• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۸۹۳۶
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶
سیاسی » دولت
پزشکیان در بازدید و نظارت ستادی از وزارت دادگستری:

دستاورد‌های جنگ، موجب غفلت از چالش‌های پیش رو نشود

رئیس جمهور با بیان اینکه عبور از میدان جنگ، به‌منزله پایان مسیر نیست، بلکه آغاز مرحله‌ای مهم‌تر یعنی «جهاد اکبر» است، تصریح کرد: رسانه‌ها باید در کنار بیان دستاوردها، واقعیت‌های موجود و سختی‌های پیش‌رو را نیز تبیین کنند تا جامعه با آگاهی کامل، برای عبور از این مرحله آماده شود.

دستاوردهای جنگ نباید موجب غفلت از چالش‌های پیش روی شود

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مسعود پزشکیان در جریان بازدید و نظارت ستادی از وزارت دادگستری گزارشی جامع از اقدامات و مأموریت‌های این وزارتخانه در شرایط ویژه ناشی از جنگ اخیر  دریافت کرد.

در این گزارش، محورهایی همچون پیگیری حقوقی جنایات و خسارات واردشده، حمایت از حقوق شهروندان آسیب‌دیده، هماهنگی با دستگاه‌های قضایی و اجرایی، رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با تخلفات اقتصادی و تأمین حقوق عمومی در شرایط بحران بررسی شد.

همچنین بر نقش وزارت دادگستری در ایجاد انسجام حقوقی میان قوا، صیانت از حقوق ملت در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی و تسهیل روند جبران خسارات ناشی از جنگ تأکید شد.

در ادامه رئیس جمهور در نشستی با وزیر و معاونین این وزارتخانه، با اشاره به شرایط کشور در مقطع جنگ، هماهنگی میان قوا، همراهی مردم و هدایت‌های کلان رهبری عالیقدر  را از عوامل اصلی عبور از وضعیت دشوار کنونی دانست و اظهار داشت: آنچه تا امروز حاصل شده، نتیجه هماهنگی میان دولت، مجلس، قوه قضائیه و همراهی مردم، در کنار رهنمودهای راهگشای رهبری بوده است. واگذاری بخشی از اختیارات به استان‌ها و مدیران اجرایی نیز موجب افزایش قدرت عمل و تسریع در مدیریت مسائل شد.

پزشکیان با بیان اینکه این دستاوردها نباید موجب غفلت از چالش‌های پیش‌رو شود، تصریح کرد: اگرچه با تدبیر و هماهنگی، بخشی از مشکلات مدیریت شده،  ادامه این روند بدون اصلاحات و مدیریت دقیق، می‌تواند فشارهای بیشتری را به مردم تحمیل کند. برخی کمبودها در حوزه‌هایی مانند انرژی و سوخت وجود دارد که لازم است با برنامه‌ریزی دقیق و همراهی عمومی مدیریت شود.

رئیس جمهور در همین راستا بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف تأکید کرد و گفت: مردم باید در جریان واقعیت‌های کشور قرار گیرند. ارائه اطلاعات نادرست یا وعده‌های غیرواقعی، نه‌تنها کمکی به حل مسائل نمی‌کند، بلکه اعتماد عمومی را نیز تضعیف خواهد کرد. باید هم دستاوردها و هم چالش‌ها صادقانه با مردم در میان گذاشته شود.

پزشکیان در ادامه با تبیین اهمیت جهاد اکبر پس از جنگ در جهاد اصغر و در میدان نظامی در سیره معصومین علیهم‌السلام افزود: عبور از میدان جنگ، به‌منزله پایان مسیر نیست، بلکه آغاز مرحله‌ای مهم‌تر یعنی «جهاد اکبر» است؛ جهادی که در آن همه مردم باید با صبر، تحمل، همکاری و مشارکت فعال، در مسیر بازسازی و حل مشکلات کشور نقش‌آفرینی کنند. این مرحله، نیازمند آمادگی ذهنی و اجتماعی بیشتری نسبت به دوران جنگ است.

رئیس جمهور با تأکید بر نقش رسانه‌ها در این مسیر خاطرنشان کرد: رسانه‌ها باید در کنار بیان دستاوردها، واقعیت‌های موجود و سختی‌های پیش‌رو را نیز تبیین کنند تا جامعه با آگاهی کامل، برای عبور از این مرحله آماده شود.

پزشکیان همچنین با قدردانی از همراهی اصناف، تولیدکنندگان و بخش‌های مختلف اقتصادی کشور گفت: همکاری فعالان اقتصادی و حضور مسئولانه آنان در میدان، نقش مهمی در مدیریت شرایط داشته است، اما باید به ظرفیت‌های نیز توجه داشت و استمرار این روند، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت گسترده‌تر است.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، انسجام و وحدت داخلی را بزرگ‌ترین سرمایه کشور در شرایط کنونی دانست و تصریح کرد: حفظ این انسجام مستلزم صداقت در گفتار، شفافیت در عملکرد و تقویت اعتماد عمومی است. اگر مردم در جریان واقعیات قرار گیرند و در تصمیم‌سازی‌ها احساس مشارکت داشته باشند، عبور از بحران‌ها تسهیل خواهد شد.

پزشکیان همچنین با اشاره به نقش تعیین‌کننده هدایت‌های رهبرشهید انقلاب در مدیریت شرایط کشور اظهار داشت: حمایت‌ها و رهنمودهای رهبر عظیم الشان و شهید انقلاب، از ابتدای آغاز به کار،  پشتوانه‌ای مستحکم برای دولت بود و هماهنگی‌های شکل‌گرفته در پرتو این هدایت‌ها بود که امروز امکان تصمیم‌گیری مؤثر و عبور از چالش‌ها را فراهم کرده است.

رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر رویکرد عقلانی در مواجهه با تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی افزود: جنگ به نفع هیچ‌کس نیست و در عین ایستادگی در برابر تهدیدات، باید از هر مسیر عقلانی و دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها استفاده کرد. در عین حال، بی‌اعتمادی نسبت به دشمن و هوشیاری در تعاملات، ضرورتی انکارناپذیر است.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت همگرایی در جهان اسلام خاطرنشان کرد: تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی، مهم‌ترین راه مقابله با توطئه‌ها و جلوگیری از سوءاستفاده قدرت‌های خارجی است. در سایه همدلی، صداقت و مشارکت جمعی، می‌توان از این مرحله عبور کرد و مسیر عزت و پیشرفت کشور را ادامه داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)