در این مسیر، هیچ‌گونه اغماضی نسبت به متخلفان صورت نخواهد گرفت.

وی گفت: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل شده و متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است. همچنین از شهروندان خواسته می‌شود در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه قاچاق کالا، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)