• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴
مهاباد » اقتصادی

مهاباد؛ رتبه نخست مبادلات پستی در آذربایجان غربی با بیش از ۱.۲ میلیون مرسوله

رئیس اداره پست مهاباد از مبادله یک میلیون و ۲۲۳ هزار و ۵۰۰ مرسوله پستی در این شهرستان در سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که مهاباد در این زمینه رتبه نخست استان آذربایجان غربی را کسب کرده است.

مهاباد؛ رتبه نخست مبادلات پستی در استان با بیش از ۱.۲ میلیون مرسوله

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد، رئیس اداره پست مهاباد گفت: سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۲۲۳ هزار و ۵۰۰ مرسوله پستی در این شهرستان مبادله شده و از این لحاظ در بین شهر‌های استان آذربایجان غربی رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

کمال عثمانی اظهار کرد: از مجموع مرسولات پستی مهاباد ۷۲۲ هزار و ۵۰۰ مرسوله مربوط به مقصد سایر مناطق کشور و ۵۰۱ هزار مرسوله به مقصد مهاباد بوده است.

وی ادامه داد: امسال همچنین ۴۰۰ مرسوله پستی خارجی هم به سایر نقاط جهان توسط همکاران اداره پست به صورت ایمن جابه جا شده است.

رئیس اداره پست مهاباد با بیان اینکه هم اکنون ۷۹ دفتر پست در مهاباد وجود دارد، افزود: از این تعداد ۵۴ دفتر پیشخوان و ۲۹ دفتر خدمات ICT روستایی هستند.

وی تاکید کرد: با توجه به گسترش خرید و فروش اینترنتی، در کنار افزایش قابل توجه فروشگاه‌های اینترنتی و اعتماد مشتریان به اداره پست دارند، هم اکنون بیش از هزار و ۵۰۰ فروشگاه اینترنتی از طریق درگاه پستی و نمایندگی‌های پستی مرسولات خود را ارسال و دریافت می‌کنند.

عثمانی با بیان اینکه پارسال ۲۳ هزار و ۵۰۰ فقره خدمات الکترونیکی انجام گرفته است، افزود: خدمات پستی به صورت پستی و الکترونیکی و مالی بوده که بیشترین آن طی این مدت شامل بسته‌های ارسالی حاوی کالا و در قالب سرویس‌های اینترنتی دریافت و ارسال شده است.

وی درباره اجرای طرح «جی‌نف» نیز بیان کرد: اطلاعات مکانی تمامی روستا‌های مهاباد جمع‌آوری شده و تاکنون در ۶۰ روستا پلاک‌های هوشمند نصب شده است.

عثمانی ادامه داد: در بخش شهری نیز این طرح به‌طور کامل در شهر‌های خلیفان و گوگ‌تپه اجرا شده و مهاباد از این نظر رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده است.

رئیس اداره پست مهاباد یادآوری کرد: برنامه راهبردی شرکت ملی پست در افق ۱۴۰۷، استقرار نسل سوم خدمات پستی، ارتقای کیفیت خدمات و ایجاد راهکار‌های نوآورانه و پایدار است تا نیاز‌های مشتریان داخلی با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ساختاری منسجم و پایدار پاسخ داده شود.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده شرکت ملی پست افزود: بر اساس برنامه راهبردی افق ۱۴۰۷، استقرار نسل سوم خدمات پستی، ارتقای کیفیت خدمات و ارائه راهکار‌های نوآورانه و پایدار در دستور کار قرار دارد تا نیاز‌های مشتریان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ساختاری منسجم پاسخ داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)