پخش زنده
امروز: -
در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی در بجنورد، شهید ایمان وحیدی هنرمند جوان و سرباز وظیفه که در جریان جنگ ۱۲روزه به شهادت رسید، به عنوان چهره برتر هنر انقلاب معرفی و از خانواده او تجلیل بهعمل آمد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی شامگاه دیشب در میدان اصلی شهر، میعادگاه مردم با ایمان و کشوردوست شهر بجنورد برگزار شد.
این مراسم با حضور نماینده ولیفقیه در استان، استاندار خراسان شمالی، مدیرکل دادگستری، جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانوادههای معظم شهدا ذیل تجمعات شبانه مردمی بجنورد برگزار شد تا در میان حضور پرشور مردم میداندار، هنرمند برتر انقلاب معرفی شود و در بخش ویژه این برنامه، لوح تقدیر و تندیس هنر انقلاب به پدر و مادر شهید ایمان وحیدی تقدیم شد.
ایمان وحیدی، هنرمند فارغالتحصیل رشته هنرهای اسلامی و از جوانان فعال و خوش ذوق عرصه هنرهای تجسمی بود که بخشی از زندگیاش را با خلق آثاری در حوزه تذهیب، نقاشی، آبرنگ و منبتکاری سپری کرد.
خانه روستایی او به گفته خانوادهاش، امروز همچون نمایشگاهی خود ساخته، میزبان تابلوها و آثار برجای مانده از این هنرمند شهید است.
او که دوران خدمت سربازی خود را در تهران میگذراند، در روزهای تلخ و پرالتهاب جنگ ۱۲ روزه و در جریان یکی از حملات اسرائیلی آمریکایی، به شهادت رسید.
در حاشیه مراسم اختتامیه، از سه هنرمند کنشگر و اثرگذار در جریانسازی فرهنگی جنگ رمضان شامل عباس ناصری، سیدتقی رضایی و محمد کریمیمقدم نیز به پاس تولید آثار هنری و نقشآفرینی مؤثر در روایتگری این رخداد، تجلیل شد.