• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۳۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
اقتصادی » آب و انرژی

صرفه جویی انرژی یک ابزار دفاعی در برابر دشمن است

یک کارشناس انرژی گفت: مردم هرجایی که احساس می کنند مشارکت شان نقش جدی در نتیجه کلان برای مملکت دارد به خوبی عمل می کنند بنابراین میتوان با ایجاد مقدمات لازم و زیرساخت‌ها برای صرفه جویی، پویشی مانند پویش جان فدا، درحوزه صرفه جویی انرژی راه بیندازیم.

صرفه جویی انرژی یک ابزار دفاعی در برابر دشمن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یاسر میرزایی کارشناس انرژی با حضور در برنامه میز اقتصاد گفت: صرفه جویی انرژی مسئله‌ای است که کشور قبل از جنگ رمضان هم به دلیل وجود ناترازی در حوزه انرژی مورود توجه قرار گرفته بود.

وی افزود: اگرچه ظاهر ناترازی یک تهدید است، اما از زاویه دیگر شدت بالای مصرف انرژی در ایران یک فرصت فوق العاده اقتصادی را در صورت کنترل به همراه خواهد داشت که در شرایط فعلی میتوان آن را به یک فرصت مقابله در برابر بحران داشت که مردم در شرایط فعلی کشور به خوبی آن را درک کرده و در برابر وضع موجود تاب آوری دارند.

ین کارشناس انرژی بیان کرد: در حال حاضر در اثر تخریب‌های ایجاد شده دچار محدودیت‌هایی شده‌ایم، اما در پاسخ به این سوال که چرا این محدودیت‌ها در زندگی مردم نمایانگر نشده است باید گفت: صرفه جویی که مردم در گذشته انجام میدادند و در حال حاضر هم همچنان پایبند به آن هستند به عنوان یک ابزار دفاعی در برابر دشمن شده است.

وی افزود: طی ۲ ماه گذشته، آمار متوسط انرژی ما حدودا معادل ۷ میلیون بشکه نفت در روز مصرف داخلی کشور بود و ما حدودا بیش از ۹ میلیون بشکه در روز مجموعا نفت و گاز تولید میکنیم و از این ۹ میلیون حدود ۷ میلیون در کشور مصرف و ۲ میلیون حدودا صادر می‌شد؛ که این ۷ میلیون براساس محاسبات انجام شده حداقل در ساده‌ترین روش‌های صرفه جویی حدود یک میلیون بشکه در روز معادل ۱۵ درصد کمتر مصرف شود و این یک میلیون به تولید کشور اضافه خواهد شد و با افزایش تولید و درآمد مواجه می شویم.

میرزایی گفت: تخمین‌های اولیه در خصوص میزان خسارات وارده به کشور رقمس بالای ۲۰۰ میلیارد دلار است و بازسازی‌ها علاوه بر اینکه نیازمند سرمایه و تامین مالی است که باید و بخشی از هزینه آن از انرژی تولیدی کشور صرف شود که باید توجه داشت در چنین شرایطی درآمد‌های ناشی از تولید انرژی در طول بازسازی را از دست میدهیم درحالی که میتوان با صرفه جویی بخشی از این هزینه را جبران کرد.

این کارشناس انرژی بیان کرد: مردم هرجایی که احساس میکنند مشارکتشان نقش جدی در نتیجه کلان برای مملکت دارد و در شفافیت کامل قرار گرفته‌اند به خوبی عمل میکنند بنابراین اگر مردم اثر صرفه جویی را در رشد کشور مشاهد کنند به این موضوع بیش از پیش توجه خواهند کرد. پس متیوان با ایجاد مقدمات لازم و زیرساخت‌ها برای صرفه جویی، پویشی مانند پویش جان فدا، درحوزه صرفه جویی انرژی راه بیندازیم.

وی افزود: دولت باید فرصت‌هایی که مردم میتوانند از آن استفاده کنند را فراهم کند و خودش نباید جای مردم کاری کنند و باید توجه داشت که مردم دردوره‌های بحران به خوبی عمل میکنند و تا به الان هم مشاهده شده است پس دولت باید در قبال صرفه جویی زیرساخت لازم برای اینکه مردم ارزش انرژی را بدانند و براثر فهم این ارزش انرژی امکان جا به جایی یا امکان استفاده با ارزش افزوده بیشتر برایشان ایجاد شود این را برایشان فراهم کند و جای مردم تصمیم نگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)