• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۵۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۵
سیاسی » دولت

عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است

عارف در دیدار با اعضای کابینه گفت: ما به عزت و استقلال کشورمان افتخار می‌کنیم؛ امروز سران کاخ سفید که با شعار «اول آمریکا» روی کار آمدند، عملاً این کشور را به استان هفتم اسرائیل تبدیل کرده‌اند.

عارف در دیدار با اعضای کابینه:دولتِ «دفاع و سازندگی» هم برای دفاع برنامه دارد و هم برای ساختن/ آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ادامه دیدارهای منظم با اعضای کابینه، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور  در نشست‌هایی با وزرای نفت، صمت، راه و شهرسازی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، آخرین گزارش‌های مربوط به خسارات ناشی از حملات اخیر دشمن آمریکایی-صهیونیستی و روند بازسازی زیرساخت‌ها را دریافت کرد و دستورات مقتضی را برای تأمین نیازهای مردم صادر کرد.

صنعت نفت ما حتی در دوران جنگ تحمیلی هم تعطیل نشد

در دیدار با وزیر نفت، پس از ارائه گزارش پاک‌نژاد پیرامون آسیب‌های وارده به برخی تأسیسات و اقدامات انجام شده برای ادامه فعالیت‌ها، عارف با ابراز اطمینان به کارکنان شریف این صنعت، یادآور شد: در دوران جنگ تحمیلی نیز صدام و شرکایش آسیب‌های جدی به صنعت نفت زدند، اما این صنعت حتی یک روز هم تعطیل نشد.

وی با اشاره به تجربه مدیریت بحران در دوران دفاع مقدس و حملات دشمن به ذخایر سوخت تهران، تصریح کرد: در آن دوران نیز کشور توانست شرایط را به‌گونه‌ای مدیریت کند که مردم به زندگی عادی خود ادامه دهند؛ امروز نیز همان انسجام میان مردم و دولت، ضامن عبور از شرایط و شکست توطئه‌های دشمن است.

اقدامات دشمن مصداق بارز «جنایت جنگی» است

معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، ضمن بررسی روند بازسازی خطوط راه‌آهن، اقدامات دشمن در هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی را مصداق «جنایت جنگی» خواند.

وی با تقدیر از تخصص مهندسان ایرانی و کارکنان وزارت راه، بازسازی سریع خطوط ریلی را افتخار آمیز خواند و بر لزوم بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های ملی برای انتقال کالا و جبران سریع خسارات تأکید کرد.

پایداری تولید و مدیریت هوشمند بازار

عارف در نشست با اتابک، وزیر صمت نیز ضمن دریافت گزارش خسارات بخش صنعت، از ایستادگی صنعتگران، بازاریان و اصناف در این شرایط حساس قدردانی کرد.

وی بازسازی فوری واحد‌های تولیدی و مدیریت هوشمند بازار را دو اولویت اساسی برای صیانت از معیشت جامعه برشمرد.

بررسی اقدامات سازمان برنامه و بودجه و تخصیص منابع

در ادامه این جلسات، پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی از اقدامات این سازمان برای پشتیبانی از دستگاه‌های اجرایی ارائه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن بررسی روند تخصیص منابع برای جبران سریع خسارات و پشتیبانی از معیشت مردم، دستورات مقتضی را برای اولویت‌بندی بودجه‌ای طرح های بازسازی و تامین نیاز‌های زندگی مردم صادر کرد.

ما دولتِ برنامه و استراتژی هستیم؛ نه مانند ترامپ بی‌برنامه

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسات و در جمع‌بندی این دیدارها، با انتقاد از سیاست‌های واشینگتن اظهار داشت: ما به عزت و استقلال کشورمان افتخار می‌کنیم؛ امروز سران کاخ سفید که با شعار «اول آمریکا» روی کار آمدند، عملاً این کشور را به استان هفتم اسرائیل تبدیل کرده‌اند و حتما مردم آمریکا از اینکه کشورشان استقلال ندارد، ناراحت‌اند.

عارف با تأکید بر تاب‌آوری بالای کشور در برابر تکانه‌های خارجی خاطرنشان کرد: برخلاف ترامپ که نه استراتژی دارد و نه برای کارهایش فکر و برنامه‌ای دارد، ما هم استراتژی روشن و هم برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت تدوین شده داریم.

وی در پایان تصریح کرد: ما دولت «دفاع و سازندگی» هستیم؛ همان‌طور که برای دفاع جانانه برنامه داریم و از «میدان» و زندگی مردم پشتیبانی می‌کنیم، با تمام توان نیز خسارات را جبران کرده و کشور را می‌سازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)