• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۶۹۰۵۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۳
آذربایجان غربی » اقتصادی

انصاری: گوزن زرد ایرانی گونه با ارزش باید صیانت شود

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در بازدید از مرکز تکثیر گوزن زرد ایرانی، بر ضرورت صیانت از این گونه ارزشمند و حمایت از برنامه‌های احیای آن تاکید کرد.

انصاری: گوزن زرد ایرانی گونه با ارزش باید صیانت شود

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان غربی؛ شینا انصاری صبح دوشنبه، در جریان سفر خود به استان آذربایجان غربی، در بازدید از مجتمع تحقیقاتی رشکان واقع در پارک ملی دریاچه ارومیه اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست از تمامی طرح‌های نوآورانه و همکاری‌های بین‌بخشی که با هدف نجات دریاچه ارومیه انجام می‌شود، حمایت خواهد کرد.

وی ضمن دریافت گزارش‌های جامع از روند فعالیت‌های مرکز آینده‌پژوهی، بر اهمیت اتخاذ نگاه پیش‌نگرانه و راهبردی برای مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی این پهنه آبی تأکید کرد.

هدف اصلی این بازدید، بررسی دقیق فعالیت‌های «مرکز آینده‌پژوهی دریاچه ارومیه» و «مرکز تکثیر گوزن زرد ایرانی» و آشنایی با دستاوردهای علمی این مراکز بود.

این بازدید در شرایطی انجام شد که احیای دریاچه ارومیه همچنان یکی از اولویت‌های استراتژیک کشور محسوب می‌شود و حضور مسئولان ارشد در این مراکز تحقیقاتی، نشان‌دهنده توجه ویژه به جنبه‌های علمی و آینده‌نگرانه در مدیریت این بحران زیست‌محیطی است.

حضور معاون رئیس جمهور در مزار شهدای باغ رضوان ارومیه

شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در جریان سفر خود به استان آذربایجان غربی، همچنین با حضور در مزار شهدای باغ رضوان ارومیه، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با نثار گل و قرائت فاتحه با آرمان‌های آنان تجدید میثاق کرد.

وی در این مراسم با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا، عزت و اقتدار کنونی کشور را مدیون فداکاری‌های آنان دانست و بر لزوم پاسداشت یاد و خاطره آنان تأکید کرد.

در این مراسم که با حضور رضارحمانی استاندار، حجت جباری مدیر کل حفاظت محیط زیست و جمعی از مسئولان استانی و کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست استان برگزار شد.

 تاکید معاون رئیس جمهور بر توسعه درختکاری و کاشت نهال

 در ادامه شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در جریان سفر خود به استان آذربایجان غربی، بر توسعه درختکاری و کاشت نهال در این استان تاکید کرد.

 در این دیدار، توسعه درختکاری در راستای منویات رهبر معظم انقلاب مورد تاکید قرار گرفت و همچنین نهال‌هایی به یاد شهدا کاشته شد.

 شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور، برنامه‌های درختکاری را از اولویت‌های زیست‌محیطی کشور عنوان کرد و با اشاره به جایگاه، شهدای انقلاب اسلامی و شهدای محیط زیست، این اقدامات را ادامه‌دهنده راه آنان دانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)