پخش زنده
امروز: -
خیابانهای قرچک امشب شاهد خروش مردمی بود که با گذشت پنجاه شب از شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب، همچنان با حضوری گسترده و پرشور، ثابت کردند محکم و استوار پای کار انقلاب ایستادهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حضور مستمر و بیوقفهی اقشار مختلف مردم قرچک در طول ۵۰ شب گذشته، نشان داد که داغ شهادت رهبر انقلاب، نه تنها ارادهها را سست نکرده، بلکه به سدی محکم در برابر بدخواهان نظام تبدیل شده است.
شرکتکنندگان در این راهپیمایی و اجتماع حماسی، با سردادن شعارهای استکبارستیزانه، بر تداوم راهِ امام شهید خود تأکید کرده و اعلام داشتند که ملت ایران با عزمی پولادین، همچنان محکم و استوار پای انقلاب ایستاده است و این مسیر نورانی را با صلابت ادامه خواهد داد.
این خروش پنجاهشب در قرچک، بار دیگر بر دنیا ثابت کرد که پیوند میان امت و امام، گسستنی نیست و میراث ماندگار انقلاب، با تکیه بر همین حضور آگاهانه، پایدار خواهد ماند.