پخش زنده
امروز: -
سمیرم با توجه به ظرفیت بالایی سیب درختی نیازمند توجه بیشتر در توسعه حوزه صنایع تبدیلی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس کمسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در سفر خود به سمیرم گفت : ظرفیت بخش کشاورزی در سمیرم باالقوه است که باید به فعل تبدیل شود .
محمد جواد عسکری، شهرستان سمیرم را از ظرفیت بالایی در بخش کشاورزی در کشور برخوردار دانست و افزود:در مدت یک هفته طرح جامع کشاورزی شهرستان در زمینه ظرفیت ها و نیازمندی ها تهیه تا در کمسیون کشاورزی در این رابطه تصمیم گیری شود .
وی بیان کرد: ۱۸ هزار هکتار باغ و ۵۵ هزار هکتار ظرفیا زراعت، این شهرستان را به قطب تولید سیب درختی و گندم تبدیل کرده ولی از این ظرفیت شهرستان در زمینه سرمایه گذاری استفاده نشده است.
رئیس کمسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تولید سیب درختی در سمیرم به بالای ۴۰۰ هزار تن در سالهای پر بارش هم رسیده ولی از احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان خبری نیست.
عسکری گفت: در برنامه هفتم اعتبارات خوبی برای سرمایه گذاری دیده شده بر همین اساس سمیرم می تواند قطب صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان اصفهان شود.
وی به حضور عشایر با ۶۰۰ هزار راس دام سبک در شهرستان اشاره کرد و افزود: تولید گوشت قرمز در سمیرم از کیفیت بالایی برخوردار است .
رئیس کمسیون کشاورزی مجلس در جریان سفر خود به سمیرم از سردخانه و کارگاه بسته بندی سیب درختی قائم سمیرم بازدید کرد .